HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 23., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 23., szombat 21:16
mindent ischronic írta: Hát mi mindent tud ez az ember a játékról?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. január 23., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 17., vasárnap 10:57
nehéz eladni valakit, ha nem kell senkinek.Jim írta:legalább láttuk miért nem játszik Odriozolafüst írta:Bodri be lett árazva.![]()
őt nem tervezik eladni?
felesleges itt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 9:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 17., vasárnap 9:38
Rohadt nagy szerencséje van az biztos, edző kvalitásia alapján szart se kellene nyernie, de azzal a játékos bázissal ami jelenleg van megoldja.Torquemada írta: Ez egyértelmű is volt. Sportszakmailag semmi sem indokolja, hogy egy olyan Benzema, akit pl. az elmúlt szezonban is láthattunk és a hátán vitt egy komoly kupát nyerő Real Madridot, ne férjen be akár a francia keretbe is.
Elég szomorú, hogy szöv. kapitányként nem tudja félretenni a személyes véleményét a csapat érdekével szemben. Semmiképpen sem vall profizmusra. Szerencséje, hogy a legerősebb játékosanyagból válogathat, így szerinte megengedheti magának az ilyeneket is.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 17., vasárnap 9:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 8:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 12., kedd 21:46
legalább láttuk miért nem játszik Odriozolafüst írta:Bodri be lett árazva.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. január 12., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 10., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 7., csütörtök 22:02
ok, mostmár értem, attól kutya h vádol (hamisan..(akár?)).. fel kellett frissíteni a storyt, tényleg már 5-6 éve volt..Realista24 írta: https://madridom.hu/blog/2015/12/02/kar ... elreertes/
Valbuena meg azt állítja Karim is benne volt.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. január 7., csütörtök 21:28
Nem mondtam el Valbuenának, hogy láttam a videót, őszintén szólva nem tudom, miért mondtam ezt.
Ez a cikkből. Vagy felületesen olvastam, vagy csak fordítási hiba.Zenati mondta nekem, hogy látszanak a videón Valbuena tetoválásai, én nem láttam a felvételt.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 7., csütörtök 20:42
Egyébként korábban mar nem kimondták, hogy nem bűnös a témában?raul 4 ever írta:Főni, kérlek akár itt, akár privátban írd meg mi volt.. én úgy tudom a sztorit, h a régi (rosszarc) cimbik bekeresték, és Benz csak segíteni/közvetíteni próbált (hogy nemár, gyerekek)?Realista24 írta: Mehet újra a vádlottak padjára, Valbuena ügyben, bűnrészesség miatt.
Kutya Valbuena.
megsínylette azt az időszakot fejben, nagyon emlékszem, remélem tisztázzák, vagy kiderül mit is csinált pontosan..
kutya Valbuena rész miatt nem értem.. kamuzik Benz szerepéről, vagy ferdít? (a sajátjáról nem kell..)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 7., csütörtök 20:40
https://madridom.hu/blog/2015/12/02/kar ... elreertes/raul 4 ever írta:Főni, kérlek akár itt, akár privátban írd meg mi volt.. én úgy tudom a sztorit, h a régi (rosszarc) cimbik bekeresték, és Benz csak segíteni/közvetíteni próbált (hogy nemár, gyerekek)?Realista24 írta: Mehet újra a vádlottak padjára, Valbuena ügyben, bűnrészesség miatt.
Kutya Valbuena.
megsínylette azt az időszakot fejben, nagyon emlékszem, remélem tisztázzák, vagy kiderül mit is csinált pontosan..
kutya Valbuena rész miatt nem értem.. kamuzik Benz szerepéről, vagy ferdít? (a sajátjáról nem kell..)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 7., csütörtök 20:37
Aki megerdemli, kapjakiserik írta:Akinek adják, annak nem kell kérniRealista24 írta: 11 év.
2 szerződéshosszabbitas.
0 fizetésemelési kérelem.
![]()
![]()
![]()
Amúgy, ez is benne van valamilyen arányban tuti.Csabi írta: érzi azért ő, hogy megfogta a madriddal az isten lábát.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 7., csütörtök 20:36
Főni, kérlek akár itt, akár privátban írd meg mi volt.. én úgy tudom a sztorit, h a régi (rosszarc) cimbik bekeresték, és Benz csak segíteni/közvetíteni próbált (hogy nemár, gyerekek)?Realista24 írta: Mehet újra a vádlottak padjára, Valbuena ügyben, bűnrészesség miatt.
Kutya Valbuena.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 7., csütörtök 20:27
Akinek adják, annak nem kell kérniRealista24 írta: 11 év.
2 szerződéshosszabbitas.
0 fizetésemelési kérelem.
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 7., csütörtök 20:26
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem