Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
A Milan annyira elégedett Brahimmal, hogy már most leül tárgyalni a Reallal, hogy még egy évig ott lehessen, B verzió, adnak érte 25 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
olaszoknál furcsa helyzetben vok, milant mindig is nem szerettem, Juve közömbös/inkább nem, a triplázó Zsozé-Inter miatt inkább, de ez a nyomi Conte vicc. felküldi úgy a csapatát mindig mint a péezzsé 6-1 után a bárka ellen, azt csodálkozik h sz@r ízű a palacsinta. ezt csinálta a chelseanél is a végén. nyomatja ezt a rettenetesen korlátolt 3-5-2-t... mind1, a betojisága miatt az internek se tudok drukkolni, igazából mind1 is az egész serie-a nekem, de contét savazni néha belenézek. nem csípem a munkásságát, mert amíg megy a szekér, elvan, de kilépni a komfortzónából nem tud/alapból olyan dolgokhoz nyúl ha kezd kicsúszni a kezéből a téma, hogy csak röhögni tudok rajta..alexoxladjackoxi írta:Igen, de a Romával kapcsolatban nem is elvárás, hogy páholja el az Intert. Vagy legalábbis szerintem az Inter papíron sokkal erősebb csapat, és nekik a bajnoki címért kell küzdeni ilyen kerettel és anyagi háttérrel, ellenben a Roma nem hiszem, hogy beleszólhat, még akkoris, ha most egész jól állnak. Ennyire ne álljon már be valaki bunkerba 1 gólos vezetésnél, ha bajnok akar lenni. Vagy álljon, de akkor húzzák is ki, de basszus ez az Inter minden meccsen kettessével nyeli a gólokat. Meg bírom ezt, hogy már eleve úgy kezdik a meccset, hogy adnak 1-2 gólt az ellenfélnek, aztán Conte befeszülve hozza be Sanchezéket a padról.Kerlon írta: A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.Mert ugye nem egyszerűbb lenne normális támadó szellemben kezdeni és időben lezárni egy mérkőzést... Persze itt most már nem csak a mairól beszéltem.
szal forza Lazio

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igen, de a Romával kapcsolatban nem is elvárás, hogy páholja el az Intert. Vagy legalábbis szerintem az Inter papíron sokkal erősebb csapat, és nekik a bajnoki címért kell küzdeni ilyen kerettel és anyagi háttérrel, ellenben a Roma nem hiszem, hogy beleszólhat, még akkoris, ha most egész jól állnak. Ennyire ne álljon már be valaki bunkerba 1 gólos vezetésnél, ha bajnok akar lenni. Vagy álljon, de akkor húzzák is ki, de basszus ez az Inter minden meccsen kettessével nyeli a gólokat. Meg bírom ezt, hogy már eleve úgy kezdik a meccset, hogy adnak 1-2 gólt az ellenfélnek, aztán Conte befeszülve hozza be Sanchezéket a padról.Kerlon írta: A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.

A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
Az Inter megszerezte a vezetést, Conte papa aztán gondolt egyet, hogy na most akkor kezdjünk el úgy bekkelni, mintha kettős emberhátrányba lennénk. Természetesen meg is lett az eredménye.
Magának köszönheti, ha nem lesznek bajnokok. Pedig én kiégek, ha ez a Milan végigviszi, de a Juve se legyen már, mert rohadt unalmas.

Jónak mondjuk nem mondanám, néha olyan, mint az óvis foci. Mindenki a labdára megy. A Róma meg nevetségesen gyenge a második félidőben.'shutterisland írta: inter meccs olasz szinten nagyon jo, erdemes belenezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inter meccs olasz szinten nagyon jo, erdemes belenezni.
Hakimi kis gólt rúgott megint, 6 gólos. Mint bármelyik szélső támadónk.

K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
meg Isco is mehet isten hírével, de igen.. lehetne a kövi Ödegaard, valszeg annyi jutna neki is, mint a norvégnak.. kár.. (bár inkább maradjon ZZPad'em írta: Nálam jövőre mindenképp kerettag lenne. Asensio, LV, Vini out, be is férne. De ahhoz új edző is kéne, mert Zidane nem fogja használni, akármit hoz idén.

- Pad'em
Nálam jövőre mindenképp kerettag lenne. Asensio, LV, Vini out, be is férne. De ahhoz új edző is kéne, mert Zidane nem fogja használni, akármit hoz idén.raul 4 ever írta:ha van rá lehetőségem, nézem amikor játszik.. nem hinném h rossz lenne, ha visszakerülne.. sztem nem csak szeme, esze, még sebessége is van... mondjuk most pont az osasuna meccset nézem, de lehet jobban járnék a milánnal?Pad'em írta: Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz
https://twitter.com/Sachk0/status/13480 ... 70720?s=20![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
ha van rá lehetőségem, nézem amikor játszik.. nem hinném h rossz lenne, ha visszakerülne.. sztem nem csak szeme, esze, még sebessége is van... mondjuk most pont az osasuna meccset nézem, de lehet jobban járnék a milánnal?Pad'em írta: Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz
https://twitter.com/Sachk0/status/13480 ... 70720?s=20

- Pad'em
Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
+1kodo írta: Ibra nelkul az idei bajnokságban 7 gyozelem 2 dontetlen 1 vereseg, ebben mar bent van a tegnapi juve elleni.
Ibraval ez 4-2-0, szerintem Ibra nélkül is stabil a csapat.
Egyszerűen a juvenak a hiányzók ellenere is mély a kerete olasz szinten, belefert hogy Moratat, Cuadradot es Sandrot nélkülözni kellett, mig a Milan nem birja el 4-5 kezdojátékos hiányát.
Persze Ibra sokat dobott volna tegnap a csapaton, de nem olyan egyszerű a sztori hogy ha van Ibra jo a Milan, ha nincs Ibra szar a Milan.
Persze kellett volna egy Ibra villanás tegnap, de szerintem kevés lett volna.
Lehet van Ibra, akkor CR is jobban pörög még ennél is, aztán nem marad ő se gól nélkül.
Szép gólok voltak amúgy a meccsen, Chiesa mindkét gólja, valamint a Milan egyenlítő gólja is. Mondjuk mindháromnál azért elővehető a védelem, mert Theo barátunk pl Chiesa első góljánál kocogott az olasz után kb, a másodiknál meg méterekre állt tőle amikor átvette a labdát a 16-os vonalán. Milan gólnál szintén mindenhol voltak a védők, csak a helyükön nem.

Amúgy inkább egy jó Milan legyen a BL-ben, mint ez a beszari Inter, vagy az ilyen-olyan Roma pl.
Ibra nelkul az idei bajnokságban 7 gyozelem 2 dontetlen 1 vereseg, ebben mar bent van a tegnapi juve elleni.
Egyszerűen a juvenak a hiányzók ellenere is mély a kerete olasz szinten, belefert hogy Moratat, Cuadradot es Sandrot nélkülözni kellett, mig a Milan nem birja el 4-5 kezdojátékos hiányát.
Persze Ibra sokat dobott volna tegnap a csapaton, de nem olyan egyszerű a sztori hogy ha van Ibra jo a Milan, ha nincs Ibra szar a Milan.
Durva h a Milan tavaly marcius ota tegnap kapott ki eloszor a bajnoksagban. Majdnem egy evig veretlenek maradtak
De azert azt latni h Ibra nelkul nem megy nekik.
Remelem nem hullanak szet es legalabb a BL hely meglesz nekik.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igen, tőlem is. Abszolút semmi gondom az advanced statisztikai mutatókkal egyébként, én csak azon szoktam nevetni amikor annyiból áll a szakértők meccs elemzése, hogy kinek mennyi az xG-je, mert épp van valami statisztikai portálra előfizetésük ahelyett, hogy az összefoglalót megnéznék legalábbalexoxladjackoxi írta: Láttam már itt párszor negatív kontextusban ezt a bizonyos XG-mutatót, talán pont tőled is, de nem értem miért. Jól rámutat az adott meccs képére, de legalábbis, hogy kinek volt több, és jobb minőségű helyzete.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Jeeez, graciasillgner írta:Lényegében modellezik a különféle lövőhelyzeteket, hogy abból mennyi gól születik, és így adnak egy értéket minden lövésnek és fejesnek, hogy abból mekkora eséllyel születik gól. Pl. a 11-esek xg-értéke 0,77, mert átlagban 100 büntetőből 77-et rúgnak be. Ha ziccerben lő valaki kapura, akkor az durván olyan 0,3-0,5-ös mutató, a ziccer minőségétől függően, de a távoli lövéseknél nyilván jóval alacsonyabb, ott akár lehet 0,02-es értéke is egy lövésnek, ami azt jelenti, hogy minden ötvenedik kísérlet megy be abból a lövőhelyzetből.Pad'em írta:
Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG?![]()

Lényegében modellezik a különféle lövőhelyzeteket, hogy abból mennyi gól születik, és így adnak egy értéket minden lövésnek és fejesnek, hogy abból mekkora eséllyel születik gól. Pl. a 11-esek xg-értéke 0,77, mert átlagban 100 büntetőből 77-et rúgnak be. Ha ziccerben lő valaki kapura, akkor az durván olyan 0,3-0,5-ös mutató, a ziccer minőségétől függően, de a távoli lövéseknél nyilván jóval alacsonyabb, ott akár lehet 0,02-es értéke is egy lövésnek, ami azt jelenti, hogy minden ötvenedik kísérlet megy be abból a lövőhelyzetből.Pad'em írta:
Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG?![]()
- Pad'em
Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG?alexoxladjackoxi írta:Nem, de arsenalosként az ő anyatejét szívom magamba, szóval ne csodálkozz.sebydani írta:
Peet te vagy az?![]()
Viccet félretéve szerinted hülyeség ez a statisztika? Láttam már itt párszor negatív kontextusban ezt a bizonyos XG-mutatót, talán pont tőled is, de nem értem miért. Jól rámutat az adott meccs képére, de legalábbis, hogy kinek volt több, és jobb minőségű helyzete. Az már egy más lapra tartozik, hogy ebből mennyit értékesítenek. Megnéztem, ma a Napoli 4.01-re lőtt 1 gólt. Parádés helyzetkihasználás.
![]()

- alexoxladjackoxi
Nem, de arsenalosként az ő anyatejét szívom magamba, szóval ne csodálkozz.sebydani írta:Peet te vagy az?alexoxladjackoxi írta: jócskán alul lövik az XG-jüket általában![]()