Realista24 írta:
davi10 írta:
Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.
Na szép

Mondjuk ha jól tudom a játékossal már nyáron is megvolt a közös hang. Arról nincs esetleg hír, hogy nyáron vagy télen érkezne?
Annyiban tartom logikusabbnak, hogy ennyire megyünk utána, hogy Koeman elkezdte nyomatni a 3 belső védős felállást úgy, hogy konkrétan 3 belső védőnk van (Umtiti nem számít

). Ha ez a terv, akkor tényleg mindenképp kell még valaki, Pique szerintem sok sót már nem fog itt megenni.
Garcia-t megmondom őszintén szerintem soha nem láttam még játszani, max valami válogatott meccsbe belenéztem, de nem igazán maradt meg. De ha már tényleg kell egy kh, akkor nagyon adja magát a srác, a lent említett okok miatt eladható a szurkolóknak és még ingyen is jönne. Annyira csak nem lehet rossz, csak előrébb vagyunk vele, mint egy Lenglet-val...
Illetve itt-ott olvastam, hogy talán nem lenne ördögtől való ötlet szűrőként játszatni, oda is kéne ember. Akkor nagy húzás lenne, ha vkp-ként is bevethető lenne, de nem találtam erről infót, hogy valaki kipróbálta volna ott.