Egy kis segítség kéne. Van-e olyan lehetőség, hogy Win 10-et kicsit "olcsóbban" beszerezni?
Választ pm-ben is elfogadok
Természetesen a "töltsd le és oldd meg" megoldás nem játszik, kicsit konkrétabb érdekelne
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 6., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 6., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 6., szerda 21:27
gáz ha azt mondom, nincs olyan hű de nagy, életmegváltó dolog, amit megbántam?Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. január 6., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 6., szerda 15:55
Egyetértek. Valószínű minden kellett ahhoz hogy most ott legyek, ahol vagyok.nmate írta:Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
Kicsit nyálas, de ez ilyen![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. január 6., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 6., szerda 12:10
Gravel bringával mi a baj? Még mindig gondolkozom rajta, beszélj le róla.nmate írta:
Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.
Kicsit nyálas, de ez ilyen![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 6., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. január 6., szerda 11:53
Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 6., szerda 11:31
mindkettőt szerettem, inkább más szak a helyes kifejezés.istimester írta:Az UKF vagy a város miatt?Csabi írta: meg vagyok elégedve az életemmel. az egyetlen dolog amit bánok, hogy nem más fősulira mentem. mondom mindezt úgy, hogy végülis azt csinálom amit kitanultam és szeretem is.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 6., szerda 0:45
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. január 6., szerda 0:03
Az UKF vagy a város miatt?Csabi írta: meg vagyok elégedve az életemmel. az egyetlen dolog amit bánok, hogy nem más fősulira mentem. mondom mindezt úgy, hogy végülis azt csinálom amit kitanultam és szeretem is.
Ebben az esetben az életem nagy hibája még előttem van. Bár idén kezdek építkezni, szóval kitudjaRealista24 írta: Nem csak anyagilag, bármilyen szempontból.
És csak egyet lehet![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 5., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 5., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 5., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. január 5., kedd 22:05
Fiù vagy lánytesòja vanè??ziro4vr írta: Nem húztam meg a palvin barbi tesóját az egyik corvinusos buli után. Utána hátha a huga is összejött volna.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 5., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 5., kedd 21:31
ha többet is lehet, akk:Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 5., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 5., kedd 20:30
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem