Utoljára február elejét hallottam.

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 3., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 25., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 20., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 17., vasárnap 21:48
Világbajnok csapattársa lett Ati fiamnaklordgabi írta: Fenerbahce: Mesut Özil után hivatalosan is bejelentették Szalai Attila leigazolását.
Sok sikert kicsi!![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 17., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 16., szombat 2:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 16., szombat 1:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 7., csütörtök 4:10
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. január 7., csütörtök 1:15
Ezek a srácok kint se mutattak sokat. Nem azért törtek meg, mert hazajöttek.'shutterisland írta: meglatjuk, en is inkabb szkeptikus vagyok.
volt par hasonlo eset amikor igeretesnek tuno fiatalok koran hazajottek kulfoldrol.
hirtelen tajti, schon, szereto, torvund, szatmari lorant vagy a sampos kapus (akinek nem ugrik be a neve mar)
nem sok sikertortenet remlik.
de hatha valakinek eszebe jutnak ellenpeldak.
maskulonben az apja mar lenyilatkozta, hogy ez a fia dontese volt es o mas uton haladt volna.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2021. január 6., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 6., szerda 19:24
Tehát VidiKerlon írta: Szalai Ádám
5 perce ·
Megtisztelő, hogy szóba hoznak egy ilyen nagy múltú klubbal, és nagyon örülök a Fradi sikereinek, de nem tárgyaltam soha a klubbal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 6., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 6., szerda 18:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 6., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 6., szerda 18:03
Levezet, annyit játszatják, hogy ne kelljen túl ragozni az EB meghívóját, aztán talán vissza is vonul vagy hasonló.Remy írta: Szalai -> Fradi.
Hmmmm. Erre kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 6., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 6., szerda 9:49
flori írta:
Külföldön még teljesítményorientált a futball, ebben szerintem egyetértünk. Az itthoni közeg meg nulla, egy lélegeztető gépen tartott valami, amit felhúz a Fradi (szintén állami pénzből) mostani teljesítménye. Az előbbi tény, az utóbbi sikereit meg nem lehet elvitatni. Piaci alapon egyiknek sem lenne létjogosultsága. A magyar fiatalok többsége teljesen elégedett az itthoni körülményekkel, ugyanis többet lehet keresni, kevesebb teljesítménnyel, langyos víz az egész, ami egy Bundesliga csapat után biztos szembeötlő lesz majd. Bele lehet ebbe kényelmesedni, láttuk ezt Tajtinál is. Egy év Diósgyőr, és már a lengyel kieső padjára alig fért oda.
Erre mondtam, hogy szerintem nem jó váltás, az én szememben nem lehet úgy feltűntetni a Videotonhoz szerződést egy Bundesliga debütáns fiataltól, hogy előrelépés. Ha tehetséges, akkor egyértelműen megúszós választás, talán az EB miatt. Kifizetődőbb lett volna egy bundes2 csapat, hollandia, vagy ausztria. Láttuk kik jöttek ki onnan az utóbbi években, nagyon nem egy szint a mi bajnokságunkkal. Lehet, hogy nem lenne két éven belül válogatott, de olyan támadóvá fejlődhetne, akire évekig támaszkodhat a válogatott.
Ezzel kifejezett problémám nincs, de tisztán emlékszem mekkora szarzuhatag volt nso poszt alatt, ahol az interjúban azt sugallta, hogy ő ott született és ott is akar majd válogatott lenni, ha úgy van. Ezek után azért nyilván felmerül a kérdés, hogy ha nincs ló, jó a szamár is? Nem vagyok vadmagyar, engem teljesen hidegen hagy ez, csak vicces már így utólag. Orban szituációja meg teljesen más.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 6., szerda 3:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 5., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 21:36
A fotelzsenit se felejtsük el.flori írta:Leírtam az első kört, lássunk tőled is valamit. Az irigy kártya kilőve, a tipikus magyar még játszhat.G. V.tinho írta:
Azta! Tök nagy röhögőjelet tudsz. Komoly érv is van a fikázáson kívül?![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem