HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 5., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. január 5., kedd 14:10
Cannavaro szépen beárazva, sírokCsabi írta:hát bammeg ez a két gól így sok év távlatából is felkúrt.Pipita írta:
San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lett![]()
![]()
Mondjuk az első két gól jó nagy kamu volt.
![]()
![]()
![]()
![]()
a liperooli rablás![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 5., kedd 14:01
nekem a kedvenc mém-em úgy valaha a barca - chelsea meccs után: poor Torres, tries to shot himself. missesSierra írta:Ott baszta el, h elment Liverpoolbol. Onnantol melyrepules. Pedig tokeletes helye volt ott es termelt is szepen. Kar erte, tobb volt benne. Persze azert igy is szep karrierje volt.gólvonal írta: Baszki az a Torres azért nem volt semmi... Egy olyan elférne most nálunk
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 5., kedd 13:53
Ott baszta el, h elment Liverpoolbol. Onnantol melyrepules. Pedig tokeletes helye volt ott es termelt is szepen. Kar erte, tobb volt benne. Persze azert igy is szep karrierje volt.gólvonal írta: Baszki az a Torres azért nem volt semmi... Egy olyan elférne most nálunk
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2021. január 5., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 5., kedd 12:57
én egy másik spanyol csapat elleni 4-0-ra gondoltamPipita írta:Hú az mondjuk necces.raul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
ezek miatt nekik "drukkolok"..
https://www.youtube.com/watch?v=b8XKYY_ ... ediaCenter
Hirtelen nem is értettem hogy miért olyan jó ez nekünk.![]()
San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lett![]()
![]()
Amúgy meg kit érdekelnek ezek a gyenge csapatok? A Leeds jusson be az Eurépa Ligába, a többi meg nem számít.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 5., kedd 12:46
hát bammeg ez a két gól így sok év távlatából is felkúrt.Pipita írta:San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lettraul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 5., kedd 12:18
Hú az mondjuk necces.raul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 5., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 5., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 5., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. január 5., kedd 10:36
Nem, de ők a fő riválisuk. Ráadásul idén papíron is. Nem egy Leicester-re fognak mutogatni. Ahogy a Barca-Real sem egy Sevilla-ra, Juve-Milan sem egy Lazio-ra, stb stb.Realista24 írta:De arról a ManU tehet, hogy nem kaptak?
Ha nem jogos, lehet.Toti írta: akkor gondold el, hogyha egy meccsen 3 buntetőt fújnának be ellenük. polgárháborut indítana vagy mi?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 5., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 5., kedd 10:31
akkor gondold el, hogyha egy meccsen 3 buntetőt fújnának be ellenük. polgárháborut indítana vagy mi?M1Ö írta:Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 10:29
De arról a ManU tehet, hogy nem kaptak?M1Ö írta:Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. január 5., kedd 10:27
Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 5., kedd 10:24
Attól függetlenül, hogy van egy kis vergődés szaga a dolognak, mint minden Klopp interjúnak a vesztes meccseik után, nem mondott igazat? Mert szerintem csak tényeket közölt. Ha a tavalyi szezonnal együtt nézzük elképesztő, hogy mennyi tizit kaptok, írta is valaki pár napja itt az oldalon, hogy amíg mi pl. kaptunk 3 büntetőt 26 meccs alatt, addig ti 31 mérkőzésen 15-öt. És bőven akadtak kétes esetek, más csapat meg csomószor a jogosat sem kapja meg. Ha nem United szurkoló az ember, bizony ez könnyen szemet szúrhat.Caraway írta: Barmilyen jo edzo is Klopp, amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
Tegnap este, miutan kikaptak a Southamptontol(akiknek hianyzott 5 kezdojatekosuk):
“I hear now that Manchester United had more penalties in two years than I had in five-and-a-half years. I've no idea if that's my fault, or how that can happen.”
Ez most total olyan, mikor egy Barca vereseg utan Koeman elkezd Realozni.
Nem is ertem, hogy dobalozhat ilyen statokkal, mikor korabban nem is volt VAR, emellett pedig az idei 16 PL meccsen a Pool 5 buntetot kapott, mig a United 6-ot. Szoval kemeny 1 db a difi. Persze a Leicester valamiert nem zavarja Jurgent(es en bloc az egesz vilagot), pedig ok ugyanennyi meccs alatt 10(!) buntetot kaptak.
Emlekszem en azokra az idokre, amikor meg Mane es Salah egy minimalis erintkezes utan ugy dobalta magat a foldre a buntetoteruleten belul, mint akit labonlottek..
Szerk.: kozben Toti meg is elozott, nala megtalaljatok a linket is.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. január 5., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. január 5., kedd 9:23
Ráadásul ezt próbálja palástolni máskor a viccesfiú viselkedéssel. Edzőként el kell ismerni de ritka idegesítő tag.Barmilyen jo edzo is Klopp, amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem