Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Villánál valami ZS-keret megy fel az FA kupában a Pool ellen. Ónódi Ákos lesz a kapus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezt a brentford golt latta valaki a spurs ellen ?
percekig mericskeltek a les-t 5 iranybol huzgalt vonalakkal 3d-ben.
percekig mericskeltek a les-t 5 iranybol huzgalt vonalakkal 3d-ben.

Semmi extra nem volt szerintem, csak kitunt olyan csapatokban, ahol meg a csatarok is bekkeltek. Undorito olaszok.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
pedig a majdnem aranylabdás vvd-t is csak 1szer cselezték ki a szezonbanCsabi írta:ja ez meg a másik. visítottam.Faust írta: Ha latott mar ember friss aranylabdas vedot taknyosra szopatva.![]()
![]()
Brrr, de rossz emlek.
![]()
![]()

vvd > cannavaro

am. nem volt rossz az öreg Cannavaro.. vagyhát az öreg már rossz volt, de a zenitjén azért fain kis játékos volt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja ez meg a másik. visítottam.Faust írta: Ha latott mar ember friss aranylabdas vedot taknyosra szopatva.![]()
![]()
Brrr, de rossz emlek.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Óh nem szép emlékekziro4vr írta: Jó öreg Heinze-Cannavaro tandem.

A Militao-Nacho páros verné őket, pedig ők csak a cserehátvédek...
- flori
Ezután jött még a 2-6.
Nem tudom mi lett volna, ha nem jön Perez.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ha latott mar ember friss aranylabdas vedot taknyosra szopatva.
Brrr, de rossz emlek.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Cannavaro szépen beárazva, sírokCsabi írta:hát bammeg ez a két gól így sok év távlatából is felkúrt.Pipita írta:
San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lett![]()
![]()
Mondjuk az első két gól jó nagy kamu volt.
![]()
![]()
![]()
![]()
a liperooli rablás![]()

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
nekem a kedvenc mém-em úgy valaha a barca - chelsea meccs után: poor Torres, tries to shot himself. missesSierra írta:Ott baszta el, h elment Liverpoolbol. Onnantol melyrepules. Pedig tokeletes helye volt ott es termelt is szepen. Kar erte, tobb volt benne. Persze azert igy is szep karrierje volt.gólvonal írta: Baszki az a Torres azért nem volt semmi... Egy olyan elférne most nálunk

egy frászt volt kár érte
Ott baszta el, h elment Liverpoolbol. Onnantol melyrepules. Pedig tokeletes helye volt ott es termelt is szepen. Kar erte, tobb volt benne. Persze azert igy is szep karrierje volt.gólvonal írta: Baszki az a Torres azért nem volt semmi... Egy olyan elférne most nálunk
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Baszki az a Torres azért nem volt semmi... Egy olyan elférne most nálunk
Uefapool
- raul 4 ever
én egy másik spanyol csapat elleni 4-0-ra gondoltamPipita írta:Hú az mondjuk necces.raul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
ezek miatt nekik "drukkolok"..
https://www.youtube.com/watch?v=b8XKYY_ ... ediaCenter
Hirtelen nem is értettem hogy miért olyan jó ez nekünk.![]()
San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lett![]()
![]()
Amúgy meg kit érdekelnek ezek a gyenge csapatok? A Leeds jusson be az Eurépa Ligába, a többi meg nem számít.![]()
![]()
![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát bammeg ez a két gól így sok év távlatából is felkúrt.Pipita írta:San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lettraul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a liperooli rablás

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hú az mondjuk necces.raul 4 ever írta: meg a 4-0 az anfielden![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=b8XKYY_ ... ediaCenter
Hirtelen nem is értettem hogy miért olyan jó ez nekünk.

San Iker mit művelt ezen a meccsen amúgy még így is, hogy 4-0 lett

Amúgy meg kit érdekelnek ezek a gyenge csapatok? A Leeds jusson be az Eurépa Ligába, a többi meg nem számít.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
De akkor is ez total idiota kijelentes, mivel a tavalyi szezon ota van VAR. Egyertelmu volt, hogy novekedni fog a tizenegyeseknek a szama nem kis mertekben. Most meg meglepo, hogy ilyen magas a buntetok szama egy szezonban, de 5 ev mulva mar senki nem fogja felkapni ra a fejet. De ha mar Jurgen csak statisztikakat mondott, akkor en is mutatok a transfermarkt alapjan:
A tavalyi szezonban ugye 14 buntetot kapott a United, mig iden eddig 6-ot. Akit erdekel 3 percben, itt lathato az a 14
A Villa elleni nyilvan nevetseges, kb 2-3 vitathato, de tobbi mind fujhato. Amugy ebbol 4 tizit sikerult is kihagyni.
Ehhez viszonyitva peldaul a City tavaly 11-et rugott, de a Real is kapott 11 tizenegyest. Az olasz bajnoksag a VAR hatasara teljesen megorult, 9 csapat is 10+ buntetot lott a bajnoksagban, a Lazio szam szerint 18(!)-at, de a Juve is pl 14-et. Nyilvan az senkit nem zavar, mivel mindenki szurkol CR-nek, hogy dontson meg minden letezo rekordot, koztuk en is.
Iden pedig a United szamara itelt 6 db egyaltalan nem szamit rendkivulinek, peldaul a Leicester es a Milan 10, a Lipcse es a Socidead pedig mar 7 kapott buntetonel jar.
Persze a media totalisan a Unitedra helyezi a hangsulyt, amikor a megitelt buntetokrol van szo, így az emberbe akarva akaratlanul belesulykolja ezt, de lathato, hogy mostantol ez lesz a trend a futball vilagaban. Egyebkent nekem se tetszik ez az eszmeletlen sok bunteto, pl a korabban emlitett gollovesi rekordok egy resze elveszitheti a varazsat, dehat ehhez hozza kell szokni.
Ugy jellemeznem a VAR-t, ahogyan egy tegnapi nyilatkozataban Sir Alex: "It's a bloody disaster."
A tavalyi szezonban ugye 14 buntetot kapott a United, mig iden eddig 6-ot. Akit erdekel 3 percben, itt lathato az a 14
A Villa elleni nyilvan nevetseges, kb 2-3 vitathato, de tobbi mind fujhato. Amugy ebbol 4 tizit sikerult is kihagyni.

Ehhez viszonyitva peldaul a City tavaly 11-et rugott, de a Real is kapott 11 tizenegyest. Az olasz bajnoksag a VAR hatasara teljesen megorult, 9 csapat is 10+ buntetot lott a bajnoksagban, a Lazio szam szerint 18(!)-at, de a Juve is pl 14-et. Nyilvan az senkit nem zavar, mivel mindenki szurkol CR-nek, hogy dontson meg minden letezo rekordot, koztuk en is.

Iden pedig a United szamara itelt 6 db egyaltalan nem szamit rendkivulinek, peldaul a Leicester es a Milan 10, a Lipcse es a Socidead pedig mar 7 kapott buntetonel jar.
Persze a media totalisan a Unitedra helyezi a hangsulyt, amikor a megitelt buntetokrol van szo, így az emberbe akarva akaratlanul belesulykolja ezt, de lathato, hogy mostantol ez lesz a trend a futball vilagaban. Egyebkent nekem se tetszik ez az eszmeletlen sok bunteto, pl a korabban emlitett gollovesi rekordok egy resze elveszitheti a varazsat, dehat ehhez hozza kell szokni.
Ugy jellemeznem a VAR-t, ahogyan egy tegnapi nyilatkozataban Sir Alex: "It's a bloody disaster."

- raul 4 ever
most a pool alatt kopik csapágyasra a roller, néha van ilyen..
nekem annyiból szimpi a csapat, h ha ők nyerik a pl-t, addig se vmelyik manchesteri csapat, mert mind2t utálom. nekem am. mindig is ez a fizikailag jól felkészített, sokat futó foci volt a kedvencem. meg a 4-0 az anfielden
az is szép edzői munka, amikor egy jó csapattal kell hoznod a kötelezőt, meg hogy hogy tákolod össze a játékot, ha hiányoznak a kulcs embereid.. tavaly az elsőben, most a másodikban van része Kloppnak. ha találnak egy jó kh-t egy fél évre, és stabilizálhatja az alapcsapatát, jók lesznek Angliában újra..
nekem annyiból szimpi a csapat, h ha ők nyerik a pl-t, addig se vmelyik manchesteri csapat, mert mind2t utálom. nekem am. mindig is ez a fizikailag jól felkészített, sokat futó foci volt a kedvencem. meg a 4-0 az anfielden

az is szép edzői munka, amikor egy jó csapattal kell hoznod a kötelezőt, meg hogy hogy tákolod össze a játékot, ha hiányoznak a kulcs embereid.. tavaly az elsőben, most a másodikban van része Kloppnak. ha találnak egy jó kh-t egy fél évre, és stabilizálhatja az alapcsapatát, jók lesznek Angliában újra..
Korrekten elmondta a dolgokat szerintem is.
Egy szóval nem azt mondta, hogy ha "MU lennénk akkor penó" vagy bármi ilyen. Ahogy az arsenalos kolléga írta, tényeket közölt. Mindkét reklamált dolog fújható tizi, a kezezés főleg.
Valamint, ha tovább van olvasva a nyilatkozat elmondja hogy nem voltak jók, az ő keze is benne van, valamint a játékosoké is.
Igaza van zironak is, pár embernél nagyon beakadt valami a Pool-al kapcsolatban, egy olyan döntő után, amit megnyertünk.
Kb bármit nyilatkozna bármelyik Pool-os, pár ember már forgatná is ki.
Karius agyrázkodás ide, vagy Ramos DIREKT Salah összezúzása oda, el kell engedni ezt szerintem, megvertük őket és kész.
Utána full megérdemelten nyertek egy bl-t (egy rossz döntővel, de pl a Bayern döntője se volt csúcs, vagy épp a miénk a Tico ellen). Plusz aztán egy bajnokságot is.
Most kicsit, mint mindenki sz*rban vannak, tegnap is két középpályásuk játszott középhátvédet, abból Henderson kb életében először.
A végén bőven harcban lesznek a bajnoki címért, sérülések ide vagy oda.
Egy szóval nem azt mondta, hogy ha "MU lennénk akkor penó" vagy bármi ilyen. Ahogy az arsenalos kolléga írta, tényeket közölt. Mindkét reklamált dolog fújható tizi, a kezezés főleg.
Valamint, ha tovább van olvasva a nyilatkozat elmondja hogy nem voltak jók, az ő keze is benne van, valamint a játékosoké is.
Igaza van zironak is, pár embernél nagyon beakadt valami a Pool-al kapcsolatban, egy olyan döntő után, amit megnyertünk.

Karius agyrázkodás ide, vagy Ramos DIREKT Salah összezúzása oda, el kell engedni ezt szerintem, megvertük őket és kész.
Utána full megérdemelten nyertek egy bl-t (egy rossz döntővel, de pl a Bayern döntője se volt csúcs, vagy épp a miénk a Tico ellen). Plusz aztán egy bajnokságot is.
Most kicsit, mint mindenki sz*rban vannak, tegnap is két középpályásuk játszott középhátvédet, abból Henderson kb életében először.

A végén bőven harcban lesznek a bajnoki címért, sérülések ide vagy oda.