Jan Blomqvist - Disconnected
Jujjj ez de jo volt.
Nagyon szeretem az elektronikus zenet, minden evben nyari program volt a Sound, amig be nem jott a franya korona. Viszont meg nem vagyok megerve teljesen erre a techno, deephouse vonalra buli szempontjabol, igy en altalaban az edm-re csapatom. Felreertes ne essek, szeretek ott is lenni egy 20-30 percet, csak utana nekem nem eleg intenziv, de ez kesobb a korommal biztos valtozni fog. Pedig a techno bulikban milyen nok vannak, istenem..
Ez az album is tipikusan olyan volt, amit rohadt jo hallgatni tanulas, munka es vezetes kozben. Egymas utan ketszer is meghallgattam, majd a kocsiban is ezt nyomtam, elegge elkapott a feelingje.

A kedvencem talan a The space in between cimu szam lett.
Amugy peldaul Kalkbrennert nagyon szeretem, o rengetegszer porog nalam, es ket eve sikerult egy koncertjere is elmennem, az nagyon adta.

Viszont ha ujraindul az elet, biztos meglatogatom Blomqvist baratunkat is, mert nagyon megtetszett a munkassaga. Pedig mar hallottam rola, de meg sose hallgattam bele a szamaiba.
Esetleg Dani, ha tudnal meg ajanlhatnal nekem Blomqvisthez es Kalkbennerhez hasonlo eloadokat/albumokat, amik kicsit chillesebbek, de a hatterban nagyon jol muzsikalnak. ZHU-t es HVOB-ot hallgattam meg parszor, amik ehhez hasonlithatnak. Megkoszonnem, johet akar pm-ben is.
Koszonom az ajanlast, nagyon tetszett az egesz album, egyelore a pontszamom
8,5/10, de ez akar meg fentebb is mehet egy fellel.