pedig őt mindenképp le kéne igazolni a középpályára
főleg ha Di Maria és reméljük Kaka is távozik...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 2., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 2., csütörtök 11:45
Kondgobia semmi extra, ez számomra teljesen nyilvánvaló; Verratti-nak volt egy jó éve talán, fizikailag pedig nem megfelelő szerintem arra a posztra, Bale-el pedig megismétli Perez a Beckham féle hibát, nem fog elférni CR-el együtt a pályán. És Bale marketing szempontjából fele annyit sem ér mint Becks.madridronie írta:Ezzel abszolút egyetértek!Remek, megint akkor úriemberkedünk, amikor nem kéne, megspórolunk Abramovicnak 20 millát.
Akkor kellett volna úriemberként viselkedni, amikor megszabadultak Salgadotól, Raúltól, Hierrotól, Robi Carlostól pl. Na mindegy.
Ezzel viszont nem, előbb várjuk ki a végét és az igazolásokat is (la. az esélyt kapják már meg)! Őszintén szólva a Marca és a többi spanyol lap egybehangzó listájával (Carvajal, Kondogbia, Verratti/Gündogan, Bale, csatár) én több, mint elégedett lennék erre a nyárra, főleg a mostani keretet látva, elnézve!Olyan sikeresek leszünk jövőre, mint az állat. Jön Bale meg jön Kondgobia, megmentik a klub hírnevét
Ez a Kondgobia ha megüti az M.Diarra szintjét már meg lehetünk elégedve majd...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 2., csütörtök 11:44
Szerinted??? Ez már a Perez-José Ángel Sánchez-Ancelotti alkotta triumvirátus emberei, elég egyértelműen! José már réges-régen; hetek, hónapok óta a Chelseare fókuszál, készül (ez annyira látszik a tagon, hogy az nem igaz) --> Falcao, Lewandowski, Fellaini!!! Nekem és úgy tűnik a Marcának is meg van róla a véleménye! -->de most ezeket a játékosokat ki szeretné leigazolni? még josé vagy már perez?
Has failed to deliver the Champions League
The Not-So-Special One
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 2., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 11:38
Perez/Ancelotti a hírek szerint. Aztán lehet, hogy csak Perez. Remélem, hogy Ancelotti marad a helyén és ide nem jön.___Samy___ írta:de most ezeket a játékosokat ki szeretné leigazolni? még josé vagy már perez?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 2., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 2., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 2., csütörtök 11:33
Ezzel abszolút egyetértek!Remek, megint akkor úriemberkedünk, amikor nem kéne, megspórolunk Abramovicnak 20 millát.
Akkor kellett volna úriemberként viselkedni, amikor megszabadultak Salgadotól, Raúltól, Hierrotól, Robi Carlostól pl. Na mindegy.
Ezzel viszont nem, előbb várjuk ki a végét és az igazolásokat is (la. az esélyt kapják már meg)! Őszintén szólva a Marca és a többi spanyol lap egybehangzó listájával (Carvajal, Kondogbia, Verratti/Gündogan, Bale, csatár) én több, mint elégedett lennék erre a nyárra, főleg a mostani keretet látva, elnézve!Olyan sikeresek leszünk jövőre, mint az állat. Jön Bale meg jön Kondgobia, megmentik a klub hírnevét
Ez a Kondgobia ha megüti az M.Diarra szintjét már meg lehetünk elégedve majd...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 2., csütörtök 11:22
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 11:20
Lewa és Falcao érkezése már napirenden van a sajtó szerint. Én csak ebből indulok ki, hogy biztos nem ők lesznek az egyetlen igazolás.madridronie írta:Kikre gondolsz, ki fejtenéd???
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 2., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. május 2., csütörtök 11:11
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 11:10
Nincs az az Isten. Morata full átlagos játékos semmi extra. Az totális öngyilkosság lenne, ha elkezdenénk a szezont 1 csatárral. Biztos vagyok benne, hogy ha Higu lelép akkor hozunk egy csatárt. Perpill én még Lewának is örülnék.Donát írta: Amugy kicsit kockazatos lenne, de Morata lehetne Benzin csereje, es biztos vagyok benne, hogy Karim is jobban jatszana, ga egyertelmuen alapkezdo lenne, es nem rotalnak, mint az elmult 2 evben.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 2., csütörtök 11:06
Szerintem csak akkor lehetne csatarra kolteni, ha mar mindenki mas megvan (Carvajal, 2 kp, balszelso). Amugy kicsit kockazatos lenne, de Morata lehetne Benzin csereje, es biztos vagyok benne, hogy Karim is jobban jatszana, ga egyertelmuen alapkezdo lenne, es nem rotalnak, mint az elmult 2 evben.Casso írta:Mondjuk, ha Higu elmegy kéne vennünk egy csatárt is arról meg nem nagyon cikkeznek mostanában.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 11:04
Kire gondoltál aki 50 és kp? Vidalt nehezen tudnánk elbukni.Victor írta:inkább hozzuk el őt 10-ért, és hátha beválik, minthogy valakit elhozunk 50-ért és cseszhetjük.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 2., csütörtök 11:01
inkább hozzuk el őt 10-ért, és hátha beválik, minthogy valakit elhozunk 50-ért és cseszhetjük.Felejtsük már el Kondogbiát. Nem igen ütné meg a szintet.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 10:58
10 millió alatt eltudjuk hozni akkor az nem pénz érte és simán megérné. Szerintem megüti ő a szintet. Nagyon jó fizikuma van és pont egy ilyen kell középre.Gabo írta:Felejtsük már el Kondogbiát. Nem igen ütné meg a szintet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 2., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 2., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 10:47
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem