Kézilabda
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
ha a spanyolok ellen nem nyerünk, valszeg Dánia következne?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Hát gyerekek, nagyon jó ez a válogatott.
Le a kalappal mindenki előtt,beleértve a stábot is.
Le a kalappal mindenki előtt,beleértve a stábot is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ujabb csodalatos meccs a horvat-argentin, szomszedaink dobtak 5 golt 25p alatt a masodik felidoben.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
És most ki a vezetőedző, a Gulyás vagy a Chema? Hozzatok képbe engem
De, pontosan ez a helyzet.Dupla D írta:Nem láttam most, de nem Chema beszélt angolul a srácokkal? Ő elég sok instrukciót ad, időkérésnél is főleg ő szokott beszélni.gólvonal írta: Tudom, én vagyok a hülye, de ha magyar az edző, akkor miért angolul beszél a srácokkal?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem láttam most, de nem Chema beszélt angolul a srácokkal? Ő elég sok instrukciót ad, időkérésnél is főleg ő szokott beszélni.gólvonal írta: Tudom, én vagyok a hülye, de ha magyar az edző, akkor miért angolul beszél a srácokkal?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tudom, én vagyok a hülye, de ha magyar az edző, akkor miért angolul beszél a srácokkal?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Surfshark talán.wZoLee7 írta:és tudsz megbízható vpn-t ami nem adja ki az én címem pl más felhasználónak mint a hola?csababarca írta:
m4sport vpn-el működik, én is úgy nézem ha lengyelben vagyok.
vagy sport365-ön is szokott lenni magyar kézis stream.![]()
De köszi az infót, letörlöm
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és tudsz megbízható vpn-t ami nem adja ki az én címem pl más felhasználónak mint a hola?csababarca írta:m4sport vpn-el működik, én is úgy nézem ha lengyelben vagyok.wZoLee7 írta: Tud valaki a mai meccsre linket amit külföldről is lehet nézni?
vagy sport365-ön is szokott lenni magyar kézis stream.
- csababarca
m4sport vpn-el működik, én is úgy nézem ha lengyelben vagyok.wZoLee7 írta: Tud valaki a mai meccsre linket amit külföldről is lehet nézni?
vagy sport365-ön is szokott lenni magyar kézis stream.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tud valaki a mai meccsre linket amit külföldről is lehet nézni?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van mar par erdekes eredmeny a vb-rol, pl szlovenia-korea 51-29 (wtf 80 gol) vagy a japan-horvat dontetlen.
nekunk is sikerult 7 golt koze rakni a 6 cserevel jatszo zold-foki szigetek ellen.
nekunk is sikerult 7 golt koze rakni a 6 cserevel jatszo zold-foki szigetek ellen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdekes lesz ez a kézi vb Egyiptomban, 2 csapat leomdta, last minute beugrottak helyettük, zöld foki szigetek csapata 2 hete karanténban..most lehetne nagyot alkotni, amúgy sem rossz a sorsolás.
Ja meg a játékosok egy része ki se ment, németeknél meg a svédeknél egy 4-5 ember köszönte de nem kért a vb-ből.
Ja meg a játékosok egy része ki se ment, németeknél meg a svédeknél egy 4-5 ember köszönte de nem kért a vb-ből.
Nem illik.
- ziro4vr
Azért egy Barcelona vagy Párizs sokkal vonzóbb, majd minden szempontból, kivéve fizetés ügyileg, az meg mondjuk durva.
De ahogy egy Kielce vagy Vardar megcsinálta úgy meg lehetne, jó edző, 9-10 jó játékos, csapategység és némi szerencse, ennyi.
De ahogy egy Kielce vagy Vardar megcsinálta úgy meg lehetne, jó edző, 9-10 jó játékos, csapategység és némi szerencse, ennyi.
Nem illik.
- csababarca
Mondjuk a spanyol liga se túl vonzó, a Barcelona az egyedüli húzóerő ott, utána nagy a szakadék.
Persze a város maga lehet döntő tényező.
Fizetésekben se hiszem, hogy a spanyol liga, vagy akár a francia olyan sokkal a Veszprém előtt lenne, sőt.
Maga a magyar közeg nem fekszik az embereknek, nem véletlen lett Palmarsson se kiutálva innen 2 év alatt.
Bundás az a húzóerő, azzal nem nagyon lehet versenyezni, bàr onnan se lehetetlen, lásd Lauge.
Persze a város maga lehet döntő tényező.
Fizetésekben se hiszem, hogy a spanyol liga, vagy akár a francia olyan sokkal a Veszprém előtt lenne, sőt.
Maga a magyar közeg nem fekszik az embereknek, nem véletlen lett Palmarsson se kiutálva innen 2 év alatt.
Bundás az a húzóerő, azzal nem nagyon lehet versenyezni, bàr onnan se lehetetlen, lásd Lauge.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez mondjuk zseniális húzás lenne!
Ambros vissza Győr, Danyi menni SIófok!
Ha már Győrben Ambros tette le az alapokat, jó lenne, ha visszahoznák őt, s újra helyes útra terelné a csapatot (ha eredményességben nincs is baj még, de mutatott játékban bőven akad).
Gajicért meg hatalmas kár, már miután elment is látni lehetett, hogy bőven jobb ő annál, mint amilyennek beállították.
Ambros vissza Győr, Danyi menni SIófok!
Ha már Győrben Ambros tette le az alapokat, jó lenne, ha visszahoznák őt, s újra helyes útra terelné a csapatot (ha eredményességben nincs is baj még, de mutatott játékban bőven akad).
Az a baj, hogyha már így kialakult a dolog, szerintem nehéz lenne sokat visszalépni és azt mondani, hogy állj, innentől fele magyar, fele külföldi, építsünk a magyarokra is. Szép lenne, de kötve hiszem, hogy ezt bevállalnák.illgner írta: Mocsai távozása óta tényleg teljes a káosz Veszprémben. Semmiféle identitása nincs a csapatnak, össze-vissza vásárolják a többnyire máshonnan kikopott "klasszisokat", bár tegyük hozzá, igazi klasszis nem is fogja a magyar bajnokságot választani a Bundesliga vagy a spanyol, esetleg francia liga helyett. Kéne egy erős magyar mag, amihez kötődni is lehet, a szurkolók is sokkal jobban szeretnének egy ilyen csapatot, mégha csak szökőévente jutna is a F4-ba. Nem igaz, hogy nincsenek tehetséges magyar játékosok, csak foglalkoztatni kéne őket, a külföldiekkel sem fognak BL-t nyerni, mert ezek a játékosok csak pár évet játszanak itt, vagy még annyit sem, igazából nincs semmilyen kötődésük a csapathoz.
Gajicért meg hatalmas kár, már miután elment is látni lehetett, hogy bőven jobb ő annál, mint amilyennek beállították.
- ziro4vr
Teljesen felesleges egy 20as keret tele zsoldossal, a többi európai élklubbnak van 9-10 meghatározó játékosa, a többi vagy veterán vagy fiatal hazai tehetség. Egy Szita, Ilic Zoran/Máthé simán beférne, de Manaskov játékát mondjuk egy Bóka ugyanúgy lehozná. Csak hát folyik be a ner pénz, el kell költeni padozó légiósokra.
Nem illik.
Mocsai távozása óta tényleg teljes a káosz Veszprémben. Semmiféle identitása nincs a csapatnak, össze-vissza vásárolják a többnyire máshonnan kikopott "klasszisokat", bár tegyük hozzá, igazi klasszis nem is fogja a magyar bajnokságot választani a Bundesliga vagy a spanyol, esetleg francia liga helyett. Kéne egy erős magyar mag, amihez kötődni is lehet, a szurkolók is sokkal jobban szeretnének egy ilyen csapatot, mégha csak szökőévente jutna is a F4-ba. Nem igaz, hogy nincsenek tehetséges magyar játékosok, csak foglalkoztatni kéne őket, a külföldiekkel sem fognak BL-t nyerni, mert ezek a játékosok csak pár évet játszanak itt, vagy még annyit sem, igazából nincs semmilyen kötődésük a csapathoz.
- csababarca
kézilabdában utálom a németeket, Kölnben egészen elképesztő fújásokat kapnak a német csapatok sokszor, bár utóbbi 2-3 évben már nem jellemző. de a kiel az kegyeltje az ehf-nek, ez is nyílt titok.illgner írta: Nem értem, hogy lehet nem kedvelni ezt a Kielt, nekem már a Lövgren-Staffan Olsson-Wislaner-féle Kiel is nagy kedvencem volt![]()
A Lövgren-Olsson féle csapat azért egész más volt, itt ránézek egy két ember arcára és kapásból elkap a hányinger.
Ziro jól látja, nincs koncepció, azt látom a Veszprémen, hogy egy helyben toporog évek óta, persze magas szinten toporognak, de mégis a cél messze van teljesítményben.
- ziro4vr
A Győrrel kár összehasonlítani, más a piac, más piaci szereplő, plusz azért ott is volt elég kudarc előtte.
A Veszprémet azért igencsak megtörte a Kielce döntő, utána egyértelműen kialakult egy köln fóbia, mondjuk ezt meg is értem.
Sajnos a csapatépítés nem megy, nincs egy koncepció, ami alapján ki lenne alakítva a keret. Itt van 20 játékos, erre kb 3 tud rendesen hármas védőt játszani. Markussent miért kellett idehozni? Vagy az orosz szélsőt, megjegyzem, Gajic vezeti a francia góllövő listát, dehát ide öregnek ítélte Nagylaci, aki 38 éves koráig tolta.
Davis és Perez nem alkalmasak, lelkes motivátorok de ennyi, nincs taktika, csak egyénieskedés. Nenadic-kultusz, aztán ha neki nem megy, akkor nincs játék. Egyértelműen edzőt cserélnék, durva kimondani, de Mocsai óta a keret alulteljesít, nem felül vagy tudása szerint. Mahét mondjuk divat felhozni, középen sem a válogatottban, sem flensburgban nem volt alapember, sőt. Szerintem neki nagyobb a füstje mint a lángja, de hogy alul van használva az tuti. Valamint tele a keret vagy csak támadni tudó, vagy csak védekezni tudó emberekkel. Ki válogatta így össze a keretet? NL meg Davis..
Semmi identitása nincs a csapatnak, jó lenne pár használható magyart beépíteni, Szita adott, Ilic/Máthé adott, illetve Bánhidi távozni fog Szegedről, a pletykák szerint van realitása.
A Veszprémet azért igencsak megtörte a Kielce döntő, utána egyértelműen kialakult egy köln fóbia, mondjuk ezt meg is értem.
Sajnos a csapatépítés nem megy, nincs egy koncepció, ami alapján ki lenne alakítva a keret. Itt van 20 játékos, erre kb 3 tud rendesen hármas védőt játszani. Markussent miért kellett idehozni? Vagy az orosz szélsőt, megjegyzem, Gajic vezeti a francia góllövő listát, dehát ide öregnek ítélte Nagylaci, aki 38 éves koráig tolta.
Davis és Perez nem alkalmasak, lelkes motivátorok de ennyi, nincs taktika, csak egyénieskedés. Nenadic-kultusz, aztán ha neki nem megy, akkor nincs játék. Egyértelműen edzőt cserélnék, durva kimondani, de Mocsai óta a keret alulteljesít, nem felül vagy tudása szerint. Mahét mondjuk divat felhozni, középen sem a válogatottban, sem flensburgban nem volt alapember, sőt. Szerintem neki nagyobb a füstje mint a lángja, de hogy alul van használva az tuti. Valamint tele a keret vagy csak támadni tudó, vagy csak védekezni tudó emberekkel. Ki válogatta így össze a keretet? NL meg Davis..
Semmi identitása nincs a csapatnak, jó lenne pár használható magyart beépíteni, Szita adott, Ilic/Máthé adott, illetve Bánhidi távozni fog Szegedről, a pletykák szerint van realitása.
Nem illik.