az egyenlő a pray for XYZ-vel?Faust írta:
Nem talalkoztal meg szivarvanyos profilkeppel?![]()
amúgy nem sűrűn, pedig van meleg barátom, meg jópár ismerősöm is, de nem használják.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 29., kedd 18:49
az egyenlő a pray for XYZ-vel?Faust írta:
Nem talalkoztal meg szivarvanyos profilkeppel?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 29., kedd 18:47
Nem talalkoztal meg szivarvanyos profilkeppel?csababarca írta:jah mert olyan sok pray for melegekért kampányok voltak, nap mint nap belefutniFaust írta:
Haltak meg feketek vagy melegek?![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 29., kedd 18:30
jah mert olyan sok pray for melegekért kampányok voltak, nap mint nap belefutniFaust írta:
Haltak meg feketek vagy melegek?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 29., kedd 18:13
oohh igaz! így már nem igazi.Faust írta:Haltak meg feketek vagy melegek?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 29., kedd 18:10
Haltak meg feketek vagy melegek?Sierra írta: Az epicentrum egy 15 ezres kisvárosban volt, kb összedőlt az egész azt írják.
Ilyenkor hol vannak a pray for Croatia posztok vajon?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 29., kedd 17:47
Ennél inkább égő hogy valaki úgy írt cikket, hogy kisebb földrengés...Sierra írta: Az epicentrum egy 15 ezres kisvárosban volt, kb összedőlt az egész azt írják.
Ilyenkor hol vannak a pray for Croatia posztok vajon?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 29., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 29., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 29., kedd 13:40
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. december 29., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 29., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. december 29., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 28., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 28., hétfő 21:10
Miért OV vagy a fideszes politikusok nem ölnek ebbe komoly pénzeket?ziro4vr írta: Na csak valaki a cikkel is foglalkozik.interakció az bármi, komment, like, szív stb.. igazából ennyit akartam ezzel, hogy ezek ketten a világ pénzéből érik el tizedét, amit nagymesterünk organikusan.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 28., hétfő 12:50
Köszönöm! Először megpróbálom visszakérni ahogy Roli írta, és ha nem megy akkor írok.Realista24 írta:Írj uzit. Elvileg tudok küldeni.BlancoMark írta: Esetleg nekem is tudna valaki meghívót küldeni? Egyszer nem léptem be X ideig és azon kaptam magam hogy törölték a profilom sok-sok év tagság és seedelés után.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. december 28., hétfő 11:58
Jézusom, hát úgy én is összehoznék 20ezret, a fele pénzből is. Szerintem írok is nekik. Hátha a másik felét meg eltehetem zsebbe'interakció az bármi, komment, like, szív stb..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 28., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 28., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. december 28., hétfő 11:32
Szerintem ez így nem igaz, a Borkai ügy azért eléggé megborította az önkormányzati terveket. Nagyon sjanálom hogy nem egy évvel később jött a Szájer ügy, hát nyilvánvalóan látszik minden mérési adatból hogy mennyit jelentett ez. Csak van másfél évük visszajönni belőle, vissza is fognak.csababarca írta: A Szájer-Borkai-kaleta trió ügye ha választások előtti hetekben egyszerre robban ki se jelentene sokat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 28., hétfő 10:05
OV-t nagyon is érzékenyen érintené a vereség, még ha szinte borítékolhatóan vissza is kapná a szeretett hatalmát. De egy hatalommániás ember, aki szereti is bizonygatni, reprezentálni a hatalmát, még a legjelentéktelenebb ügyekben is. Vereséggel hatalma meg maradna, az általad leírtak miatt, de nehezebben tudná kiélni hivalkodó személyiségét, hogy itt ő a király.revolver írta:ha bármelyik gyurcsány helyet kap a kormányban (ha nyernek), az garancia lenne egy újabb fidesz 2/3-adra 2026-ban. végülis 2026-ig szinte az összes fontos pozición ott ül egy fideszes, mnb, ügyészség, alkotmánybírák, médiafelügyelet, gvh, az összes tv-t bebetonozták 2/3addal - 4 évig gáncsolják az új kormányt, és utána visszaveszik amit akarnak. nem hiába írják egyre több helyen, hogy ov nem tartaná katasztrofálisnak, ha kikapnak. odaadnak egy 85%-os adósságot, 10%-os hiányt (szigorúan a járványkezelésre fogva), aztán indulhat a médiahenger. meg egy kis fideszes belharc is érdekes lenne, lázár féle belső ellenzék is berobbanna.összehozzák az összefogást és odaállítják klárikát előre.![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem