Dzsudlo - Fotofobia
Na megjottem Dzsudloval.
“Bocsi, hogy kestem, de igy nagyobb lesz a hatas.”
Nalam 2020 number1 eloadoja. En is a Lejjel ismertem meg, es pont akkor jott ki a Fotofobia albuma, szoval teljesen rafuggtem. Akkor meg nem is volt valami nagy nezettseg a Lejen, talan 400 ezer korul ha jol emlekszem, most meg 9 milla.
Egyszeruen annyira illenek a szamai ram, teljesen magaval ragadtak, tenyleg teljesen beszippantott.
Erdekesseg, hogy legtobbeteknek a 21 cimu szama nem tetszett, nekem meg az az abszolut kedvencem. “Nem tanult eleg illemet a kereszteny kiscsaladban.” “Kialudni magamat azt de adnam, bar ne hinnem hogy 16 vagyok.”
Amugy en 23 vagyok.

De tenyleg minden szamaban vannak GOLD sorai, amik egy az egybe illenek ram.
Akik Alexhez hasonlitjak, az valoszinuleg azert lehet, mert jelenleg Temboval dolgozik egyutt Dzsudlo, aki korabban Alex-szel csinalta a Senkise formaciot.
Ami az Ennyi es a Para szamait illeti: elobbi eloszor nem tetszett, viszont mostmar nagyon sokat porog, abba is rengeteg jo szoveg van. A Para viszont nekem sem igazan tetszik, Tembo ott kisse tultolta az alapot.
Amugy akik szeretik, ismeritek a Füst cimu szamat? Szerintem az egyik legjobb, ha nem vagnatok, keressetek ra spotyn.
Tenyleg nagy jovo all elotte, nem veletlen allt be a Welhello, Follow the Flow, stb managementje.
En is valoszinuleg ezt ajanlottam volna, viszont vannak masok is a tarsolyomban, szoval egyertelmuen ez pontszamban nalam is
10/10.