Mi igen.ziro4vr írta: Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?![]()

Ebben a Pedro Netoban van kraft. Tökéletesen pótolja Jotát. Házon belül simán megoldották.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 27., vasárnap 22:24
Mi igen.ziro4vr írta: Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 27., vasárnap 22:24
Neked fáj u-t írni? Vagy akkor írjál szpörszt, hogy még inkább autentikus legyel._Bushido_ írta: Ezt a mait a Spörs sajnos megint nagyon elcseszte
Kezdükben volt a meccs, a Wolves támadgatott, támadgatott, de semmi extra nem volt bennük. közeledett a vége, egy figyelmi megingás (Davinson Sanchezben mindig ott a rizikó, de gondolom pihentetés miatt muszáj rotálni) és ott a bajés ez már a nagyon sokadik sajnos... Míg a csúcsChelsea, Inter, utánaChelseaben megvolt a gyilkos ösztön, rengeteg minőségi, rutinos róka játékos, addig itt csak a Kane-Son duótól lehet várni a csodát - úgy tűnik. Ma viszont Ndombele nagyot játszott - kár, hogy rengeteget faragták, elfáradt. ha végig (tovább) bírta volna, talán meglehetett volna az a 2.gól. de nem érdemeltek győzelmet sajnos, még ha örültem volna is neki.
köv meccs a fulham ellen MUSZÁJ hozni!
Viszont ezt a Wolves keretet jól összerakta Nuno. Rengeteg játszó játékos, csurig portugálokkal, fiatalokkal. tapasztalt-fiatal jó egyveleg.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 27., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 27., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 27., vasárnap 21:39
Isco + Ase egy Aubáért. És mindenki boldog.Csabi írta:héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 27., vasárnap 21:38
héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 27., vasárnap 21:32
Apróért én még most is bepróbálnám egy 1+1 -re.Pipita írta:Éveken keresztül nyújtott remek teljesítményt és közben szinte könyörgött hogy hozzánk jöhessen.KAG írta: Aube amúgy nem akar télen lelépni?![]()
Megmenthetnénk...![]()
Annyira adná magát ha most hoznánk el, ebben a formájában.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 27., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. december 27., vasárnap 17:03
Éveken keresztül nyújtott remek teljesítményt és közben szinte könyörgött hogy hozzánk jöhessen.KAG írta: Aube amúgy nem akar télen lelépni?![]()
Megmenthetnénk...![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 27., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 27., vasárnap 16:35
Jaja, egy Everont féle teljesítményt bőven hozniuk kéne.ateeemadrid írta: Igen biztos a 15. hely a realitás ezzel a kerettel. Hagyjuk már, Arteta 1 balfasz, felesleges szépíteni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 27., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 27., vasárnap 15:53
Szerintem meg pontosan ennyire gyenge. Aubameyangon es Parteyn kivul nehez talalni 3 jatekost, akivel a top 4 erosodne. Arteta is konok, ragaszkodik a sajat elkepzeleseihez, meg akkor is, amikor szembeotlo, hogy egy kozepcsapat kerete all rendelkezesere.RealMadridFanatic írta:Mert ennyire nem gyenge az Arsenal kerete.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 27., vasárnap 14:49
Mert ennyire nem gyenge az Arsenal kerete. Az, hogy nem a bajnoki cimert megy ertheto, de borzaszto gyengek. Guardiola alatt ennel tobb jonne ki szerintem, pedig egy igazi tutista, egysiku pojacanak tartom alapesetben Ot is.Remy írta:Miért butított verzió?RealMadridFanatic írta: Amugy Arteta vajon tenyleg ilyen, vagy annyira nincs szemelyisege, hogy egy ez egyben lemajmolta Guardiolat? A gesztusok, nyilatkozatok, felfogas ugyanaz, csak butitott verzio.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 26., szombat 21:20
Miért butított verzió?RealMadridFanatic írta: Amugy Arteta vajon tenyleg ilyen, vagy annyira nincs szemelyisege, hogy egy ez egyben lemajmolta Guardiolat? A gesztusok, nyilatkozatok, felfogas ugyanaz, csak butitott verzio.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 26., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 26., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 26., szombat 20:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 26., szombat 19:46
Arteta hálás neked, most kap egy meccset ahol nem röhögjük kiRemy írta: Megraktam a Chelseat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 26., szombat 19:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem