minél többet nézek milan meccset, annál kevésbé aggódok a kövi szezon miatt. Luka, Fede, Kroos, Öde és Brahim nagyot szólna sztem.. Luka sérülése megint irtózatosan látszik, mint amikor 14-ben kiesett 2-3 hónapra, azt azt se tudta csapat kb merre van előre, iszonyú fontos játékos és amit láttam Diaztól nekem tetszett. ugyanúgy gyors, robbanékony, benne van, h tud mélységet adni a játéknak (védelmünk elöl hamar átvinni a támadóharmadba). sztem Piolinál is bekerült a Kubo-curse-be -> hiába jó, van helyette saját ugyanolyan *kutya* (tegnap is Maldini állt be 3 percre

)... lehet akár télen visszajöhetne ő is, ha Isco koccolna..
a meccsről:
ahogy írtam Luka hiányzik, a játékunk olyan is volt..
aztán végre Rodry személyében lett egy 2. veszélyes ember elöl, erre 2-3 hónap off (volt olyan csapattársam asszem 5-6 héttel később már játszott, nyilván a sérüléstől függ), tipikus..
Ase aszisztja arra jó volt, h láttuk, balon legalább egy fél petákot ér..
jobbra jöhet tényleg Kubo vissza Lucas mellé, hátha... így h Rodry kiesett, megint vicc vagyunk elöl. Hazard/Ase-Benz-Lucas? áááá nagyon gyér ismét..
még annyi, h ZZ elkezdhetné használni a keretet, muszáj vóna néha másoknak is 20-30 perceket adni, h aztán túlhajtás-kifáradás miatt elkezdenek majd 2-3 hetekre-hónapokra kiesni a kezdők húzódások/szakadások miatt.
am. 3 pont a fa alatt, Karim megint vert egyet, az ég kék.. jó volt.. van 1 hét kicsit pihenni..