Remy írta:
Én meg kicsit csalódtam benne... vagyis inkább nem is igazi csalódás, csak többet vártam. Egyszerűen ugyanaz a sablon, mint ami az Origins, Odyssey volt. Tetszettek, jók voltak, elvoltam velük, ahogy ezzel is elvagyok, de... Újat nem ad. Más a térkép, és kb ennyi. Jó, vannak benne apró újítások, de maga a játékélmény nem ad többet. Ergó, ha tetszettek az említett címek, ez is be fog jönni, ha nem tetszettek azok, akkor ezt is fölösleges elkezdeni. Szerintem.
Azért ezt azt módosítottak benne, de az alapvetése az, mint az újhullámos AC játékoknak. Ebbe az irányba tolódtak el, van akinek ez bejön, van akinek nem.
De egy biztos, elég sok dolgot lehetett ismerni a program megjelenése előtt is, alapvető játékmechanikákat.
Na most aki nem ebbe az irányba orientálódik pc gaming terén, az már magára vessen, ne a játékra.
Én is ráfordulok a Vikingekre, de még Görögországban van 100-200 órám, alap hangon. A 130+ mellett.
Na meg megvárom, míg teljesen kész lesz a játék, vagyis kap pár frissítést, kiegészítést stb...röpke egy év, az nem sok.