én első körben focin belül vmiért a 2000 környéki bayernben kezdtem keresgélni
gondolkodtam még nfl-ből, ott legyen mondjuk Ndamukong Suh a mérce, de neki hozzá hasonló csapattársa nem volt.. szal nektek jut eszetekbe alltime low duó?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 23., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. december 22., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 22., kedd 21:43
ráadásul 2 saját nevelésünk lőtte a gólokat maflori írta: Lassan jo lenne, ha valaki rajtunk kivul is megcsipne az Atleticot. Masszivak, de ennyire nem jok, mint amit a tabella mutat.
HozzászólásSzerző: mexes » 2020. december 22., kedd 21:32
Szerintem pont annyira jók amennyire a tabella mutatja, egyszerűen hozzák az összes kötelezőt A bajnokságot nem a Real elleni -3,-6 pont dönti el. (Hanem a Cadizflori írta: Lassan jo lenne, ha valaki rajtunk kivul is megcsipne az Atleticot. Masszivak, de ennyire nem jok, mint amit a tabella mutat.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 22., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 22., kedd 21:25
hosszú még a liga, és a matrac is meg fog fáradni, de még mindig őket érzem a favoritnak. attól függetlenül tavasszal is ütni kell őket.Csabi írta: teljesen haszontalan ez a szosziedad. se a barszatol se az atleticotol egy pontot sem...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 22., kedd 21:23
ha a kapus nem ér bele, szerintem kapufa vagy fölé megy.Kerlon írta:erre a hatalmas potya gólra gondolsz?kierkegaard írta: Tejoisten suso mi golt lott.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 22., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 22., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 22., kedd 19:15
erre a hatalmas potya gólra gondolsz?kierkegaard írta: Tejoisten suso mi golt lott.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. december 22., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. december 20., vasárnap 15:08
Javítsatok ki, ha tévedek, de hozzánk, azért nem férne be, mert már van 3 nem EU-s játékosunk (Militao, Vini, Rodrygo). De egyébként abszolút egyetértek, nincs ott jó helyeRemy írta: Nem tudom mit kéne csinálni Kuboval, de ha lehet januárban vagy vissza kéne hozni vagy másik csapatba küldeni. Emerynek, ha nincsenek sérültjei, megvan a kezdő csapata, aztán ki tudja mennyire akar egy olyan embert nyomatni, akire nem számíthat normál esetben hosszútávon.
Mert az oké, hogy sok meccs lesz a neve mellett, de 20 percekkel nem sokra megy. Kuipa meccsen se kezdett, csak 20 percet kapott.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 20., vasárnap 14:25
a bl-re én sem érzem őket elég erősnek, de ahogy írjátok, egy bajnokságra ez jó lehet..Remy írta:Nem írnám le őket. Az, hogy a csoportban szenvedtek, nem sokat jelent. Továbbmentek és ez a lényeg számukra. Rettentő szar a mezőny. Van kis túlzással egy szem Bayern, akik tényleg kiemelkednek a mezőnyből, mindenki más elkapható. Pool se rossz, de sok a sérült, és hát azokat tavaly is ki tudták ejteni...chronic írta: A bajnokság megnyeréséhez pont elegendő lehet ez a keret, bl-re valszeg esélytelenek ők is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 20., vasárnap 14:01
Nem írnám le őket. Az, hogy a csoportban szenvedtek, nem sokat jelent. Továbbmentek és ez a lényeg számukra. Rettentő szar a mezőny. Van kis túlzással egy szem Bayern, akik tényleg kiemelkednek a mezőnyből, mindenki más elkapható. Pool se rossz, de sok a sérült, és hát azokat tavaly is ki tudták ejteni...chronic írta:A bajnokság megnyeréséhez pont elegendő lehet ez a keret, bl-re valszeg esélytelenek ők is.raul 4 ever írta: azért egy szintet ezzel a masszával nem fog megugrani.. szerencsére azért van amihez ez már kevés, csak marha stabilak, ez idegesítő..
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. december 20., vasárnap 13:56
A bajnokság megnyeréséhez pont elegendő lehet ez a keret, bl-re valszeg esélytelenek ők is.raul 4 ever írta: azért egy szintet ezzel a masszával nem fog megugrani.. szerencsére azért van amihez ez már kevés, csak marha stabilak, ez idegesítő..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 20., vasárnap 12:18
zsák a foltját costa és suarez.. (ford fairlane-ből eszembe jut róluk még egy all time duó, "csak nem tudom melyikőtök melyik"...)Mester77 írta: diego costa gondolatai suarezről az Elche elleni meccs után:
“Az utóbbi idõben nem talált a kapuba, majd hosszú idõ után visszatérek, gólt lövök, és tessék: erre ez a kis rohadék meg kettõt ver...“![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. december 20., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 19., szombat 20:22
pedig még nekünk is erősítés lenne a srácRemy írta: Nem tudom mit kéne csinálni Kuboval, de ha lehet januárban vagy vissza kéne hozni vagy másik csapatba küldeni. Emerynek, ha nincsenek sérültjei, megvan a kezdő csapata, aztán ki tudja mennyire akar egy olyan embert nyomatni, akire nem számíthat normál esetben hosszútávon.
Mert az oké, hogy sok meccs lesz a neve mellett, de 20 percekkel nem sokra megy. Kuipa meccsen se kezdett, csak 20 percet kapott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 19., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 19., szombat 19:36
ja, tipik úgy törte el, mintha megpattant vna egy vakondtúráson.. pedig balra jött neki, smakkolt minden..M1Ö írta: Nem, az a tizi előtt volt. Mondjuk az még jobban felhúzott, 0-2 helyett 1-1. Amire gondoltam, ott Cheryshev tört el egy ígéretes lövést kapuval szembe, 16oson belülről. Abból jött a Barca és a megpattanós góljuk.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem