Toti írta: Abszolut igazad van

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. december 22., kedd 19:35
Toti írta: Abszolut igazad van
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 22., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 22., kedd 19:33
Fene se tudja, hogy írják helyesen egy-egy fura nevű játékosnak a nevét.Toti írta:Ez kibaszta a szemem_Bushido_ írta: Quajjarella![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 21., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 21., hétfő 19:03
Toti írta:Ez kibaszta a szemem_Bushido_ írta: Quajjarella![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 21., hétfő 18:59
Ez kibaszta a szemem_Bushido_ írta: Quajjarella
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 21., hétfő 17:44
CR egyike annak az 5 játékosnak, aki egy naptári évben legalább 32 gólig eljutott az olasz bajnokságban - Serie A-ban.dzsi91 írta: Neki is szerintem jobban mutat az önéletrajzában 3 év a juvéban ahol ugyanúgy hozza a góljait nyeri a kupákat. Most az,hogy a Real-al 4 vagy 5bl-t nyer szerintem ezen a szinten már mindegy.Sokkal nagyobbat szól,ha leesik mégegy bl máshol mint egy x+1ik itt. Ha meg nem esik le akkor sem hereverélni ment a juvéba, fossa a gólokat továbbra is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 20., vasárnap 15:56
Rafael Leao scored against Sassuolo after just SIX SECONDS
That sets a new record for the fastest goal EVER scored in Serie A
Az igen.Paolo Poggi 2001-es, 8.9 másodperces rekordját adta át a múltnak
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 20., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 20., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 10:42
Én ezt értem és csak feltételezve tudom védeni az álláspontunkat, de közel sem biztos, hogy ő itt még hozná ezeket a statokat vagy effektíven nem érnének annyit a góljai.Realista24 írta:De Ce 36 éves, Immobile mennyi volt? 28-29?Kerlon írta:
Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...
CR nyert öt Aranylabdát, 5 BL-t, és nem áll le.
Nalam ezen van a hangsúly. Évi 40 gól kiesett.
40, legalabb. Beszédes hogy idén Mr. Own Goal a második a góllövő listán.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 20., vasárnap 10:32
a vitába nem szállok be, de az tényleg hihetetlen az utolsó C szezon után csak a bajnokságban 30cal kevesebb gólt lőttünk.. sorban 18 után: 63, tavaly 70, idén kb 1/3ad távnál van 22 gólunk a bajnokságban..Realista24 írta:De Ce 36 éves, Immobile mennyi volt? 28-29?Kerlon írta: Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...
CR nyert öt Aranylabdát, 5 BL-t, és nem áll le.
Nalam ezen van a hangsúly. Évi 40 gól kiesett.
40, legalabb. Beszédes hogy idén Mr. Own Goal a második a góllövő listán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 20., vasárnap 9:54
De Ce 36 éves, Immobile mennyi volt? 28-29?Kerlon írta:Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...Realista24 írta: De itt most egyéni teljesítményrol van szó szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 9:49
Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...Realista24 írta: De itt most egyéni teljesítményrol van szó szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 20., vasárnap 9:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 9:13
A betancurok, dybalak nelkule is siman bajnoksagot nyertek... en dzsi mellett allokGascoigne írta:dzsi91 írta: Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.
Itt még mindig az a nagy problèma,hogy senkit nemhoztunk a helyére.
A spanyol szennylapok biztos nem hianyoznak neki, de a tobbivel nem ertek egyet. Nem azert jatszik jol a juveban, mert az olasz foci gyengebb, pont, hogy az a durva, hogy egy ilyen se szine, se szaga, 1-0 utan visszaallo juveban dybalak, betancurok kozott is meg tudja teremteni a sajat helyzeteit, goljait, es megy elore, mint a vadallat. Es amint lattuk, meg mindig egymaga meg tud baszni egy BL-eselyest (masfel eve az Atletico ellen).
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. december 20., vasárnap 1:56
dzsi91 írta: Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.
Itt még mindig az a nagy problèma,hogy senkit nemhoztunk a helyére.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 20., vasárnap 0:37
Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.Gascoigne írta: Ce tovabbra is parosaval lovi a golokat, most egy felhofejes es egy lapos ballabas loket a Parma otthonaban. Volt egy huszmeteres csavarasa is kapasbol, ami ha bemegy, puskas-gyanus, de sajnos 30 centivel fole ment. A durva az, hogy ugyanolyan gyorsnak es dinamikusnak latom, mint itt volt az utolso eveiben, lassan 36 eves, es Ibrahoz hasonloan nem hajlando lelassitani. Hihetetlen baromsag volt, hogy nem marasztaltuk, a Ramos/Kroos/Modric tengellyel siman benne lett volna meg egy-ket BL a lababan.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. december 19., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 19., szombat 23:02
Attol meg egy fogyatekos.Jim írta:az a baj, hogy gólerősebb mint bárki a keretből Benzema utándzsi91 írta:Morata azért még mindig tanár![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem