Elektronika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Céges korlátlan net korlátlan hívás, úgyhogy gyakrolatilag átköltöztem rá (Tés). De tarcsiba fut mellette dual a régi számom, Voda kártyás, így csak a lefedettségről tudok nyilatkozni, szerintem az a Vodánál jóval stabilabb.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nem ma volt már, de azt tudom, hogy az olyan csomagok amik megfeleltek volna az igényeimnek, megfizethetetlen kategóriában voltak. Legalábbis az akkori helyzetemben. Most nem tudom milyen áron vannak. Más bajom nem volt vele igazából. Ha jól emlékszem.Marky írta: Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam![]()
Van lenyeges kulonbseg egyaltalan, leszamitva a csomagok arazasat?

Telenornál 4 ezret fizetek a 3 gigáért meg a 100 percért, bármilyen szolgáltatónál lévőt hívhatok. Emellett az sms meg percdíjak se durvák ha túlmennék.
Céges telómon van 8 giga, meg ingyen hívok akit akarok, szóval általában azért bőven marad a 100 percemből, meg a gigából is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Naiv voltamKAG írta:Realista24 írta:
Tés vagyok régóta, minden fasza. Ügyfélszolgálat is, viszonylag sok bónusz percet/netet, stb-t adnak.
Vodafone-t régen megutáltam egy életre, de gondolom fejlődtek.
Lofaszt fejlodtek, kalap szar az egesz.
Mi is most visszuk at sok ev utan a T-hez

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én telenoros vagyok mióta az eszemet tudom. Volt egy kis kitérőm a Voda-hoz, de soha többet.
Ami tetszik a telenornál, hogy nagyon letisztult és könnyen használható az appjuk (MyTelenor). Teljesen pontosan látom a fogyasztásom, számláim, szolgáltatásokat tudok rendelni lemondani, stb. Fizetni is rettentő könnyen lehet.
Bár gondolom van a Té-nek is ilyen appja, de mivel azt nem ismerem, nálam ez a csúcs.
Ami tetszik a telenornál, hogy nagyon letisztult és könnyen használható az appjuk (MyTelenor). Teljesen pontosan látom a fogyasztásom, számláim, szolgáltatásokat tudok rendelni lemondani, stb. Fizetni is rettentő könnyen lehet.
Bár gondolom van a Té-nek is ilyen appja, de mivel azt nem ismerem, nálam ez a csúcs.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Tés vagyok régóta, minden fasza. Ügyfélszolgálat is, viszonylag sok bónusz percet/netet, stb-t adnak.Kercsó írta: srácok,
mobil szolgáltató-választás előtt állok.
tapasztalataitok alapján Telekom, Telenor vagy Vodafone a nyerő? értem itt ügyfélszolgálatra, lefedettségre, net sebességre és roaming opciókra.
(havi díjcsomaggal/szerződéssel szeretnék egy Note 10 pluszt venni. az árakkal mostmár tisztában vagyok. de nem tudom kivel jobb lepaktálni)
Lofaszt fejlodtek, kalap szar az egesz.
Mi is most visszuk at sok ev utan a T-hez
ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én telenoros vagyok lakosságin, cégesen meg vodás jelenleg. De a lakosságit kb. 3 éve váltottam vodafone-ról telenorra, mert akkor volt a telenornak a hellodata csomagja, ami korlátlan netet és 50 perc lebeszélhetőséget adott hűség nélkül 5500 Ft-ért. Ebben vagyok azóta is. Sajnos azóta már csak szarabb csomagok vannak mindenhol.
Amúgy nekem egyikkel se volt különösebb problémám azonkívül, hogy a számhordozás+csomagváltásnál valamelyik szolgáltató elbaszott valamit három éve, és ha be van kapcsolva a Facetime, akkor az apple küldözgeti nekem az aktiváló sms-eit, amit nem kéne látnom és még csak nem is kéne fizetnem (ennek ellenére beterhelik vele a számlámat). Így a facetime-ot nem tudom használni. Ezt sajnos semelyik cég nem tudta megoldani, én meg feladtam hosszú órák és napok baszakodása után.
Amúgy nekem egyikkel se volt különösebb problémám azonkívül, hogy a számhordozás+csomagváltásnál valamelyik szolgáltató elbaszott valamit három éve, és ha be van kapcsolva a Facetime, akkor az apple küldözgeti nekem az aktiváló sms-eit, amit nem kéne látnom és még csak nem is kéne fizetnem (ennek ellenére beterhelik vele a számlámat). Így a facetime-ot nem tudom használni. Ezt sajnos semelyik cég nem tudta megoldani, én meg feladtam hosszú órák és napok baszakodása után.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tés vagyok régóta, minden fasza. Ügyfélszolgálat is, viszonylag sok bónusz percet/netet, stb-t adnak.Kercsó írta: srácok,
tapasztalataitok alapján Telekom, Telenor vagy Vodafone a nyerő? értem itt ügyfélszolgálatra, lefedettségre, net sebességre és roaming opciókra.
(havi díjcsomaggal/szerződéssel szeretnék egy Note 10 pluszt venni. az árakkal mostmár tisztában vagyok. de nem tudom kivel jobb lepaktálni)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
srácok,
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nem, mindig a garancián túl tört az érintőDupla D írta:Volt már rá példa, hogy gariztatni kellett valamidet?69erssam írta:
Én pl jó magyar módjára euronicsben veszem 0% thm-mel a telefonokat. Akkor lehet is biztosítást kötni.

1 és 2 évre lehetett tavaly kötni a garit.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Régóta szeretnék egy jobb minőségű, kényelmes BT fejhallgatót (amit kábelesen is lehet használni), zenehallgatásra főleg, utazáskor vagy PC-zéskor használnám.
Találtam is egyet, teszten sem szerepelt rosszul:
https://www.av-online.hu/fejhallgato/bo ... szt_1585/1
Valakinek erről a fülesről tapasztalata? Vagy más alternatíva amit tudna ajánlani?
Találtam is egyet, teszten sem szerepelt rosszul:
https://www.av-online.hu/fejhallgato/bo ... szt_1585/1
Valakinek erről a fülesről tapasztalata? Vagy más alternatíva amit tudna ajánlani?
- Dupla D
Volt már rá példa, hogy gariztatni kellett valamidet?69erssam írta:Én pl jó magyar módjára euronicsben veszem 0% thm-mel a telefonokat. Akkor lehet is biztosítást kötni.Dupla D írta: Telefonvásárlás előtt állok. Egy jó csomagban vagyok a szolgáltatómnál, amit már nem lehet kapni, viszont ha a szolgáltatómnál vennék telefont, akkor mindenképp más, számomra előnytelen csomagba akarnának átdobni. Biztosítást viszont szeretnék kötni a mobilra, de ha nem náluk veszem a telót, akkor nem tudok kötni.
Van valakinek tapasztalata telefonbiztosításokkal? Hol érdemes kötni?
Én pl jó magyar módjára euronicsben veszem 0% thm-mel a telefonokat. Akkor lehet is biztosítást kötni.Dupla D írta: Telefonvásárlás előtt állok. Egy jó csomagban vagyok a szolgáltatómnál, amit már nem lehet kapni, viszont ha a szolgáltatómnál vennék telefont, akkor mindenképp más, számomra előnytelen csomagba akarnának átdobni. Biztosítást viszont szeretnék kötni a mobilra, de ha nem náluk veszem a telót, akkor nem tudok kötni.
- Dupla D
Telefonvásárlás előtt állok. Egy jó csomagban vagyok a szolgáltatómnál, amit már nem lehet kapni, viszont ha a szolgáltatómnál vennék telefont, akkor mindenképp más, számomra előnytelen csomagba akarnának átdobni. Biztosítást viszont szeretnék kötni a mobilra, de ha nem náluk veszem a telót, akkor nem tudok kötni.
Led panel csere elvileg, 30-40e körül. LGnél már volt ilyen. De javítható
- h3x0r
6 éves Samsung ue32h5500 led tv, az utóbbi időben kicsit sötétebb a képernyő, pedig nem lett semmi átállítva, ma meg megjelent rajta egy nagyobb pötty, ahol jóval világosabb. Járt már így más is?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kép alapján nekem is ilyen van, jó kis cucc.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem is Braun BT van csak a 7040. Szinten nagyon bevalt. Hajat es szakallat is ezzel vagok.h3x0r írta: A korkoros fejuvel ovatosan, tesom evekig hasznalt egyet, neha en is kiprobaltam, de ugy irritalta a boromet, hogy egy napig tuti piros volt tole. Masnal a borotva ilyen, nekem attol semmi bajom, sokaig en is azzal vagtam, majd kaptam ajandekba egy Braun BT3041-et. 0.5 es 20 mm kozott lehet allitani fel mm-enkent. Nekem nagyon bevalt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
OneBlade lett végül a sima, Auchanban akciósan 9000, annyit röhögve megér sztem + 4000ért van plusz penge + bodykit az euronicsban 
Eddig rosszat nem hallottam róla, ez egy jó jel

Eddig rosszat nem hallottam róla, ez egy jó jel

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azt a 3 körpengéset próbáltam, lehet, hogy van ott is valami jó de nekem nagyon nem jött be, de simán lehet h szarabb minőség volt, de ha már hosszabb szakállról van szó, ami legyen 1 hetes, inkább tépett mint vágott
plusz kipattogtam tőle