Serie A

Foci a Real Madridon túl...
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. december 22., kedd 19:35

Toti írta: Abszolut igazad van
:lol: :lol: :lol: :banplz:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 22., kedd 19:34

Abszolut igazad van
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 22., kedd 19:33

Toti írta:
_Bushido_ írta: Quajjarella
Ez kibaszta a szemem :mrgreen:
Fene se tudja, hogy írják helyesen egy-egy fura nevű játékosnak a nevét.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 21., hétfő 19:16

zseni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 21., hétfő 19:03

Toti írta:
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 21., hétfő 18:59

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 21., hétfő 17:44

dzsi91 írta: Neki is szerintem jobban mutat az önéletrajzában 3 év a juvéban ahol ugyanúgy hozza a góljait nyeri a kupákat. Most az,hogy a Real-al 4 vagy 5bl-t nyer szerintem ezen a szinten már mindegy.Sokkal nagyobbat szól,ha leesik mégegy bl máshol mint egy x+1ik itt. Ha meg nem esik le akkor sem hereverélni ment a juvéba, fossa a gólokat továbbra is.
CR egyike annak az 5 játékosnak, aki egy naptári évben legalább 32 gólig eljutott az olasz bajnokságban - Serie A-ban.

41 - Felice Placido Borel (1933)
36 - Gunnar Nordahl (1950)
33 - Omar Enrique Sivori (1961)
32 - Cristiano Ronaldo (2020)
32 - Nyers István (1951)

Nem semmi, hogy ilyen bazisok év kellett ehhez, hogy valaki újra elérje ezt a számot. Ezért is tart ott a Serie A, ahol. Az Atalanta kimagaslik onnan az örökös támadófocijával (nehéz dió lesz a Realnak...), kellenének oda bőven reformedzők, jó játékosok... Ilyen Conte féle csapatokkal nem lesz gólrekord. Azért furcsállom picit, mert Quajjarella, Immobile és korábban a Napoliban Higu is rengeteg gólt lőtt , de ezekszerint naptári évben mégse értek el ilyen sokat.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 20., vasárnap 15:56

Rafael Leao scored against Sassuolo after just SIX SECONDS 😳
That sets a new record for the fastest goal EVER scored in Serie A
Paolo Poggi 2001-es, 8.9 másodperces rekordját adta át a múltnak
Az igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 20., vasárnap 12:30

Én nem vitatom,hogy ő a kecske ember. Csak van egy pont amikor már az ő jó teljesítménye ellenére is a csapat megáll a fejlődésben valahol vagy elindul a lejtőn. Ugyanez van messivel is a barszában, hiába hozza a számokat és lehet védeni azzal,hogy nem megfelelő csapattársakkal van körülvéve nagy részben miatta és a státusza miatt toporognak egy helyben évek óta. Mert jön egy ígéretes játékos(vagy pont nem jön valaki mert nem bírják kigazdálkodni messi fizetése mellett) de nem tud kibontakozni mert egyszerűen ha nem is mondanák neki akkor is messit keresi mindig stb...

Cé 40 éves koráig top3 támadó lesz, de itt madridban túl nagyok voltak az elvárások túl sok a stressz az olasz meló szerintem megtoldotta 1-2 évvel a pályafutását, ki van simulva az ember 2 gól után lecserélik és vigyorogva megy le. Az meg megint egy másik történet,hogy hogyan adhattuk el minden idők legjobb játékosát anélkül ,hogy feltöltjük a támadórészleget utána.

3bl a teteje volt mindennek, lehetett volna még egy negyedik vagy 5ik vagy lehetett volna az is,hogy Céronaldostul átgázolnak rajtunk.Szerintem jó volt ez úgy ahogy volt, a csúcson szakítottunk, mindenki elindult egy másik irányba és nem olyan szégyenteljesen hagyta el a klubot mint majd messi ha távozik.

+lehet,hogy látszólag a távozása óta sokat nem fejlődtünk pedig de. A hiányzó minőség ellenére megtanultunk nélküle nyerni, ez kurva sokat számít és amire jönnek majd madrid szintű támadók már nem lesz téma Cé. Ha 2018 nyarán hozzuk mbappet az első 2 szezon akkor is kurva nehéz lett volna, Cé nem az a kaliber aki ha távozik csak úgy tovább lépsz, kellett az idő a klubnak is.

Én tartom,hogy vele +1-2 év alatt jöhettek volna még sikerek de ugyanúgy megindulhattunk volna a lejtőn.Az a korszak úgy ért véget,hogy senki nem tudott megverni minket ez így szép és jó.

Neki is szerintem jobban mutat az önéletrajzában 3 év a juvéban ahol ugyanúgy hozza a góljait nyeri a kupákat. Most az,hogy a Real-al 4 vagy 5bl-t nyer szerintem ezen a szinten már mindegy.Sokkal nagyobbat szól,ha leesik mégegy bl máshol mint egy x+1ik itt. Ha meg nem esik le akkor sem hereverélni ment a juvéba, fossa a gólokat továbbra is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 20., vasárnap 12:12

CR továbbra is top2 támadó/csatár. Eddig Messi volt mellette, most Lewa. Miben gyengült? Semmiben. Erős, gyors, terhelhető, helyből átugrik egy védőt, pontos jobbal, ballal, fejjel, a játék tudása meg mindig is megvolt. Lukita is kiemelkedik ebből a gyengülő bajnokságból. A többi csak önátverés, önámítás. Ezt Perez eltolta és azóta sem sikerült helyre hozni. Nem véletlen, hogy ZZ is lépett, amint kiderült a dolog. Meglátjuk, hogy sikerül e a norvéggal orvosolni a hibát. Benne megvan a potenciál, hogy top2 legyen és itt lennie kell egy nagyon fontos döntésnek a hogyan továbbról: gólerős szélsőket kell keresni Karim mellé (ezekből nincs túl sok) vagy gólerős csatárt kell hozni Karim mellé/elé?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 10:42

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...
De Ce 36 éves, Immobile mennyi volt? 28-29?
CR nyert öt Aranylabdát, 5 BL-t, és nem áll le.
Nalam ezen van a hangsúly. Évi 40 gól kiesett.

40, legalabb. Beszédes hogy idén Mr. Own Goal a második a góllövő listán.
Én ezt értem és csak feltételezve tudom védeni az álláspontunkat, de közel sem biztos, hogy ő itt még hozná ezeket a statokat vagy effektíven nem érnének annyit a góljai.

Ha Hazard nem sül be így, akkor benne egy évi 15-20 gól meg 10 gólpassz benne kellett volna, hogy legyen. Én még nem temetem, mert ő bokatörés után is hozott egy nagyon komoly szezont anno a Chelseaben, remélem, hogy még összerakja magát, mert nagy szükség lenne rá.

Irdatlanul kell Mbappe a jobb szélre vagy a támadó részlegbe. Hozhatjuk ide Haalandot gólt szabni, ha nem lesz mellette két értelmes szélsőnk, aki helyzetbe hozza... Már pedig nem Benzemával van a baj elől és ezt mindenki tudja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 20., vasárnap 10:32

Realista24 írta:
Kerlon írta: Nem, Immobilenek sem volt nehez dolga savicok meg albertokkal...

a vitába nem szállok be, de az tényleg hihetetlen az utolsó C szezon után csak a bajnokságban 30cal kevesebb gólt lőttünk.. sorban 18 után: 63, tavaly 70, idén kb 1/3ad távnál van 22 gólunk a bajnokságban..
elférne még a fiú..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 20., vasárnap 9:54

Kerlon írta:
Realista24 írta: De itt most egyéni teljesítményrol van szó szerintem.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 9:49

Realista24 írta: De itt most egyéni teljesítményrol van szó szerintem.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 20., vasárnap 9:32

De itt most egyéni teljesítményrol van szó szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 20., vasárnap 9:13

Gascoigne írta:
dzsi91 írta: Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.

Itt még mindig az a nagy problèma,hogy senkit nemhoztunk a helyére.

A spanyol szennylapok biztos nem hianyoznak neki, de a tobbivel nem ertek egyet. Nem azert jatszik jol a juveban, mert az olasz foci gyengebb, pont, hogy az a durva, hogy egy ilyen se szine, se szaga, 1-0 utan visszaallo juveban dybalak, betancurok kozott is meg tudja teremteni a sajat helyzeteit, goljait, es megy elore, mint a vadallat. Es amint lattuk, meg mindig egymaga meg tud baszni egy BL-eselyest (masfel eve az Atletico ellen).
A betancurok, dybalak nelkule is siman bajnoksagot nyertek... en dzsi mellett allok
K

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. december 20., vasárnap 1:56

dzsi91 írta: Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.

A spanyol szennylapok biztos nem hianyoznak neki, de a tobbivel nem ertek egyet. Nem azert jatszik jol a juveban, mert az olasz foci gyengebb, pont, hogy az a durva, hogy egy ilyen se szine, se szaga, 1-0 utan visszaallo juveban dybalak, betancurok kozott is meg tudja teremteni a sajat helyzeteit, goljait, es megy elore, mint a vadallat. Es amint lattuk, meg mindig egymaga meg tud baszni egy BL-eselyest (masfel eve az Atletico ellen).

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 20., vasárnap 0:37

Gascoigne írta: Ce tovabbra is parosaval lovi a golokat, most egy felhofejes es egy lapos ballabas loket a Parma otthonaban. Volt egy huszmeteres csavarasa is kapasbol, ami ha bemegy, puskas-gyanus, de sajnos 30 centivel fole ment. A durva az, hogy ugyanolyan gyorsnak es dinamikusnak latom, mint itt volt az utolso eveiben, lassan 36 eves, es Ibrahoz hasonloan nem hajlando lelassitani. Hihetetlen baromsag volt, hogy nem marasztaltuk, a Ramos/Kroos/Modric tengellyel siman benne lett volna meg egy-ket BL a lababan.
Madridban szerintem gyorsabban öregedett volna.Dzsuve lassabb olaszország is,nincs messi nincs a pszihopata spanyol média.1bl még benne lehetett volna de szerintem ugyanúgy a fejünkre nőtt volna mint odaát törppapa.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. december 19., szombat 23:26

Ce tovabbra is parosaval lovi a golokat, most egy felhofejes es egy lapos ballabas loket a Parma otthonaban. Volt egy huszmeteres csavarasa is kapasbol, ami ha bemegy, puskas-gyanus, de sajnos 30 centivel fole ment. A durva az, hogy ugyanolyan gyorsnak es dinamikusnak latom, mint itt volt az utolso eveiben, lassan 36 eves, es Ibrahoz hasonloan nem hajlando lelassitani. Hihetetlen baromsag volt, hogy nem marasztaltuk, a Ramos/Kroos/Modric tengellyel siman benne lett volna meg egy-ket BL a lababan.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 19., szombat 23:02

Jim írta:
dzsi91 írta:Morata azért még mindig tanár :lol:
az a baj, hogy gólerősebb mint bárki a keretből Benzema után :kalapos:
Attol meg egy fogyatekos.

Vissza: