Én az első meccset néztem egy pubban.Leültem az első sorba,mellettem 4-6 ember akin nem volt Real mez,de eszembe se jutott,hogy Dortmund szurkerek is lehetnek.Mondjuk nem is voltak azok,inkább Barça fanok voltak..Legalábbis jól megbeszélték egymás között,hogy tegnap ők sz.ptak(vagyis a barca)..most meg a Real.R.M.C.F írta:Csak érdekességképpen írom , bár lehet már írtam.
A Real - Dortmund meccset külső objektumban tekintettem meg,egy pubban.......gyorsan összeadtam, 20 drukker jött össze,akik a meccs miatt voltak ott.
na......ugye az elején a real jól nyomott,nagy volt a csend, mi 3an realosok felugráltunk,meg volt egy 4. ik is,fenyegettük higut,özilt stb......a többi 16 csendben![]()
![]()
![]()
Na de......aztán összejött egy ziccer a dortmundnak is a félidőben, ha hiszitek ha nem,mind a 16 felugrott és gólt akart![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erre én is felálltam, mondom : Állj....gyerekek.....üljetek vissza,eddig hol voltatok? egész európában nincs ennyi dortmund drukker mint itt.
39 évesen életemben egy dortmund drukkert ismertem meg.....
Szóval,az érdekesség benne,hogy dehogy voltak ezek mind dortmund drukkerek.........real ellen drukkerek vagy barcások voltak,MIND......az azért durva nem? mind a 16.
Talán egy-két igazi Dortmund fan volt..de azon is meglepődtem.