Azigen!lestat írta: Ma 57 éves Brad Pitt. Telik az a rohadt idő.
Istenke Éltesse!
Mozi, filmek
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma 57 éves Brad Pitt. Telik az a rohadt idő.
Istenke Éltesse!
Istenke Éltesse!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt a filmet mar amugy is elkellene engedni, mert hova tovabb egyre rosszabb volt, nelkule meg mar ertelme sincssebydani írta: Depp már Jack Sparrow sem lesz elvileg a jövőben, a Disney elveszi tőle a szerepet.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ezért nem szabad hagyni hogy verjen az asszony.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Depp már Jack Sparrow sem lesz elvileg a jövőben, a Disney elveszi tőle a szerepet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mostanaban sokszor elojott Pattinson, ugyhogy megneztem ket filmet. Jol nyomja. A The lighthouse meg raadasul eleg fasza film is volt. Az oreg kemeny amit alakit benne es a vampirgyerek is jo. Igaz nem egy epelmeju alkotas de tetszett.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
A Heat ma 25 eves.
- P. Krisz
Nolan is oltotta a Warnert a streaming miatt.
Erre a Disney elkezdte becserkészni Nolant.
Mekkora faszok.
Erre a Disney elkezdte becserkészni Nolant.
Mekkora faszok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én ezt nem bánom, készítse csak tovább a filmjeit, az utóbbi 2, a Tenet meg Dunkirk nekem se tetszett, de az Interstellar odavert. Felőlem a hátralevő rendezői éveiben készíthet nyugodtan még 8 gyenge filmet, csak legyen mellé még 2 olyan kaliber mint az volt.ziro4vr írta: Nézőpont kérdése, de nálam az Eredet óta lejtmenetben már amúgy, túlvállaltan és túlzott megalomániával.
Szerintem nem olyan nagy hiba a kapkodás. Így egy kicsit jobban bele élheti a néző magát a főszereplő helyzetébe. Az igaz, hogy egy sima iparos munka, nem az a grandiózus, gondolkodtató mű. Szinte végig lehetett előre látni egy csomó mindent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Túl grandiózusnak hitte magát a film, miközben rohadtul nem volt az és nem is sikerült ezt felépítenie.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy szaros fegyverkereskedőből csináltak valami megagigaelpusztítokmindentis gonoszt, hát nagyon nem volt hiteles, fel lett az ember húzva egy Thanos szintre, hogy ő majd egyedül elpusztítja a világegyetemet
Ne már baszki.... Eskü sokkal jobban működött volna a film, ha picit reálisabb célja van a főgonosznak, akkor nem érződött volna a semmire túl nagy volumenűnek a film
Volt ebben a filmben potenciál, mert az alap több mint jó volt, kár érte.
Eredetben el lett adva a dolog mindenkinek is, ott elhittük, hogy komoly a dolog, meg volt a grandiózus-érzet benne, itt meg baszki a nyoma se volt meg ennek, még csak meg se próbálták... Nem is értem.
2 főhős fasza volt, egyszerűen túl nagy lett a mellény, amit megcsinált magának Nolan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy szaros fegyverkereskedőből csináltak valami megagigaelpusztítokmindentis gonoszt, hát nagyon nem volt hiteles, fel lett az ember húzva egy Thanos szintre, hogy ő majd egyedül elpusztítja a világegyetemet
Volt ebben a filmben potenciál, mert az alap több mint jó volt, kár érte.
Eredetben el lett adva a dolog mindenkinek is, ott elhittük, hogy komoly a dolog, meg volt a grandiózus-érzet benne, itt meg baszki a nyoma se volt meg ennek, még csak meg se próbálták... Nem is értem.
2 főhős fasza volt, egyszerűen túl nagy lett a mellény, amit megcsinált magának Nolan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nézőpont kérdése, de nálam az Eredet óta lejtmenetben már amúgy, túlvállaltan és túlzott megalomániával.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kibaszott kapkodás volt az egész. Persze, lehet kb. követni, de az egészet pont azért érzed agyfasznak, mert egy rohanás a film és teljes zavart kelt benned. A karakterek semmit nem tettek hozzá a filmhez. Iparosmunka, ez sok-sok videóklipp összevágva, nem film.
Tipikusan az az eset, ahol a kevesebb több lett volna. Az alapötlet érdekes lenne, de ezt elszúrta Nolan.
Tipikusan az az eset, ahol a kevesebb több lett volna. Az alapötlet érdekes lenne, de ezt elszúrta Nolan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tenet szintén
Több mint 2 órás túltolt trip az egész, faszán néz ki, de ennyi. Volt egy alapgondolat, hogy milyen akciókat akar, aztán kötelező minimumként odacseszett valami homályos sztorit mellé.
Több mint 2 órás túltolt trip az egész, faszán néz ki, de ennyi. Volt egy alapgondolat, hogy milyen akciókat akar, aztán kötelező minimumként odacseszett valami homályos sztorit mellé.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megnéztem én is a tenetet. szerintem nolan most kicsit túl sokat vett be az anyagából. kb az alapgondolatot értettem, a többit meg követni lehetetlen tábla meg fix nélkül.
a két főszereplő teljesen rendeben volt nálam. nekem a film feléig fel sem tűnt, hogy a twilightos csávó játszik benne. mondjuk ez lehet azért van, mert egy twilightot sem láttam.
a két főszereplő teljesen rendeben volt nálam. nekem a film feléig fel sem tűnt, hogy a twilightos csávó játszik benne. mondjuk ez lehet azért van, mert egy twilightot sem láttam.
én mar el is felejtettem ezt a vampiros sagat. nekem pattinson, gyllenhaal, gosling nagy kedvenc az új generációból.
The Devil All the Time
ebbe is qrva jó, nem sok filmet láttam idén tény, de nagyon adja.
The Devil All the Time
ebbe is qrva jó, nem sok filmet láttam idén tény, de nagyon adja.
Nem feltetlenul rad gondoltam, csak ugy altalanossagban. Az az igazsag, hogy jol csinalta, hogy azzal a fossal futtatta fel magat, barmennyire is nehez magarol lemosni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Félig meddig ez egy poén volt a részemről, maximálisan elismerem, annak ellenére is, hogy nem sok filmben láttam Őt. Arra is kíváncsi leszek mit alkot denevér jelmezben de szerintem azt is lehozzaFaust írta: Durva hogy valaki meg mindig a twilighttal azonositja, mikozben a generacioja egyik legjobbja a faszi.
Durva hogy valaki meg mindig a twilighttal azonositja, mikozben a generacioja egyik legjobbja a faszi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert az.wZoLee7 írta: de a vámpír gyerek engem teljesen meglepett, még a végén azt fogom írni, hogy jó színész lett belőle![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots