Realista24 írta:
Nem azzal van a gond hogy véded Vinit, le se szarom.
Hanem hogy most azt hogy béna, Karim meg Mendy nyakába varrod holott azt nem veszed figyelembe hogy miért mondták azt amit.
Mert egy kikurt nagy kula volt az ember egész szezonban.
Kérlek ne adj szavakat a számba. Ez teljesen két különböző dolog.
1. Rengetegszer leírtam már, hogy Vini béna. Nem Mendy miatt, nem Karim miatt, hanem mert béna. 20 éves még fejlődhet (ez is feltételes módban van, fejlőd
het), de jelenleg nem kezdő szint. Nagyon nem. Ami pozitívum, hogy az ő kis egyszerű szintjén megpróbál mindent megtenni az összes percben amit a pályán tölt. Nem tudok haragudni rá, mert fut, hajt, küzd, szerel, cselez, passzol, lő. Megpróbál minden csinálni, de ugye a maga kis szintjén ez erre futja. Én az olyan emberekre tudok haragudni, akik tudnak, de szarnak bele. Akik dagadtak, lusták, hátat fordítanak a társaknak, akik tutyimutyik, nagyképűek, alibi szarok.
2. Ennek a generációnak az volt az egyik legerősebb tulajdonsága, hogy egy csapat volt. Egy csapatként, családként segítették egymást. Mikor Karim is szar volt, mert bizony volt olyan, akkor is tizit átengedtek, bíztatták, segítették, ahogy másokat is. Azt látom, hogy ez kezd kikopni. Kezdődött a Bale féle beleszarok az egészbe úgy is szerződésem van hozzáállással. Aztán Hazard ezt a köbre emelte. Most látványosan 2-en kiközösítenek egy játékost, akit az edző játszat. Itt mindegy, hogy kit és hogy miért. Ha az a játékos gyenge és nem éri el a szintet, akkor azt az edzőnek kell intéznie. Ez nem 1 meccsről szól, hanem úgy néz ki, hogy folyamatos probléma. A pályán egyszerre 11 játékos van. Ha 1-et kiközösítenek, akkor a csapat gyengül. Azóta nincs bal oldalunk. Előtte sem volt olyan hű de acélos, de néha bejött. Bejött, mert a nagy számok törvénye alapján bejött. Most nincs bal oldalunk, mert nincsenek nagy számok. Ezt 2 játékos döntötte el megkerülve az edzőt. Legalább is én így látom és ez nem tetszik függetlenül attól, hogy kiről, kikről van szó.