Ez tipikusan annak az esete hogy már nem tud kiszállni belőle, addig tolja amíg rá nem hagyod. Emberi betegség hogy nem tudja azt mondani valaki hogy " ok srácok ebben tévedtem" vagy " ezt most túltoltam".Berti írta:Vinivel párhuzamosan te is szépen leépültél.kiserik írta:
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.
Mindegy. Alig várom, hogy visszatérjen Hazard és kihúzzon minket a Vini által ásott gödörből, ahogyan azt tette az eddigi másfél évben mindig.... oh wait![]()
Pedig voltak jó időszakaid, értelmes kommentekkel, úgy ahogy Vininek is volt, hogy kijött egy-egy csel vagy bepattant egy-egy labda.
Szánalmas, hogy egy ilyen hét után még mindig csak a faszságot vagy képes belelátni.
Menni kell előre, reménykedni, hogy ezekhez a meccsekhez hasonlóan a többit is hozni fogjuk. Ez erről szól. A fröcsögés nem fog sokáig itt tartani.
Csak a cinizmus,ironizálás,ledegradálás. Kinek nem inge....
Kiserik ezt a Mendy+Vini témát egy másik, párhuzamos univerzumban éli meg.