attareal írta:Iscot pihentetni kell, mert ő nincs 100-on erőnlétileg.
Szerintem is most kell őt pihentetni mert látszik rajta hogy nincs nagy formában.
Dm középen is megállná a helyét.
Szerintem DM nem állja meg középen a helyét mert nincs meg hozzá a labdabiztos játéka és látszik rajta hogy sokszor inkább cselez egy sima egyszerű passz helyet.
A két szélsővédőnek is kell engedni helyet.
Úgy is el lehet érni azt hogy a két szélső védőnk támadjon ha van kimondott szélső középpályásunk.
Jesé és Mori majdnem minden meccsen játszana csereként.
Ez szerintem az öltözőben nem váltana ki túl sok jót ha mindig ugyanazok lennének becserélve. Néha másoknak is meg kell adni az esélyt.
Ütköző vkp inkább ne legyen mint, hogy khedira.
Az ötlet szerintem nagyszerű én is ezt támogatnám és kíváncsi lennék rá hogy mit hoznának így a fiúk.
Szép támadó futballt játszatnék, sokk passzal,......,de nem engedném, hogytúlbonyolítsák a játékot, ameddig kell, kicsivel se több passzal..
Minden edző ezt szeretné játszani az aktuális csapatával.
Kérdést lehet feltenni, ha vmi nem vili.
Nekem egy nagyon egyszerű kérdésem lenne

. Hogyan szerveznéd meg ezt a támadó focit amit leírtál? (sokk passz... szép foci..(persze kinek mi a szép...) és hogy érnéd el hogy ne bonyolítsák túl a támadást?
Illara: Jól összeszedi a labdákat, minden rossz paszt lefülel, és remekül viszi át a labdát védekezésből támadásba.
Kicsi tapasztalat, és már jobb mint Xabi.
Nekem is nagyon tetszik Illarra játéka, arra viszont kíváncsi leszek hogy ha egészséges lesz Xabi akkor ki fog játszani...
Bale: Megpróbálnám középen őt, azzal, hogy nem bent a sűrűben játszana, hanem kicsit hátrébb, ezzel több passzt kapna, és akkor már nem kell bemutatni, mi van ha a kapu előtt van. Crel is váltakozhatnak meccs közben, azzal az ellenfelet is megzavarva.Jó lesz ő, csak idő kell.
Bale-nek az egyik legnagyobb "fegyvere" a gyorsaság kár lenne elvenni tőle a szabad területek még akkor sem ha így többet lenne játékban. Lehet hogy egész meccsen kevesebbet lenne játékban de sokkal hatásosabb lenne ha egy kicsit a gyorsaságára is alapoznánk. Ha rajtam múlna akkor a a Dm-CR-Bale támadó hármassal próbálkoznék.
Bocsi hogy sok mindenbe "belekötöttem" csak nekem egészen más a vélemény