Adlak!Realista24 írta:Három év múlva majd Szoboszlai.sebydani írta: Jó lenne majd szabadrúgásokból valamikor újra veszélyesnek lenni![]()
Na ez már hozzánk illő védekezés volt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 12., szombat 22:12
Adlak!Realista24 írta:Három év múlva majd Szoboszlai.sebydani írta: Jó lenne majd szabadrúgásokból valamikor újra veszélyesnek lenni![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. december 12., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 22:10
Három év múlva majd Szoboszlai.sebydani írta: Jó lenne majd szabadrúgásokból valamikor újra veszélyesnek lenni![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 12., szombat 22:10
Kb Beckhamig kell visszamenni.sebydani írta: Jó lenne majd szabadrúgásokból valamikor újra veszélyesnek lenni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 22:09
A csapatnak jót tesz Vinicius?kiserik írta:Nem hinném, de nem fogok vitázni. Inkább nézem a meccset és várom a remek passzokat, összjátékot Mendy és Vini között.Realista24 írta:
Komoly üldözési mánia ez már.Realista24 írta:
Suta, de ezek szerint okos.![]()
Ha szerinted az ilyen viselkedés jót tesz egy csapatnak (arról nem beszélve, hogy szarba nézi az edzőt is), akkor én nagyon nem értelek.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 12., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 12., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 12., szombat 22:04
Nem hinném, de nem fogok vitázni. Inkább nézem a meccset és várom a remek passzokat, összjátékot Mendy és Vini között.Realista24 írta:Komoly üldözési mánia ez már.kiserik írta:
Egyértelmű. Persze ennek itt mindenki örül, de nem biztos, hogy jó, ha a francia különítmény önhatalmúlag mellőz egy játékost a pályán. Gondolom az edző nem azért küldte fel, hogy ki legyen a létszám.
Realista24 írta:Suta, de ezek szerint okos.b3tman írta:
Mondjuk pont az a Mendy nem passzol neki a leginkabb aki ugyanolyan suta, ha nem sutabb![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 22:03
Suta, de ezek szerint okos.b3tman írta:Mondjuk pont az a Mendy nem passzol neki a leginkabb aki ugyanolyan suta, ha nem sutabbRealista24 írta:
Ha megerted akkor nincs akkor is.
Legvégső esetben adnám én is neki a labdát.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 12., szombat 22:03
Kreatív nép a magyar ebből is látszik, pálinkát bármiből.ziro4vr írta: Lol, kössz a lordgabi tribute-öt srácok.
Amúgy sógortól kaptam paprikapálinkát, de persze nincs összefüggés.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. december 12., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 12., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: b3tman » 2020. december 12., szombat 22:01
Mondjuk pont az a Mendy nem passzol neki a leginkabb aki ugyanolyan suta, ha nem sutabbRealista24 írta:Ha megerted akkor nincs akkor is.Fenoo írta:
Pont ezt akartam írni, bár megértem őket de akkor is...
Legvégső esetben adnám én is neki a labdát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 21:59
Ilyenkor zironak fáj a feje, nem asszonynak.sebydani írta: Az valami horoszkópos dolog mi?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 12., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 21:57
A 3000x nap teszi.sebydani írta:Hetek óta nem voltál ekkora formábanziro4vr írta:
Képzeld el azt a zuhanyzót, te, jogi löw meg mendy..nem lennék a helyedben.Egészség.
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 12., szombat 21:56
Hetek óta nem voltál ekkora formábanziro4vr írta:Képzeld el azt a zuhanyzót, te, jogi löw meg mendy..nem lennék a helyedben.ateeemadrid írta:
Off: ki nyerne, egy Mendy Casemiro test test elleni küzdelemben?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 21:55
Ez nem lehet, Kroos német, nem francia.ateeemadrid írta:Volt egy szitu, amikor ha Kroos nem visszafele cselez, hanem passzol neki, akkor Vini egy az egyben mehetett volna a kapusra. Na, abból pl. egy szöglet összejöhetett volna.Ha megerted akkor nincs akkor is.
Legvégső esetben adnám én is neki a labdát.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 12., szombat 21:55
Képzeld el azt a zuhanyzót, te, jogi löw meg mendy..nem lennék a helyedben.ateeemadrid írta:
Off: ki nyerne, egy Mendy Casemiro test test elleni küzdelemben?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 12., szombat 21:54
Komoly üldözési mánia ez már.kiserik írta:Egyértelmű. Persze ennek itt mindenki örül, de nem biztos, hogy jó, ha a francia különítmény önhatalmúlag mellőz egy játékost a pályán. Gondolom az edző nem azért küldte fel, hogy ki legyen a létszám.b3tman írta:
Elegge latvanyosan igyekeznek nem neki passzolni paran azert...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem