Amúgy Kroosnak nem értem ezt a háborúját az ilyen Aubameyang féle észlényekkel. Találna házon belül is pár megnevelhető fekát, talán a mieink még formálhatóak

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 15., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. december 15., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 15., kedd 9:44
Nem tudomkodo írta:Fake, nem?Realista24 írta: Gyerekek. Kroos úgy beoltotta Aubat, sírok.
Beirta Arsenal twitterere Auba gólja után, hogy :
Good to see Auba did not celebrate after scoring.
![]()
![]()
![]()
Mondjuk jót röhögtem amikor láttam.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 15., kedd 9:43
Fake, nem?Realista24 írta: Gyerekek. Kroos úgy beoltotta Aubat, sírok.
Beirta Arsenal twitterere Auba gólja után, hogy :
Good to see Auba did not celebrate after scoring.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 15., kedd 7:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 12., szombat 23:13
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 12., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. december 11., péntek 14:47
Jajah. Nekem is az jön le, hogy azt mutatja "Hova rohansz? Nyugi van."kiserik írta:Itt úgy láttam, hogy utána azt mutatja Kroos, hogy nyugi van, nem kell rohanni, vissza kell fogni a tempót.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 11., péntek 14:43
Itt úgy láttam, hogy utána azt mutatja Kroos, hogy nyugi van, nem kell rohanni, vissza kell fogni a tempót.Tottinho írta:Realista24 írta:Azt a Kroos vs Vini esetet valaki tolja már be ide.RealAsensio írta: Meg nem talaltam meg. Az hatalmas jelenet volt, Vini meg csak rohogott...![]()
Ez volt az: Kroos passza Vininek. Kroos reakciója.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. december 11., péntek 14:35
Realista24 írta:Azt a Kroos vs Vini esetet valaki tolja már be ide.
RealAsensio írta: Meg nem talaltam meg. Az hatalmas jelenet volt, Vini meg csak rohogott...![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. december 10., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 9., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 3., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. december 2., szerda 5:31
Kercsó írta: a prime Kroos nem btb vagy vkp. Neki kell legalább egy melós ember mögé. ezért volt ígéretes a Valverde - Casemiro - Kroos kp.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 1., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 1., kedd 22:34
Nem jó ez így, védekezés elveszi az erejét. Mikor jobb volt, pont azért, mert feljebb léphetett és több lövést is vállalhatott. Ő nem védekező középpályás, látszik nem is érzi ott jól magát, messze van a kaputól és a támadó részlegtől. Jobban szeret előre fele védekezni, jól támad le, visszafele ez van, amit most is látunk, ha tőle várjuk, hogy oldja meg. Teljesen érthetetlen, hogy miért erőlteti ezt Zidane.kiserik írta:Plusz a múltkor a szögletet is megpróbálta rátekerni, de ha jól emlékszem kaput sem talált. Nagyon nem tesz jót neki ez a mostani helyzetziro4vr írta: Pont néztem, hogy onnan rúgott 2 szabadot is, ahonnan a vb-n beverte a svédeknek.
Nem lesz jobb amíg csóri Modriccal ketten vannak a pálya közepén, mögöttük csak a két kh és előttül 1 sorban 6 ember.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 1., kedd 21:56
Plusz a múltkor a szögletet is megpróbálta rátekerni, de ha jól emlékszem kaput sem talált. Nagyon nem tesz jót neki ez a mostani helyzetziro4vr írta: Pont néztem, hogy onnan rúgott 2 szabadot is, ahonnan a vb-n beverte a svédeknek.
Nem lesz jobb amíg csóri Modriccal ketten vannak a pálya közepén, mögöttük csak a két kh és előttül 1 sorban 6 ember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 1., kedd 21:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem