szerintem se. city vagy chelsea, inkább előbbimorientes írta:Ez a meccs meglesz nekik,10 emberrel is,de bajnokok nem lesznek sztm...megraktam őket, most mutassák meg mennyire bajnokesélyesek
ez a ramsey gyerek figyelemre méltó
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 26., szombat 15:27
szerintem se. city vagy chelsea, inkább előbbimorientes írta:Ez a meccs meglesz nekik,10 emberrel is,de bajnokok nem lesznek sztm...megraktam őket, most mutassák meg mennyire bajnokesélyesek
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 15:24
Ez a meccs meglesz nekik,10 emberrel is,de bajnokok nem lesznek sztm...megraktam őket, most mutassák meg mennyire bajnokesélyesek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 26., szombat 15:14
sumák elintézi őketmorientes írta:10 emberrel az Arsenal...meglátjuk mire megy ezzel a palace...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 15:13
Szerintem nem sokra. Olyan impotensek, hogy az elképesztő. Mondjuk nem csoda, Chamakh vezeti a támadóalakzatot.morientes írta:10 emberrel az Arsenal...meglátjuk mire megy ezzel a palace...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 15:11
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. október 23., szerda 9:13
Óriási ökörség, Sir Alex is elmondta, legnagyobb gond legtöbbször Victoriával volt. Davidka mindenről beszámolt neki, edzések közepén jelent meg és dekoncentrált volt miatta.miVida írta:Ezt nem tudtam melyik témába illeszteni, mivel a Legendák közt nincs Dave Beckham..
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... tt-2289617
én Fergi helyébe ezt nem nagyon hangoztatnám, egyrészt nagyon Sztálinos gondolkodás, másrészt pedig ezek szerint nem tudott uralkodni Beckham fölött, ezért küldte el. Mert az oké, hogy ő a főnök, de egy edzőnek kell tudnia miként "uralkodhat" a csapata fölött. Beckham-re nem tudott Ferguson hatni, idejött a Realhoz ahol DelBosque irányítása alatt meghúzta magát.![]()
so Fergi ez csak azt bizonyítja, hogy nem vagy magabiztos, féltetted a vezetői pozíciódat és nem tudtál úrrá lenni a helyzeten, így inkább megszabadultál Beckhamtől... insecurity
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 22., kedd 19:40
a gólátlaguk 8meccs alatt: 8:3messideco írta:Jaja, VdB, Makelele, messideco out.
A Southampton mitől ennyire jó? Szépen, látványosan fociznak, vagy leparkolják a buszt, és valahogy meg lesz a győzelem?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 22., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 22., kedd 18:59
Olyannyira meghúzta magát, hogy ez a két ember sosem dolgozott egy időben a Realnak.Beckham-re nem tudott Ferguson hatni, idejött a Realhoz ahol DelBosque irányítása alatt meghúzta magát.![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 22., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 22., kedd 12:29
Még mielőtt tényleg félreértené valaki,egyáltalán nem azt mondtam hogy Redknapp jobb mint AVB,hanem az,hogy az öregnek sikerült,ami a portugálbak nem.(Ettől független nagy respect az öregnek,akár így-vagy úgy,mert nevezhetjük méltán az angol labdarúgás meghatározó alakjának...)Lényeg a lényeg, szeretünk, AVB, maradj a White Hart Lane-en sokáig. :)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 19:50
Idén valóban nem annyira jönnek be a cseréi, de ez szerintem betudható a nagy játékosmozgásnak, amit már írtam.morientes írta:Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell...nem véletlen hogy 2 év alatt egyszer sem sikerült a BL hely,még Bale-el sem,a jóöreg Harryval viszont sikerült...
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 21., hétfő 19:36
Egyelőre még jól állnak, eredményesen, szépen fociznak, megérdemlik a dícséretet.Wertz írta:Ki lesz a bajnok? Nagyon meglennék lepődve, ha nem a City lenne
Az Arsenalt meg nagy divat lett most imádni, fényezni de csak idő kérdése és visszakerülnek az elmúlt években megszokott helyükre. A 3.-4. helyért fognak küzdeni
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 21., hétfő 19:08
özil ...Wertz írta: Az Arsenalt meg nagy divat lett most imádni, fényezni
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 18:19
Hol olvastàl te ilyet?Bár aki Redknappet jobb edzőnek tartja AVBtől azzal vitázni is felesleges
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 17:32
Nem egy meccset néztünk....Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbe :lol:
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 17:25
Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbemorientes írta:Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 17:18
Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell...nem véletlen hogy 2 év alatt egyszer sem sikerült a BL hely,még Bale-el sem,a jóöreg Harryval viszont sikerült...AVB-ben, szerintem egyáltalán nem gyenge láncszem, tavaly is gyakorlatilag ő "találta ki" Bale új szerepkörét,
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 14:53
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem