Danny Smith írta:Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.
inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...