Szerintem is iden az lesz a bajnok, akit elkerulnek a serulesek. Nagyon beteg a meccsek szama, konkretan a Unitednak decemberben 10(!!!) meccse van, 3 naponta jatszanak folyamatosan, nem tudom hogy fogjak birni ezt a terhelest. Ha Bruno megserul, akkor kampec a szezonnak.
Amugy igy belegondolva eleg jo edzok vannak a PL-ben. Ott vannak a (regi) nagyagyuk Klopp, Pep, Mou, Ancelotti es Bielsa szemelyeben. Vannak az oreg motorosok a regebbi focijukkal, mint Bruce, Moyes, Smith es Hodgson. Ehhez sorolnam meg Dyche es Wilder bunkerfocijat is, bar Wildernek tavaly egy nagyon jo 3-5-2/3-4-3 szeru taktikaja volt, de idenre teljesen elfogytak. Aztan jon a szerintem jelenlegi ket legtehetsegesebb angol ligas edzo, Potter es Hasenhuttl, illetve alattuk egy polccal megtalalhato Nuno es Rodgers is. Bilic az teljesen kuka, Parker pedig meg fiatal, de ezzel a kerettel nem hiszem, hogy bent tudna tartani a Fulhamet. Es vegul jon a 3 protekcios, Ole, Lampard es Arteta, akiknek ez az ev viszvalaszto lesz, hogy maradhatnak-e. Bar szerintem Artetanak mar le is fott. Vicces amugy, hogy az angol sajto szinte nem is basztatja, mivel Pep kiskedvence volt, persze ha a United/Chelsea kikap, akkor mar mindenki Ole es Lampard fejet koveteli.
Osszessegeben tenyleg jo kis edzocsapat gyult ossze az evek alatt, na. Hat meg ha Pochettino is visszaterne... amugy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem meg mindig nem gyozott meg, hogy o tenyleg annyira tehetseges edzo, mint amennyire mondjak. Nagyon szimpatikus ember, de szerintem Nagelsmannban, Roseban es Hasenhuttlben nagyobb a potencial.