Savanyú az a szőlő.alexoxladjackoxi írta: Én nem ülök fel erre a Mourinho vonatra (buszra). Ha olyan jó , korszerű edző lenne, mint 10 évvel ezelőtt, akkor nem rugdosták volna ki az előző állomáshelyeiről páros lábbal. Nem igazán értem, hogy mi köze van ahhoz az edzőnek, hogy van egy Son Kane párosa, aki 30 méterről olyan gólokat baszarint, hogy leesik az ember álla. Tény, tudja őket használni, de szerintem semmi extrát nem tesz hozzá. Tegnap 0.39 XG-re lőttek 2 gólt.
Ennyi erővel Ole Gunnar is mekkora edző, mert van egy Brunoja, aki hozza neki a meccseket. Ha hozzák az elmaradt meccsüket, 2 pontra lesznek az első helytől. Csodálkoznék, ha végigvinnék így a szezont, eleve ha kiesik Son vagy Kane, jelentős visszaesés is benne lehet. Evertont is felhype-olták év elején, aztán szépen süllyednek vissza a középmezőnybe. Korán van még. Inkább Arteta kreténsége a tegnapi, hogy egy tipik kontracsapatnak felkínálta a területeket.
![]()
Mou nem azért megy jól, mert van egy Son-Kane pakkja. Taktikailag rendbe rakta a csapatot, úgy hogy a védelme a legstabilabb a ligában, úgy hogy egy Dier(!) van középen. A középpályát is kurva jól összerakta a box-to-boxokkal. Hojbjerg jóformán semmilyen csapatnál nem jöhetett volna szóba, Mounak pedig az egyik legbiztosabb pontja. Arról ne is beszéljünk, hogy Sissokot és Ndombelet is milyen hasznossá tudta tenni. Ndombele vkpból 10-esbe lép át különböző szituációkba, mert olyan counterpressinget tud csinálni, amit egy Alli vagy Eriksen sosem.
Mou egy kurva jó edző, ezt csak az nem látja aki elfogult vele kapcsolatban a személyisége miatt. Az, hogy egy gyenge Chelsea és MU-ban nem tudta végezni a munkáját, úgy ahogy ő akarta, az lehet részben az ő sara is. Ez viszont nem változtat azon, hogy taktikailag az egyik legjobb edző jelenleg.
Solskjaer kanyarban sincs hozzá képest, míg Ancelotti egy Arsenalnál gyengébb kerettel eredményesebb és bíztatóbb játékot tud összehozni.
Arteta sosem lesz nagy edző, ez látszik abból, ahogy "támadást" szervez. Védelmet kb 5 meccsre helyre tudta rakni, de elől "U"-ban oda-vissza körbepasszolni a labdát az egy nagyon lebutított tipikus spanyol labdabirtoklós eredménytelen csapatra jellemző.