Értem és valahol egyetértek is. Rodrygot tobbet jatszatnám szabadabban és a balon is, viszont a ket csataros jatekos kialakulasa sem 1 vagy 2 meccs fuggvenye szerintem. Jovicot es Marianot is be kell neha dobni Karim melle.___Samy___ írta: Persze. De legalább Rodrygo a kapu előtt kíméletlen és hasznos volt. Ezt egy 4-4-2-ben ki lehetne használni, szélen halott a játéka. Akárcsak Vininek vagy Asensionak. Nem értem mit veszithetnenk.
Volt tavaly egy meccs amúgy, amin Karim és Jovity kezdett, és volt egy statisztika, hogy kb nulla passzal keresték egymást. Szerintem ez mindent elmond. A szerb csak arra való, hogy ha a kapu előtt van, bebassza. Osszjatekban nulla, az meg nem ártana egy két csataros felallasban.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Persze. De legalább Rodrygo a kapu előtt kíméletlen és hasznos volt. Ezt egy 4-4-2-ben ki lehetne használni, szélen halott a játéka. Akárcsak Vininek vagy Asensionak. Nem értem mit veszithetnenk.
Volt tavaly egy meccs amúgy, amin Karim és Jovity kezdett, és volt egy statisztika, hogy kb nulla passzal keresték egymást. Szerintem ez mindent elmond. A szerb csak arra való, hogy ha a kapu előtt van, bebassza. Osszjatekban nulla, az meg nem ártana egy két csataros felallasban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ezt a kérdést felteheted Vinivel, Asensioval és Rodrygoval is akár___Samy___ írta: Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hány percet voltak együtt eddig a pályán?___Samy___ írta: Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.
Olyan gólszegények vagyunk, mint még soha kb. Hova erőltessük már tovább Asét, Rodryt meg Vinit. Nem tudunk gólt lőni, akkor már egy papíron csatár legyen már ott elől a 16on belül, hátha...
Ilyen semmi Braithwaite-ek tudnak gólt lőni a barcában, akkor nehogy már Jovic ne legyen képes 10+ gólra egy Realban. WTF.
Csak ugye nem 2 havonta kéne játszania vagy éppen nem 5-10 perceket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Mi a tokomnek erolkodjunk meg Jovittyal? Egyertelmu, hogy ő nem ide való, idegen test a csapatban. Ráadásul Karimmal sem tudott osszejatszani rendesen, ha együtt voltak fent.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én ezt a Karim - Jovic kettőssel próbálnám ki. Talán Jovic jobban támadná a kaput 16on belül, aztán 1-2 lecsorgóra lecsapna.___Samy___ írta: Adom. Régebben sokszor használta a kopasz a 4-4-2-t, nem tudom miért van most ennyire félre téve.
Valverde, Case, Kroos, Odegaard
Benzema, Rodrygo
Én ezt tartanám a legstabilabbnak jelenleg. Csak ugye nincs Valverde, és Kroos is elég szar formát hoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Adom. Régebben sokszor használta a kopasz a 4-4-2-t, nem tudom miért van most ennyire félre téve.
Benzema, Rodrygo
Én ezt tartanám a legstabilabbnak jelenleg. Csak ugye nincs Valverde, és Kroos is elég szar formát hoz.
Benzema, Rodrygo
Egyetértek a kétcsatárossal, én is ezt írtam a shaktar meccs után, felesleges hogy ebből a támadósorból 2nél több fenn legyen.
A Case, Kroos, Modric kp védekezésben stabil, letámadásban jó, de felállt védelemmel szemben kevés, a beadásoknak pedig semmi értelme. Ha pedig Case helyett Odegaard volt a pályán sokkal több hasznos passz érkezik a támadóharmadba, de Kroos, Modric akkor nem bírják a 90 percet btb-ben.
Így hát a Case, Kroos, Modric, Odegaard kpra szavazok. Illetve hát Fedevél, hogy Modric pihentessen.
Bár most Modric a legnagyobb tanár, míg Kroos pontatlan, lassú, fáradt.
A Case, Kroos, Modric kp védekezésben stabil, letámadásban jó, de felállt védelemmel szemben kevés, a beadásoknak pedig semmi értelme. Ha pedig Case helyett Odegaard volt a pályán sokkal több hasznos passz érkezik a támadóharmadba, de Kroos, Modric akkor nem bírják a 90 percet btb-ben.
Így hát a Case, Kroos, Modric, Odegaard kpra szavazok. Illetve hát Fedevél, hogy Modric pihentessen.
Bár most Modric a legnagyobb tanár, míg Kroos pontatlan, lassú, fáradt.
- mocsok
Hat ziro én vártam, de nem jöttél. Úgyhogy gondoltam akkor leírom én a tutit.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nyertünk. Gólt se kaptunk. Több mint amire számítottam ezért nem is érkezem a csapatot vagy ZZ-t. Más kérdés hogy ez a Sevilia Lopival nem éppen a legélesebb kés a fiókban az igazi erőpróba a Galdbach meg a matrac lesz. Hátha elindul valami...
Aki meg igazi meccset akar nézni ma az nézze a Bayern-Lipcsét
Aki meg igazi meccset akar nézni ma az nézze a Bayern-Lipcsét

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te mocsok, véletlen a te accoddal léptem be? Mi ez a komment.mocsok írta: Nekem ezen a meccsen is az jött le, hogy nem feltétlen zidanennal van itt baj, hanem a játékosokkal.
Teljesen jól működött most is a taktika, hogy magasan le támadnak és ha megvan a labda akkor indítják a két gyors brazilt.
A baj csak az, hogy egyedül kroos és modric tudta megoldani a feladatát. Mendy és vinicius nagyon ügyetlen, benzema szokatlanul pontatlan volt. (Egyszer nem, abból lett a gól). Rodrygo pedig súlytalan. Lehet ha carvajal lett volna mellette akkor az az oldal is erősebb lett volna, de így egyedül nagyon kevés volt.
Én visszaternek a két csataros játékhoz egyébként, hogy ne kelljen a szelsoinket nézni. Szerintem azt túl hamar elengedte zz. Két támadó mögött ode szabadon.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Dehogy jó ez a Sevilla. Emery csapata kb vezetné a ligát. Na, az egy jó Sevilla volt. Vérszegény csapat.LaMartin írta:Azért nímandnak nem nevezném, elég jó Sevillát rakott össze...chronic írta: Nagy mágus ez a lopetegi amúgy, amióta ő a Sevilla edzője kettőböl kétszer nyertünk ott ahova előtte rendszerint szopni jártunk.Nímand.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Azért nímandnak nem nevezném, elég jó Sevillát rakott össze...chronic írta: Nagy mágus ez a lopetegi amúgy, amióta ő a Sevilla edzője kettőböl kétszer nyertünk ott ahova előtte rendszerint szopni jártunk.Nímand.
Persze, nincs elől minőség, illetve a szélső védők se toppok.mocsok írta: Nekem ezen a meccsen is az jött le, hogy nem feltétlen zidanennal van itt baj, hanem a játékosokkal.
Teljesen jól működött most is a taktika, hogy magasan le támadnak és ha megvan a labda akkor indítják a két gyors brazilt.
A baj csak az, hogy egyedül kroos és modric tudta megoldani a feladatát. Mendy és vinicius nagyon ügyetlen, benzema szokatlanul pontatlan volt. (Egyszer nem, abból lett a gól). Rodrygo pedig súlytalan. Lehet ha carvajal lett volna mellette akkor az az oldal is erősebb lett volna, de így egyedül nagyon kevés volt.
Én visszaternek a két csataros játékhoz egyébként, hogy ne kelljen a szelsoinket nézni. Szerintem azt túl hamar elengedte zz. Két támadó mögött ode szabadon.
És ugyanezért nem lehet majd 2 csatárral Ödegaarddal játszani, mert kellene egy jó Carvajal, illetve Mendytől erősebb előre játék. Van lendülete és beadni is tud, de tényleg sokszor nagyon ügyetlen..
Rodrygot meg jó lenne végre a ballon is látni, mivel tényleg mindig ő húzza a rövidet és mehet jobbra.
K
K
- mocsok
Nekem ezen a meccsen is az jött le, hogy nem feltétlen zidanennal van itt baj, hanem a játékosokkal.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Csak az első félidőről, a teljesség igénye nélkül....dzsi91 írta: Szerintem is stabilak voltunk mint a meccsek 90%ban.Taktikailag és fejben is rendben volt a csapat megint de ez a pancser Zidane nem tudja megtanítani a világhágó támadóinkat belőni a helyzeteket,vagy helyzetekbe kerülni.
Vini rögtön helyzetben kezdésnél Rodry passza után, Casemiro helyzete mikor ellen kapusa elszámolta magát kijövetelnél, Vini mikor lerabolta a labdát asszem a kapusról, és Benz meg ő is befejezhette volna, Vini passza Kroosnak aki majdnem betekerte, Benzema majdnem beakasztotta a sarokba, éppen kitornázta a hálóőr.
Kapásból eszembe jutott jó pár lehetőség az ellenfél kapujának közvetlen közelében, ami igen veszélyes volt. Biztos volt amit kihagytam, csak az első félidőt tekintve.
Voltak lehetőségeink, nem is egy. Tetszettek a próbálkozások, de elszabtuk rendre, sajnos.
Volt támadójátékunk.
Győztünk !

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2020. december 5., szombat 18:59-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem is stabilak voltunk mint a meccsek 90%ban.Taktikailag és fejben is rendben volt a csapat megint de ez a pancser Zidane nem tudja megtanítani a világhágó támadóinkat belőni a helyzeteket,vagy helyzetekbe kerülni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Stabil teljesítmény?sebydani írta: Nagyon kellett ez a mai, remélem szerdán folytatjukElőre továbbra nevetségesen szarok vagyunk de legalább ez stabil teljesítmény volt.
Ugyan olyan szarok voltunk, mint azokon a meccseken amelyeken kikaptunk. Most szerencsénk volt és egy sem akadt be.
Borzalmas, ötlettelen, szar játék.
Semmi váratlan, errefel az egyetlen cserénk egy alibikiraly Asensio. Kezd egy picit fogyni a türelmem. Ez ha nem lesz orvosolva a télen, akkor nagy pofon lesz a tavasz.
Ha valaki azt mondja 10-15 évvel ezelőtt, hogy a Real Madrid ilyen emberekkel fog kiállni, mint Vini-Rodrygo, azt szemberöhögöm. Vinit Robinhohoz hasonlítani röhej, ő fényévekkel jobb volt és úgy sem volt betonkezdő.
Szomorú a helyzet. Ez a Real Madrid, ébredjünk már fel.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Győzelem, idegenben, Sevillaban !
Első félidő jó is volt, veszélyesek is voltunk.
Aztán kilőttem. De addig tetszett.
Első félidő jó is volt, veszélyesek is voltunk.
Aztán kilőttem. De addig tetszett.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kurva jó meccs volt.
Végülis castillásokkal a csatásorban nyertünk sevillaban.
Végülis castillásokkal a csatásorban nyertünk sevillaban.