Nem tudom hol tartunk, de nem ez az oka, az biztos, legfőképpen nem Marcelo. Az meg hogy mire fel marad, írtam, bele lehet magyarázni mindent. Lényeg, majd odafent eldöntik, mi fér bele a klubnak meg a játékosnak.(szakmailag is anyagilag is meg egyéb tényezőket tekintve ) Mi itt lent maximum okoskodni tudunk, sok közünk nincs hozzá, nem lesz.wZoLee7 írta:Hát nekünk nem kabalákra van szükségünk. Azt a kapitányi szintet amit kellene amúgy sem tudja képviselni. Ilyen teljesítmény mellett, mint motiváló tényező is teljesen elenyésző. Helyet foglalni nem kell itt tartani. Vonuljon vissza akkor most innen, vagy játszon még kicsit máshol, visszavonulás után pedig a többiekhez hasonlóan visszatérhet majd a klubhoz. 2 év alatt 70 milláról 12-re csökkent a piaci értéke, sajnos ez az a pont ahol már nincs is min gondolkodni. Ez a kabalának maradjon mentalitás is az oka annak, hogy ott tartunk ahol. Covid miatt sem engedhetünk meg egy ekkora luxust.Mickey írta:
Nem engedném el, ahogy már írtam is....Ha a szakmaiságot, meg a pénzügyeket a klub és játékos össze tudja rakni, akkor innen vonultatnám vissza, Ha ez mindkét f élnek érdeke, vagy felmerülhet.
Megtartanám, kabalának-sörmeccsekre-hangulatfelelősnek stb stb, bele lehet ebbe magyarázni mindent. De a lényeget fentebb leírtam.
Legalább annyira itt tartanám, mint Modricot. Csak a szerepek nem egyeznének, ami a pályát illeti.
De ha más terveik vannak, egyebek....akkor tegyék, ahogy a legjobb, mindenkinek.
Én azt szeretném, ha innen vonulna vissza, te kipaterolnád ezért azért.....nem látjuk egyformán, hála az égnek.