Jókor szálltunk ki, jó döntés volt eladni, nem hiányzikRealista24 írta: 100 meccs.
79 gól.
17 gólpassz.
A héten négy büntető gól.
Beteg statok.

Ha van ember akinek innen kellett volna visszavonulni...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 13., vasárnap 20:14
Jókor szálltunk ki, jó döntés volt eladni, nem hiányzikRealista24 írta: 100 meccs.
79 gól.
17 gólpassz.
A héten négy büntető gól.
Beteg statok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 13., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 8., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 8., kedd 22:50
Na ez durva, pedig több meccse volt a törpinnyónak. Sztem tényleg lefőtt neki. Jövőre léphet is vhova levezetni.Realista24 írta: Cristiano Ronaldo has scored more goals against Barcelona (2) since leaving for Juventus than Lionel Messi has scored against Real Madrid (0) in that time. #UCL
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 8., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. december 8., kedd 21:28
Ami csúnyán be lett nézve, hogy sem csapatként, sem pedig poszton nem lett pótolva még csak megközelítőleg sem! A gyilkos befejezései azok, amik iszonyat mód hiányoznak, mert helyzeteink még ezzel a szedett-vedett társasággal is megvannak, ugyanakkor talán ez minden idők legimpotensebb Real Madridja. Hiszem, ha ő még itt van, sem az Ajax, sem a City nem ejt ki minket....Szerintem egyáltalán nem volt hiba Cé elengedése.Sőt mindkét fél a legjobbkor váltott.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2020. december 8., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 4., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 4., péntek 13:47
Mai napig tartom, azzal az eligazolással elbukott egy Aranylabdát CR, mert ha marad 100000%, hogy ő nyeri meg.h3x0r írta:
Ha CR marad, lattal volna barmi eselyt arra, hogy egy 15 golos BL szezon utan a csapat Modric aranylabdajaert kampanyoljon mar a VB alatt? Ezek utan nehez azt mondani a jatekos szempontjabol, hogy a legjobbkor valtott.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2020. december 4., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 4., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 4., péntek 10:55
Ha CR marad, lattal volna barmi eselyt arra, hogy egy 15 golos BL szezon utan a csapat Modric aranylabdajaert kampanyoljon mar a VB alatt? Ezek utan nehez azt mondani a jatekos szempontjabol, hogy a legjobbkor valtott.dzsi91 írta: Szerintem egyáltalán nem volt hiba Cé elengedése.Sőt mindkét fél a legjobbkor váltott. A hiba az volt hogy perez azthitte,hogy majd benzema meg bale megoldja.Eltelt 3 év azóta annyit változott a szitu,hogy perez szerint benzema egyedül is megoldja![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 4., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 4., péntek 10:34
Hazad leigazolasa anno jo otletnek tunt: egy top10-es szelso, akinek jo szezonja volt es a legjobb evei elvileg most lennenek. Tenyleg mondhatjuk azt, hogy utolag okos az ember.___Samy___ írta: Az a baj, hogy utólag okos az ember. Senki nem sejtette, hogy Jovic két gólra lesz képes lassan másfél év alatt, vagy hogy Hazard egy hulladék lesz.
Ki kellett szállni abból a CR üzletből, szerintem ez így volt tökéletes. Nyilván hiányoznak a góljai, de nem az ő hiánya elsősorban az, hogy ennyire balfekek vagyunk. Van még rajta kívül vagy 6-8 támadó, ezt meg kellett van oldani, meg ha nem is olyan mennyiségben.
Koben jott hozzam valaki, lestat meg beelozott; ha mar megirtam, elkuldomlestat írta:
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. december 4., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 4., péntek 10:06
Ez ott nem állja meg a helyét, hogy Cének kellett a játékához Karim.Babinho írta: Hazard jövetele nem kellett volna, hogy feltétele legyen CR távozásának.
2018-ban Bale-től és Benzemától is el kellett volna köszönni, akkori formájuk után, CR-t betolni véglegesen csatárnak és hozni Hazardot. Az, hogy Jovic vagy ki lett volna a cserecsatár CR mögé, tök mind1. Így meg aztán a jobb oldalt is elbírtuk volna, Asensioval vagy akárkivel. Ő azért egyébként nem ritkán megtalálta Ronaldo-t a beadásaival.
Bale és Benzema fizuja és akkori piaci értékük alapján nem lett volna sokkal nagyobb kiadás Hazard megvétele, mint ahogy amúgy lett.
A szélsőknek azért jelen pillanatban az is levon az értékéből, hogy úgy adják be a labdákat, hogy tudják nagyon nincs kit megtalálni vele.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 4., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. december 4., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 4., péntek 0:05
Ahogy említed, volt is az emelési igények mögött teljesítmény..Fenoo írta: Azt sokan elfelejtik, hogy CR szinte minden évben sírt, hogy nem becsülik meg aminek a vége nagyobb fizetés lett. Persze mögötte legalább volt teljesítmény de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, lásd Messi esete. Pereznek meg kellett húzni a határt és meg is húzta.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. december 3., csütörtök 23:40
madridronie írta:Külön szedném ezt; gazdasági szempontokat figyelembe véve rendben van, amit írsz; sportszakmailag viszont fatális hiba; mint ahogy ugyanez a jelenlegi válságkezelés pénzügyi része és az abszolút zéró igazolás analógiája is. Sok egyéb mellett mi a legnagyobb problémánk 2 éve? Hogy képtelenek vagyunk gólt, gólokat lőni; azt a kib@szott labdát bekefélni a hálóba (helyzetek most is megvannak még ha nem is szemet kápráztató, pengés megoldásokkal, de megvannak); abban meg a portugal talán minden idők legjobbja a mai napig....Én is sajnáltam, hogy elmegy de tudni kell kiszállni az ilyen kapcsolatokból. Szerintem Perez pont jól csinálta.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem