Gólok, pontok, stb.El Sie7e írta:Bennem is ez merült fel.rashidm írta:
És mi alapján döntenék el a 1-16 sorrendet?
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem kezd sok lenni ez a felhízlalt bl, vb, eb, kell a nemzetek ligája.. híg lett a leve a mai focinak.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Bennem is ez merült fel.rashidm írta:És mi alapján döntenék el a 1-16 sorrendet?Realista24 írta: MARCA: UEFA planning #UCL changes that would go from 32 to 36 teams in 2024 with 6 groups of 6 teams each.
A top ligák 20ról visszaállnának 18 csapatra.
Nem lenne sorsolás a legjobb 16-ban. Az első kapja a 16-at, második a tizenötödiket és így tovább.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
És mi alapján döntenék el a 1-16 sorrendet?Realista24 írta: MARCA: UEFA planning #UCL changes that would go from 32 to 36 teams in 2024 with 6 groups of 6 teams each.
Nem lenne sorsolás a legjobb 16-ban. Az első kapja a 16-at, második a tizenötödiket és így tovább.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MARCA: UEFA planning #UCL changes that would go from 32 to 36 teams in 2024 with 6 groups of 6 teams each.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Úgy néz ki mi is kezdünk edződni..Faust írta: Pedig edzésben vagytok pár éve.![]()
Pedig edzésben vagytok pár éve.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hat engem reg baszott fel ennyire meccs, mint ez a United-Psg... elmondhatatlanul bosszankodo es szomoru is vagyok egyszerre.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pepe? Felejtsd el! Szerintem belőle TOP-szinten sosem lesz jó játékos. Hiába van meg a technikai képzettsége, és teker néha szép gólokat, vagy bőröz be 2 embert egymás után, fejben és fizikálisan brutál gyenge, és olyan szinte egylábas, ami megengedhetetlen ezen a szinten, pláne 80 millióért. Nyilván nem nagyon van mögötte csapat, de egyelőre úgy tűnik rendesen befürödtünk vele. És akkor én még azok közé tartozom, aki elismeri, hogy a képzettsége meglenne éppen, de van aki pl. már Gervinho 2.0-nának nevezi.RealMadridFanatic írta: Tény, hogy nehéz jó áron nagy eséllyel jó megoldásokat találni, de az elég szerencsétlen, hogy úgy tűnik egyik itteni támadó üdvöske sem fogja megütni még a kezdő szintet sem, nemhogy a klasszist.
Asensio, Mariano, Jovic, Vinicius, Rodrygo es az állandóan sérült Hazard hirtelen az elmúlt évekből. Van még talonban Kubo es Brahim, de én tőlük sem vagyok elájulva.
Anno Rashfordot követtem, Ő elég jó spílernek tűnt, annak ellenére, hogy angol. Az arc viszont túl nagynak tűnik, és gondolom mozdíthatatlan is lenne, bár mintha lett volna pár éve egy elhúzódó hosszabbítása, de lehet keverem valakivel.
Az Arsenalban nem tudom mit csinal Pépé, de a franciáknál Ő sem volt kutyaütő, igaz, egy vagyonért ment már az angolokhoz is...
Aubameyang viszont jó áron hozható lett volna, csak a brazil vonalban jobban bíztunk. Lehet egyik tini helyett belefért volna az Ő rutinja.
-
ArjenMagicRobben
Az a baj, hogy itt sokan még az 5 évvel ezelőtti csapatba keresik az embereket ahol egy top BBC volt elől. CR-hez képest tényleg lehet röhögni a Lukaku, Kane meg Cavani vonalon, viszont a mostani helyzethez képest óriási előrelépés lenne bármelyik. Jelenleg Asensio, Mariano, Vini, Rodrygo, Jovic szintű emberekhez kell hasonlítani őket, náluk meg bőven jobbak. Várhatunk még 5 évet, hogy na majd jövő nyáron Mbappe, de fel kellett volna készülni valami B meg C tervekkel. Nyilván ha lehet én is Mbappet vagy Haalandot hoznám, de ha nem sikerül akkor felőlem jöhet bárki aki jobb mint a mostaniak, és azért valljuk be ilyenből rengeteg van. Nem valószínű, hogy ezekkel a B tervekkel egy BL-re esélyes csapat leszünk de legalább az ilyen Shakhtar meg Alaves szintű ellenfeleket tudnánk verni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Szerintem a Real elleni meccsre pihentek. Ez csak egy xaros BL meccs volt, szombaton élet-halál.Csabi írta:pont most akartam írni, izzadtság nélkül vernek 4-et nekik. mi majd jól kikapunk 3-1rekodo írta: Zsiru eltett negy golt a Sevillanak, szombaton meg a makkukon porgetik a labdat az andaluzok.![]()
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: Na, most jön a sírunk a Barca után lemez.
Na én kikapcsolok inkább.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azert az se semmi, h Dembele volt a Barca csk-ja a meccs végén
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pont most akartam írni, izzadtság nélkül vernek 4-et nekik. mi majd jól kikapunk 3-1rekodo írta: Zsiru eltett negy golt a Sevillanak, szombaton meg a makkukon porgetik a labdat az andaluzok.
Zsiru eltett negy golt a Sevillanak, szombaton meg a makkukon porgetik a labdat az andaluzok.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Solskjaer mekkora idióta
Fred az első félidőben megúszott egy kakaskodást és csak sárgát kapott, majd később megtaposta Paradest, de nem hogy lapot nem kapott, még Paradesnek villant a sárga.
a logika azt diktálta, hogy Ole lecseréli félidőben, helyette pörgette tovább rizikót. 70.percben újabb Fred taposás. piros

Pedig reméltem kiesik a PSG
nagy lenne a Real - Psg EL-negyeddöntő
Fred az első félidőben megúszott egy kakaskodást és csak sárgát kapott, majd később megtaposta Paradest, de nem hogy lapot nem kapott, még Paradesnek villant a sárga.
a logika azt diktálta, hogy Ole lecseréli félidőben, helyette pörgette tovább rizikót. 70.percben újabb Fred taposás. piros
Pedig reméltem kiesik a PSG
nagy lenne a Real - Psg EL-negyeddöntő
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Na jó, de nézd már meg mennyivel jobbak. Még a Ferencvárosi TC ellen is tudtak vezetni.Realista24 írta: Na, most jön a sírunk a Barca után lemez.
Hogy a második félidőben mi lesz, az egy másik kérdés. Nyilván nem bírják majd a nyomást és összeroppanak a katalánok, de ők legalább vezetni tudtak még a Fradi ellen is.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, most jön a sírunk a Barca után lemez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én meg megmondom öszintén ennyire kilatastalan szar Real Madridot még nem láttam.
Voltak szar évek. De legalább 2-3 olyan támadó mindig volt akitől valamit el lehetett várni. A többi meg legalább vmi minimumot tudott hozni... Hogy esetleg... Valami.
Ettől a tamadósortól Juande Ramos Realja sokkal jobb volt. Schuster vagy Capello Realja jobb volt.
Volt egy Robinho, vagy egy RVN aki bármikor várkinek beverte. Nagy ritkán Raúl is csinált valamit. Aztán lett egy Higuáin aki 08/09ben vert vagy 20 gólt, ott volt az tök szar holland gyerek. Az is néha vert pár gólt, vagy ha Robben egészseges volt. Júlió Baptista is tök szar volt, de néha beizmozta.... Aztán Robben is fél évig elérhető volt. Akkor vert párat. Volt pár jó meccs ... Most egy 09es Higuaín Isten lenne. Isten. Tiszta szégyen. Meg jöttek a hírek a különböző nagy nevekről. Be is húztuk őket 1 nyár alatt. Volt rá sansz. Vagy előtte a galaktikusok nem nyertek szart se. De néha csodás gálákat toltak R9ék. Volt néha foci. Csodás foci.
Most is lenne talán 2 játékosunk, de Benzema sztem végkeg kiégett, kb a régi Raúl szintjén van. Hazard meg sosincs.
Teljesen esélytelen h jászunk egy gólgazdag elvezhető meccset. Legalább havonta 1et!! Nincsenek nagy ígényeim, de ez az alapanyag annyira fos, hogy én már elkezdek annak szurkolni, hogy bukjon az egész projekt a faszba, és legalább 2-3 középszart igazoljunk már hogy legalább egy fos alaves meg Osasuna meccs elé úgy tudjak már leülni hogy azért legalább 3-4 gólt elrakunk valahogy végre bazzze.
Ez a kiröhögött Barca csak tol most zsinórban 3 gálát. Nekünk ehhez kéne fél év bazdmeg.
Voltak szar évek. De legalább 2-3 olyan támadó mindig volt akitől valamit el lehetett várni. A többi meg legalább vmi minimumot tudott hozni... Hogy esetleg... Valami.
Ettől a tamadósortól Juande Ramos Realja sokkal jobb volt. Schuster vagy Capello Realja jobb volt.
Volt egy Robinho, vagy egy RVN aki bármikor várkinek beverte. Nagy ritkán Raúl is csinált valamit. Aztán lett egy Higuáin aki 08/09ben vert vagy 20 gólt, ott volt az tök szar holland gyerek. Az is néha vert pár gólt, vagy ha Robben egészseges volt. Júlió Baptista is tök szar volt, de néha beizmozta.... Aztán Robben is fél évig elérhető volt. Akkor vert párat. Volt pár jó meccs ... Most egy 09es Higuaín Isten lenne. Isten. Tiszta szégyen. Meg jöttek a hírek a különböző nagy nevekről. Be is húztuk őket 1 nyár alatt. Volt rá sansz. Vagy előtte a galaktikusok nem nyertek szart se. De néha csodás gálákat toltak R9ék. Volt néha foci. Csodás foci.
Most is lenne talán 2 játékosunk, de Benzema sztem végkeg kiégett, kb a régi Raúl szintjén van. Hazard meg sosincs.
Teljesen esélytelen h jászunk egy gólgazdag elvezhető meccset. Legalább havonta 1et!! Nincsenek nagy ígényeim, de ez az alapanyag annyira fos, hogy én már elkezdek annak szurkolni, hogy bukjon az egész projekt a faszba, és legalább 2-3 középszart igazoljunk már hogy legalább egy fos alaves meg Osasuna meccs elé úgy tudjak már leülni hogy azért legalább 3-4 gólt elrakunk valahogy végre bazzze.
Ez a kiröhögött Barca csak tol most zsinórban 3 gálát. Nekünk ehhez kéne fél év bazdmeg.
- BlancoMark
Dest komoly kis játékos már most, nagyon tetszetős a mozgása.