COYS mi?
Úgy visszakapjuk nyáron, hogy csak úgy füstöl

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 6:40
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 6., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 6., vasárnap 19:18
Simán bennevan, hogy végigviszi Mou.flori írta: Mekkora fricska lenne egy José bajnoki cín. Jóég.
Regu milyen?
HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 6., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: johnny911 » 2020. december 6., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 6., vasárnap 18:00
Majdnem teljesen ideális helyen állt.Anthony írta: Kicsit kint állt a kapuból.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 6., vasárnap 17:58
Ami abszolút nem változtat semmin. Anno a Realt is brutálisan jó kontrázó csapattá tette, élmény volt nézni a pár másodperces ellentámadásból lőtt góljaikat. Rengeteg Ash és hasonló YT videó volt a neten. Na meg gólrekordokat is döntött anno a Real a csodabarca mellett!Anthony írta:Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:
Ezt nem értem, mi baj volt vele?
A gólnál hol volt?
Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 6., vasárnap 17:53
Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?![]()
Ezt nem értem, mi baj volt vele?
A gólnál hol volt?
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 6., vasárnap 17:50
Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 6., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 6., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 5., szombat 22:24
azert ez mas kategoria.Pár meccsel ezelőtt is volt egy olyan szitu, amikor kapuval szemben, kapussal szemben (sehol egy védő zavaró tényező előtte) fölélőtte.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 5., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 5., szombat 21:45
Pár meccsel ezelőtt is volt egy olyan szitu, amikor kapuval szemben, kapussal szemben (sehol egy védő zavaró tényező előtte) fölélőtte.'shutterisland írta: werner omg.![]()
szerintem ev vegi bakiparadeban dobogos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 5., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 5., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. december 2., szerda 21:20
Hehe te vagy az?!Realista24 írta:Négerdán....jól van akkor.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2020. december 2., szerda 18:28
Ez La liga sajátosság,csak itt van ilyen. Illetve legalábbis PL-ben nincs. Nálunk is úgy van, hogy csak ligán belül lehet így pótlást igazolni._Bushido_ írta:Én most arra akartam célozni, hogy pl a Barca is igazolt tavaly egyet a négerdán személyében a kiscsapattól, amikor lesérült valaki hónapokra. Illetve az Atletico is most igazolta le Kondogbiát - bár ez utóbbi nem sérülés miatt, hanem legutolsó perces átigazolás ellensúlyozása miatt. de asszem súlyos sérülés esetében lehet 1et igazolni, ezt a kiskaput játszotta ki a barca is.alexoxladjackoxi írta:
Bushido: PL-ben nekem nem rémlik ilyen így hirtelen. Tulajdonképpen erre van az átigazolási időszak, nem? Mindenki igazítsa úgy a keretét, hogy sérülések esetén is lehessen kihez nyúlni. Ennyi erővel a Pool is had igazolhasson már gyorsba valakit Virgil helyére. Özilt pedig majd csak januártól lehet esetleg nevezni, a szezon második felére.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 1., kedd 19:32
Én most arra akartam célozni, hogy pl a Barca is igazolt tavaly egyet a négerdán személyében a kiscsapattól, amikor lesérült valaki hónapokra. Illetve az Atletico is most igazolta le Kondogbiát - bár ez utóbbi nem sérülés miatt, hanem legutolsó perces átigazolás ellensúlyozása miatt. de asszem súlyos sérülés esetében lehet 1et igazolni, ezt a kiskaput játszotta ki a barca is.alexoxladjackoxi írta:lestat írta: Grealish de szep golt rugott![]()
Bushido: PL-ben nekem nem rémlik ilyen így hirtelen. Tulajdonképpen erre van az átigazolási időszak, nem? Mindenki igazítsa úgy a keretét, hogy sérülések esetén is lehessen kihez nyúlni. Ennyi erővel a Pool is had igazolhasson már gyorsba valakit Virgil helyére. Özilt pedig majd csak januártól lehet esetleg nevezni, a szezon második felére.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem