Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 1., kedd 21:09

Olyan ez, mint egy rossz álom. Konkrétan nem hiszem el, hogy ez történik. :( Bárki más ülne a padon, azt mondanám fuera, de így...

ZZ megeszi amit főzött másfél év alatt, semmi játék, semmi koncepció, de akkor sem állítanám fel. Kulcsfontosságú szerepe lenne a jövőben, mondjuk egy Mbappé üzlet múlhat rajta. Húzzuk ki ezt az egy évet, bármi legyen, kapjon meg mindent a nyáron. Döntse el ki marad, ki jön, ha akkor is szar minden, akkor meg álljon fel.

Csalódnék ha lemondana, gyávaság lenne tőle.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:08

ziro4vr írta: Ugyanmár, Ramosék odavannak ZZ ért, őt meg követi a spanyol slepp. Francia mag ugyanez.

Eszem megáll hogy itt ZZ van leginkább elővéve meg küldjük el őt, a többi potyaleső, nulla teljesítményt nyújtó nímand meg majd jobb lesz másnál.
Akkor mondd meg mit kellene tenni? 1 het mulva kieshetunk a bl csoportbol szegyen szemre. Bajnoksagba cadizok alavesek szoptatnak.

Zz elott is volt real madrid es utana is lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2020. december 1., kedd 21:09-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. december 1., kedd 21:08

Pochettino szerintem jól meg tudja magát értetni a játékosokkal. Szerintem, ha Zidane után Ramosék választhatnának, akkor őt hoznák.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:07

Ugyanmár, Ramosék odavannak ZZ ért, őt meg követi a spanyol slepp. Francia mag ugyanez.

Eszem megáll hogy itt ZZ van leginkább elővéve meg küldjük el őt, a többi potyaleső, nulla teljesítményt nyújtó nímand meg majd jobb lesz másnál.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 1., kedd 21:07

ziro4vr írta:
Sierra írta: sajnos ez sztem is ennyi volt. fel fog állni magától, de ez nem is mehet így tovább. a legsötétebb lopez caros meg luxemburgos időkben nem voltunk ekkora ocsmány szarok, pedig az nagy szó. és a keret azidőtájban sokkal szarabb volt.
Max nevekre volt szarabb, állapotra biztos nem.
igen arra értettem. ahh fáj a szívem. ZZ a legideálisabb a csapat élére, nem értem mi történik. nagyon fogom sajnálni ha lelép, de sztem jelenleg erre van a legnagyobb esély. viszont ez így tényleg nem mehet tovább, és úgy néz ki a kopasz nem tudja kivezetni a csapatot a gödörből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2020. december 1., kedd 21:07-kor.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. december 1., kedd 21:06

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Hogyne lehetne rosszabb? A keret harmada agyonnyert 30 éves, harmadában mocorog valami, harmada hulladék. Plusz ez továbbra is játékos és öltöző nehéz csapat, akik megszokták a jólétet és a haverkodást. Idejön egy benitez féle, kiröhögik.

Azért mondom, ha ZZ feláll álljon fel akik esélyt kaptak tőle és 2-3 éve nem élnek vele. Akkor jöjjön egy új edző saját koncepcióval és ahhoz emberekkel. Ez a mostani keret alkalmatlan bármire.
Szerintem nem igaz ez már. Benzema kezelhető, Ramosnál teljesen mindegy ő félig edző, Marcelonak már nincs tekintélye, Modric lába félig kint, Kroos értelmes ember... a többiek meg feláldozhatóak. Elment az idő a kereten, pár emberen kívül bárki elkergethető.

Contet például Ramos vétózta meg ha igazak a hírek. Simán benne van, hogy ha a vezéreknek nem tetszik valaki akkor összetartanak és megbuktatják. Benitezt is az első perctől fogva semmibe nézték, meg is lett az eredménye.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. december 1., kedd 21:05

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Hogyne lehetne rosszabb? A keret harmada agyonnyert 30 éves, harmadában mocorog valami, harmada hulladék. Plusz ez továbbra is játékos és öltöző nehéz csapat, akik megszokták a jólétet és a haverkodást. Idejön egy benitez féle, kiröhögik.

Azért mondom, ha ZZ feláll álljon fel akik esélyt kaptak tőle és 2-3 éve nem élnek vele. Akkor jöjjön egy új edző saját koncepcióval és ahhoz emberekkel. Ez a mostani keret alkalmatlan bármire.
Szerintem nem igaz ez már. Benzema kezelhető, Ramosnál teljesen mindegy ő félig edző, Marcelonak már nincs tekintélye, Modric lába félig kint, Kroos értelmes ember... a többiek meg feláldozhatóak. Elment az idő a kereten, pár emberen kívül bárki elkergethető.
Így van. Pláne Ramos szerződés hosszabbítás előtt áll tuti nem fog okoskodni. Másrészt a jetekosok sem hülyék ők is érzik tuti hogy ez így nem mehet tovább...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:05

Sierra írta: sajnos ez sztem is ennyi volt. fel fog állni magától, de ez nem is mehet így tovább. a legsötétebb lopez caros meg luxemburgos időkben nem voltunk ekkora ocsmány szarok, pedig az nagy szó. és a keret azidőtájban sokkal szarabb volt.
Max nevekre volt szarabb, állapotra biztos nem.
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:04

Kerlon írta:

+1
Ugyanezt gondolom. Ez mar nem a 3-4evvel ezelotti csapat. A mag megoregedett, a valtozast pedig ugytunik csak zz utan lehet meginditani.

Itt most tobb evre is lesullyedhetunk, nem szabadna hagyni. (Gondolok itt bl kiesesre, bajnoki 4bol kiesesre,stb..) marpedig zz-vel mi fog valtozni hetvegere pl? Hogy sokkal elorebb ne is nezzunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2020. december 1., kedd 21:05-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 1., kedd 21:04

En naiv meg aszittem katalaneknal szarabb a szitu. Innen lesz vagy 4 5 ev visszajonni, ha csak Pereznek nincs feles 500 millioja.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. december 1., kedd 21:03

Dupla D írta: Továbbra sem kérdés számomra, hogy Pochettino lesz az edző, ha Zizu lelép. Évek óta erre a feladatra vár, nincs csapata se, adná magát.
99% hogy Pochetino lesz... Habár sokak nem tartják semmire szerintem most ő jó választás lenne.

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2020. december 1., kedd 21:03

Én nem aggódom, még csoport elsők is lehetünk és utána újra happy lesz minden😂...hagyni kell a szent embert tovább dolgozni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 1., kedd 21:02

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 1., kedd 21:01

ZZ ittléte alatt rekordot rekordra halmozott.
Nos, folytatja...
nemtudom megtörtént-e már valaha, s ha igen, mikor, hogy a REAL MADRID... egy REAL már a csoportból se menjen tovább... egy Sahtar oda-vissza verje őket :lol: :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 1., kedd 21:01

sajnos ez sztem is ennyi volt. fel fog állni magától, de ez nem is mehet így tovább. a legsötétebb lopez caros meg luxemburgos időkben nem voltunk ekkora ocsmány szarok, pedig az nagy szó. és a keret azidőtájban sokkal szarabb volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2020. december 1., kedd 21:02-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:01

Ez zz kerete volt es az is maradt. Valahol valamikor elkell kezdeni a valtoztatast. Amig o itt van ugytunik ez nem fog menni, marpedig 10-12 jatekos nem fog egyszerre tavozni. Egy kettot alig tudunk elsozni.. valahogy meg kell inditani egy folyamatot. Hetvegen sevilla, ha nem most majd akkor.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 1., kedd 21:01

Remélem marad ZZ, továbbra is hagynám a szezont, Rá.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 1., kedd 21:01

Ha netan Zidane felallna vagy Perez kirugna akkor szerintem is Pochettino lenne a befuto. De szerintem nem lesz ilyen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:00

Ráfér a spanyol focira a megújulás. Ezt próbálná Koeman, csak ott sincs meg ehhez a keret, Messivel meg pláne nem fog menni.

Nagelsmannt hoznám, és a keretet okosan átalakítani, és legfőképp időt hagyni. Ez a keret ki lett maxolva és még azon is túl, ne tologassuk meg foltozzuk a szart, ideje 21. századi focit játszani.
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 1., kedd 21:00

Mindenki mindent odaígért az ördögnek a BL győzelmekért, lelkét, asszonyt, gyereket. Indul a törlesztés, nehéz idők jönnek. Remélem leszünk még rajtam kívül páran a fórumon mire vége lesz :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: