állítólag valami törmeléken ment át és defektet kapott ami hatással volt az autó szögére. Hogy ez most még a keresztbehúzás elött volt és az okozta vagy utána akadályozta meg az ellenkormányzást az ebböl nem derül ki. Mondjuk az egész csak találgatás.raul 4 ever írta:chronic írta: Ez,hogy Maxra van építve az autó szerintem baromság.nem védem a mundért (Albont), meg főőőőleg nem azt mondom, h RÁ (Max) van építve, de az igényeit jobban meghallgatták valszeg. (nyilván a csapat mivel minél előrébb szeretne végezni, ezért nem olyan kocsit készít, amivel az egyikük szinte repül, a másik meg küzd mint malac a jégenHa egy F1 pilóta nem tud alkalmazkodni egy más stílusú kocsihoz, akkor menjen a levesbe.
Nehogy már ne lehetne megszokni egy másképp kormányozható autót...)
Vettel kapcsán beszélte Wéber az egyik szabadedzésen, h Vettel stílusának az egész építési koncepció, ahogy a levegővel bánik a kocsi, stb., nem kedvez.
ebbe se kezdek bele, mert a Vettel-Ferrari házasság sem csak itt ment félre, de vannak ilyen különbségek a vezetésben.
nem véletlen nyert a redbullal Vettel, nem véletlen dönt meg mindent is Hamilton most.. van amikor tökéletesen működik a kémia autó-sofőr között, van amikor meg nem..
az f1 sokkal bonyolultabb annál, minthogy ha mindenki olyan ritmusban taposná a pedált mint Lewi, akkor 20 kocsi lenne 1 századon belül.. bele se akarok menni, mert nem vok f1 mérnök..
amit Ferni írt ott mit kéne látni am.? volt vmi berepülő légypiszok, azt figyeltem tegnap is.. az vágta ki a gumit? én úgy láttam az a lapos vmi balról ment grosjeannak..
De mivel ki lesz elemezve a baleset ez ki fog derülni a telemetriából -> ott látszik, hogy elmegy-e a guminyomás, és mikor változik a kormány/kerekek szöge.