Annál többre gondoltam.davi10 írta: Nekem harmadik-negyedik hallgatásra se nagyon illett oda![]()

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 3., csütörtök 14:43
Annál többre gondoltam.davi10 írta: Nekem harmadik-negyedik hallgatásra se nagyon illett oda![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 3., csütörtök 14:40
Nekem harmadik-negyedik hallgatásra se nagyon illett odasoadroli írta:Elsőnek szokatlan lehet, sokadik hallgatásra már kevésbé. Amúgy pont ezzel a számmal ismertem meg őket. Az a breakdown a végén...epicdavi10 írta: Nincs minden dalban a (vendég?) énekes csaj, de több számba éreztem egyáltalán nem odaillőnek az énektémáit, pl. a Drown With Me-ben.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 3., csütörtök 14:34
Elsőnek szokatlan lehet, sokadik hallgatásra már kevésbé. Amúgy pont ezzel a számmal ismertem meg őket. Az a breakdown a végén...epicdavi10 írta: Nincs minden dalban a (vendég?) énekes csaj, de több számba éreztem egyáltalán nem odaillőnek az énektémáit, pl. a Drown With Me-ben.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 3., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 2., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 30., hétfő 21:58
Eléggé közel áll amúgy a 2 "alstílus" egymáshoz. Mármint a death meg a metalcore.Marci77 írta: Köszi,csak azért kérdeztem,mert ennél egy fokkal lightosabbhoz szoktam, mint "max",azért kérdeztem. Lehet nem értékelik az ehhez hasonlókat hallgatók mind,de pl Asking Alexandria.(Rajtuk gondolkodtam is ajánlani) Nem teljesen ez,meg náluk is a legdurvábbakat kerülöm,de pl abban is még van screaming és hasonlók(főleg a korábbi albumokban,kevésbé az utóbbi 2-3 évben)
Ezért kérdeztem,mert máig nem teljesen tiszta nekem,bár ők is változtatgatják,mostmár befogadhatóbbak.
Parkway drive talán a maxom kb
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 30., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 30., hétfő 21:05
Köszi,csak azért kérdeztem,mert ennél egy fokkal lightosabbhoz szoktam, mint "max",azért kérdeztem. Lehet nem értékelik az ehhez hasonlókat hallgatók mind,de pl Asking Alexandria.(Rajtuk gondolkodtam is ajánlani) Nem teljesen ez,meg náluk is a legdurvábbakat kerülöm,de pl abban is még van screaming és hasonlóksoadroli írta:metalcore, deathcore, heavy metal, szimfonikus metal keveréknek mondanámMarci77 írta: Közben elkezdtem ezt,egészen tetszik. Szeretem a hasonló zenét is,de 1-2 fokkal lightosabbat. Ez minek számít,deathcore/metal? 10 szám még pont elég lehet belőle![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. november 30., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 30., hétfő 19:55
1. Ilyet nekem is szokott telón, ha belépsz és tolsz 2 "vissza"-t a böngészőben, akkor nekem meg szokta jegyezni a szöveget.Marci77 írta: Bocs a csúszásért,tegnap NFL közben akartam,de elfelejtettem. Most megírtam, rohadt sokat erre elveszett,mert mire leírtam kijelentkezett. Pedig elég régóta fórumozok,hogy ezt tudjam ,máskor ki is másolom küldés előtt,ha sokat írok![]()
![]()
Újra össze kell szednem,ha megy.
Közben elkezdtem ezt,egészen tetszik. Szeretem a hasonló zenét is,de 1-2 fokkal lightosabbat. Ez minek számít,deathcore/metal? 10 szám még pont elég lehet belőlesoadroli írta:Make Them Suffer - How To Survive A Funeral![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 30., hétfő 19:53
metalcore, deathcore, heavy metal, szimfonikus metal keveréknek mondanámMarci77 írta:Közben elkezdtem ezt,egészen tetszik. Szeretem a hasonló zenét is,de 1-2 fokkal lightosabbat. Ez minek számít,deathcore/metal? 10 szám még pont elég lehet belőlesoadroli írta:Make Them Suffer - How To Survive A Funeral![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 30., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 30., hétfő 19:13
Közben elkezdtem ezt,egészen tetszik. Szeretem a hasonló zenét is,de 1-2 fokkal lightosabbat. Ez minek számít,deathcore/metal? 10 szám még pont elég lehet belőlesoadroli írta:Make Them Suffer - How To Survive A Funeral
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 30., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 30., hétfő 12:53
Mi volt a másik 2? Akár pü-ben is küldheted, ha félrerakod egy esetleges következő körre.soadroli írta: 3 albumot néztem ki, és ez volt az, ami szerintem a legbefogadhatóbb. Ennél azért vannak sokkal durvább muzsikák.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 30., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 30., hétfő 12:12
Mert ha ilyenfajta szelsoseges mufajt ajanl az ember, lehet torekednie kellene hogy ne olyat dobjon be, ami egy laikusnak valoszinuleg hallgathatatlan, es csak erositi a sztereotipiat. Kb mintha bedobnal egy 20 trekkes magyar rapalbu...oh wait.soadroli írta:dik, most miért?Faust írta:Idiota.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 30., hétfő 12:08
dik, most miért?Faust írta:Idiota.
HozzászólásSzerző: fiore » 2020. november 30., hétfő 12:03
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem