Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 1., kedd 15:25

raul 4 ever írta:
chronic írta: Ez,hogy Maxra van építve az autó szerintem baromság.
Ha egy F1 pilóta nem tud alkalmazkodni egy más stílusú kocsihoz, akkor menjen a levesbe.
Nehogy már ne lehetne megszokni egy másképp kormányozható autót...
nem védem a mundért (Albont), meg főőőőleg nem azt mondom, h RÁ (Max) van építve, de az igényeit jobban meghallgatták valszeg. (nyilván a csapat mivel minél előrébb szeretne végezni, ezért nem olyan kocsit készít, amivel az egyikük szinte repül, a másik meg küzd mint malac a jégen :D )
Vettel kapcsán beszélte Wéber az egyik szabadedzésen, h Vettel stílusának az egész építési koncepció, ahogy a levegővel bánik a kocsi, stb., nem kedvez.
ebbe se kezdek bele, mert a Vettel-Ferrari házasság sem csak itt ment félre, de vannak ilyen különbségek a vezetésben.
nem véletlen nyert a redbullal Vettel, nem véletlen dönt meg mindent is Hamilton most.. van amikor tökéletesen működik a kémia autó-sofőr között, van amikor meg nem..
az f1 sokkal bonyolultabb annál, minthogy ha mindenki olyan ritmusban taposná a pedált mint Lewi, akkor 20 kocsi lenne 1 századon belül.. bele se akarok menni, mert nem vok f1 mérnök..

amit Ferni írt ott mit kéne látni am.? volt vmi berepülő légypiszok, azt figyeltem tegnap is.. az vágta ki a gumit? én úgy láttam az a lapos vmi balról ment grosjeannak..
állítólag valami törmeléken ment át és defektet kapott ami hatással volt az autó szögére. Hogy ez most még a keresztbehúzás elött volt és az okozta vagy utána akadályozta meg az ellenkormányzást az ebböl nem derül ki. Mondjuk az egész csak találgatás.

De mivel ki lesz elemezve a baleset ez ki fog derülni a telemetriából -> ott látszik, hogy elmegy-e a guminyomás, és mikor változik a kormány/kerekek szöge.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 1., kedd 12:46

A red bullhoz.
SZerintem Albon kevés. Minden komoly bajnok mögött ott volt egy olyan 2. számú pilóta aki 3-4 hellyel állt mögötte, hanem ott volt hátvédnek és voltak futamok amikor akár gyorsabb is volt. Barrichello, Webber, Coulthard stb.
Nálam nem lenne kérdés, hogy Albon vissza a kis csapathoz, Perez a nagyba, Kvyat meg viszlát.

Merci.
Leginkább Russelt nézném meg, ha nem Ő akkor Hülk, de csak hogy hát ha nyer egy futamot. Viszont leginkább azt akarom látni, hogy értelmes pilóta ül be és elveri Bottast.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 1., kedd 9:55

babaking írta: És közben Mazepin hivatalos a Haasho jövöre. Nem meglepö, hozza a dellát. Remélem megüt egy bizonyos szintet azért.
Megütni megfog...valakit...valakiket... a pályán. :mrgreen:

Ha a hozott pénze elég lesz ahhoz, hogy a Haas jövőre legalább a Q2-ig fel tudjon fejlődni, akkor már megérte. Csak Mick is legyen már hivatalos.

Viszont Piastri felkerült a Premához, ami annyi jelent, hogy... :sziv:

Egy normális világban Russell kapna lehetőséget a mercitől.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 1., kedd 9:17

És közben Mazepin hivatalos a Haasho jövöre. Nem meglepö, hozza a dellát. Remélem megüt egy bizonyos szintet azért.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 1., kedd 9:13

Sztem vmeik back-up megkapja az ülést erre az 1 versenyre.
Egyébként én is Russelt, vagy Hulk-ot látnám szívesen.
ZIDANE

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. december 1., kedd 9:11

Hamiolton kihagyja a hétvégi versenyt a covid miatt, hivatalos.

Kiváncsi vagyok kit ültet be a Merci. Vandoorne és Gutierrez a tesztpilóták, de nemtudom melyiknek van érvényes szuperlicensze.

A helyükben én magadnám Russelnek az esélyt, Williamsbe meg mind1 kit tesznek. Mennyire beárazná Bottast, ha kikapna a beugrós pilótától is. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 1., kedd 8:56

Az lenne baromsag, ha nem ra epitenek az autot. Amikor el kell donteni, hogy egy elem milyen tipusu vezetesnek kedvezzen, persze hogy azt fogjak valasztani, ami az erosebb pilotajuknak kedvez.
Anthony írta:Ha egy F1 pilóta nem tud alkalmazkodni egy más stílusú kocsihoz, akkor menjen a levesbe.
Nehogy már ne lehetne megszokni egy másképp kormányozható autót..
Barmilyen jol alkalmazkodik, nehany tized akkor is ott marad. Nyilvan palyatol is fugg, hogy ez mennyire jon ki.

szerk.: kozben Hamilton covidos

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 30., hétfő 23:27

Szerintem sem lehet mindenki Alonso, hogy minden kocsiból mindig 120%-ot tudjon kipréselni. Elvileg az Alpha Tauri egy sokkal komfortosabban terelgethető vas, mint a Red Bull, de ha megnézitek Gasly jelenlegi szárnyalását, és összevetitek a Red Bullnál nyújtott vergődésével, láthatjátok, hogy lehet benne valami. És ja, ez meg az, hogy Max ül a másik kocsiban, aki bőven felülteljesít vélhetően, simán eredményezhet 6-7-8 tizedet körönként. Ettől függetlenül Albon szerintem nem jó pilóta, kb. Kvyat szintjét hozta tavaly a Toro Rossonál is. Gaslyban viszont van kraft, őt tuti nem mondanám 2 fokkal rosszabb versenyzőnek, mint Perezt. Nagyon komoly villanásai vannak a franciának, és konstans is. Perez meg mindig hoz egy nagyon erős átlagot. Ilyen téren mondjuk tökéletes lenne a holland mögé.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. november 30., hétfő 23:18

Ha egy F1 pilóta nem tud alkalmazkodni egy más stílusú kocsihoz, akkor menjen a levesbe.
nem védem a mundért (Albont), meg főőőőleg nem azt mondom, h RÁ (Max) van építve, de az igényeit jobban meghallgatták valszeg. (nyilván a csapat mivel minél előrébb szeretne végezni, ezért nem olyan kocsit készít, amivel az egyikük szinte repül, a másik meg küzd mint malac a jégen :D )
Vettel kapcsán beszélte Wéber az egyik szabadedzésen, h Vettel stílusának az egész építési koncepció, ahogy a levegővel bánik a kocsi, stb., nem kedvez.
ebbe se kezdek bele, mert a Vettel-Ferrari házasság sem csak itt ment félre, de vannak ilyen különbségek a vezetésben.
nem véletlen nyert a redbullal Vettel, nem véletlen dönt meg mindent is Hamilton most.. van amikor tökéletesen működik a kémia autó-sofőr között, van amikor meg nem..
az f1 sokkal bonyolultabb annál, minthogy ha mindenki olyan ritmusban taposná a pedált mint Lewi, akkor 20 kocsi lenne 1 századon belül.. bele se akarok menni, mert nem vok f1 mérnök..

amit Ferni írt ott mit kéne látni am.? volt vmi berepülő légypiszok, azt figyeltem tegnap is.. az vágta ki a gumit? én úgy láttam az a lapos vmi balról ment grosjeannak..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 30., hétfő 22:06

raul 4 ever írta:
Remy írta: Perez döntött. Red Bull vagy egy év szünet.
netfli alapján szimpi srácnak tűnt Albon, örültem amikor felkerült, de lehet (még egyenlőre?) túl nagy a kabát. ígéretesnek tűnne egy Perez/Max duo am., ami nekem a nagy kérdés benne, h a nagy gumimágus Pereznek fekszik-e a kocsi? ez is az ő stílusának való gép? valszínűtlen h Albon egyszeűen csak vak és azért lassabb mindig minden körülmény között kemény tizedekkel-másodpercekkel. kicsit inkább Maxra van szabva a kocsi, kicsit kumma nehéz gyorsan vezetni a redbullt, kicsit Verstappen valszeg egy brutál gyors pilóta és máris ott tartunk ahol.. (a Vettel stílusának nem fekvő Ferrariból kiindulva, mert nála is van ez az 1-2 tényező, brutál gyors-precíz pilóta ő is, de van amikor 2 dolog nem működik egymással..)
mindenesetre logikus lépés lenne mind2 féltől egy próbálkozás..

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. november 30., hétfő 21:45

Albon és Gasly jó pilóták, de náluk vagy két fokkal jobb Perez, plusz tapasztalt is.
A redbullnak meg most pont az kéne,hogy legyen egy másik zavaró autó is ami leköti a merci figyelmét, Perez konstans hozni tudná Max mögött a negyedik helyeket időmérőkön.
Ez,hogy Maxra van építve az autó szerintem baromság.
Az rb egy jó autó, bőven a második erő, ha idén Leclerc ült volna Verstappen mellett, nem csak egy győzelem lenne a red bull neve mellett.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 30., hétfő 21:43

https://twitter.com/Tonyphatboy/status/ ... 4407744520

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. november 30., hétfő 21:28

Remy írta: Perez döntött. Red Bull vagy egy év szünet.
netfli alapján szimpi srácnak tűnt Albon, örültem amikor felkerült, de lehet (még egyenlőre?) túl nagy a kabát. ígéretesnek tűnne egy Perez/Max duo am., ami nekem a nagy kérdés benne, h a nagy gumimágus Pereznek fekszik-e a kocsi? ez is az ő stílusának való gép? valszínűtlen h Albon egyszeűen csak vak és azért lassabb mindig minden körülmény között kemény tizedekkel-másodpercekkel. kicsit inkább Maxra van szabva a kocsi, kicsit kumma nehéz gyorsan vezetni a redbullt, kicsit Verstappen valszeg egy brutál gyors pilóta és máris ott tartunk ahol.. (a Vettel stílusának nem fekvő Ferrariból kiindulva, mert nála is van ez az 1-2 tényező, brutál gyors-precíz pilóta ő is, de van amikor 2 dolog nem működik egymással..)
mindenesetre logikus lépés lenne mind2 féltől egy próbálkozás..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 30., hétfő 20:36

Perez döntött. Red Bull vagy egy év szünet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. november 30., hétfő 18:01

lestat írta: Gyerekes felfogas.

"Senkinek sem kívánom az élményt, amely rádöbbenti, mekkorát tévedhet."

Na igen, itt ebben az esetben tudtak utana nemsokkal hogy rendben van.

Ellenkezo esetben pedig soha ne deruljon ki a kis tokos gyerek hogy reagálna.

Lauda is kiszallt Japanban. Nem lett kisebb senki szemeben.
csak annyiban nem értek egyet, hogy nem venném elő Max-ot mert ezt nyilatkozta. ez az f1, az igazság abból áll össze, amit Lewi mondott: bízniuk kell a versenyigazgatóságban (akik ha kell hajnalig flexeltetnek egy veszélyes hurkát), meg az ő agyuk más. 20 CR/MJ a pályán ca. 2 óráig, akik CSAK NYERNI AKARNAK, akinek esélye van az futamot, akinek arra nincs 2mm-t, bármit...
ebből megértem Max-ot, csakazért mert volt 1 (20 év alatt kb a legbrutálabb (bár azért Kubica Montreali bukója sem volt semmi, Alonso Melbourn, Webber Valencia..)) qva nagy bukó, nem mondhatja azt egy VERSENYZŐ, h kösz nem. onnantól az már csak versenyző.

de igen, sose legyen olyan szitu, amiben ki kéne bújnia Maxi-padsből az igazságnak, h tovább, vagy nem továb..

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 30., hétfő 18:01

lestat írta: Gyerekes felfogas.

Nyilván, ugyanakkor azt Wéberék is mindig elmondják, hogy ezt addig szabad csinálni, amíg az ember nem fél, mert utána már nem lesz az a teljesítmény sem, és nyilván nem is élvezi úgy a versenyző. Nyilván nekem fogalmam sincs, mert nem vagyok autóversenyző, de ha Michelisz is pl. ezen a véleményen van, akkor lehet, hogy van igazság abban, amit a holland mond. Csak nyilván Norbiék nem ilyen nyersen foglalnak állást.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. november 30., hétfő 17:37

Gyerekes felfogas.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. november 30., hétfő 16:42

És Max nyilatkozatához mit szóltok? https://formula.hu/f1/2020/11/30/versta ... ersenyezni Nyers, de végülis igaza van, és én ezért is szeretem, mert keményen megmondja a véleményét, és nem azt mondja, amit más hallani szeretne, hanem amit tényleg gondol.

Másik pedig, Pereznek vélhetően lefőtt a kávé, mert mára ígért bejelentést, míg a Red Bull elvileg szezon végén dönt, hogy ki lesz Verstappen csapattársa. Ezek világi idióták lesznek, ha Albont megtartják. Vagy akkor képbe kerül Hülkenberg mégiscsak? Verstappen azért eléggé beoltotta most Albont: "„Ha az ember 30-40 másodperce lemarad a csapattársától, az nem valami jó, hát nem? Lehetek őszinte? Nagyon sajnálom Checót (Perez), ugyanis nagyon erős futama volt, persze nem rossz, hogy Alex állhatott a dobogóra.”" Teljesen igaza van. Azért az kemény, ha Pereznek nem jut ülés. Akkor miért nem vitte el a Haas? Ha Schumi mellé pénzes pilótát akartak, akkor ő is tudott volna mexikói szponzorokat vinni. Így vélhetően Mazepin-Schumi páros. Hát az elég érdekes. Közben Stroll, Latify, Kvyat félék vannak a mezőnyben. Bár Giovinazzi és Albon sem a legélesebb kés a fiókban, de ők legalább nem a pénz miatt kerültek be.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. november 30., hétfő 16:33

wZoLee7 írta: Akkor neki lényegében ez volt az utolsó F1-es megmozdulása?
a hétvégén nem lesz, viszont állítólag vissza akar ülni. Szóval szerintem a szezonzárón még beül. Mindenkivel pacsizik, a végén csinál két fánkot, ö lesz a nagy visszatérö és úgy hagyja abba. Akárhol is fog versenyezni késöb nagyon fontos, hogy minél elöbb visszaüljön, különben lehet, hogy félni fog.

A kórházban a videón nagyon vigyorgott, lehet, hogy még fel sem fogta ez mekkora bukás volt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 30., hétfő 16:26

Akkor neki lényegében ez volt az utolsó F1-es megmozdulása?

Vissza: