Számomra véget ért amikor berényi andrást megölette véletlenül a berényi mikiRemy írta: Jó-jó, de az nem hír, hogy véget érhet a Barátok közt 22 év után?![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 30., hétfő 13:14
Számomra véget ért amikor berényi andrást megölette véletlenül a berényi mikiRemy írta: Jó-jó, de az nem hír, hogy véget érhet a Barátok közt 22 év után?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 30., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 30., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 30., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 30., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. november 30., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. november 30., hétfő 7:44
Azért ennél többet nehéz lenne várni szerintem egy 30 perces résztől, úgy hogy még évadok vannak hátra és még részek is ebből az évadból. Első 3 rész nagyon filler volt, azóta nekem elég fasza most ez a Mando.géza írta:Nekem is fura volt picit, de foleg a mimikak nem voltak illoek szerintem.ziro4vr írta:kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.
Picit tobbet vartam amugy a resztol, remelem mostmar lesznek osszefonodo szalak, es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lathatjuk meg tobbet Bo-Katant, Ahsokat meg Moff Gideont is. Most bedoptak Thrawnt meg gondolom Ezrat is ide a kozosbe, ugy erzem, hogy ez picit sok karakter ahhoz, hogy minden resz egy random kuldetes legyen. De legalabb ha csinalnak belole jatekot, akkor nem kell sokat gondolkozni.![]()
Ja es ott van meg Boba is.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 30., hétfő 3:11
Nekem is fura volt picit, de foleg a mimikak nem voltak illoek szerintem.ziro4vr írta:kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 29., vasárnap 23:24
The morning showt most daráltam le.Szerintem zseniális lett.gunner írta: Valamilyen sorozatot ajánlanátok? Műfaji kikötés gyakorlatilag nincs.
Mostanában néztem végig a La casa del papelt és a Queen's gambitet. Utóbbi meglepetés volt számomra, nem gondoltam, hogy ennyire leköt. A pénzrablók első két évada zseniális, a másik kettő, hát... Tipikusan, mint a Szökésnél, azt éreztem, teljesen önismétlő volt. Ettől függetlenül várom a következő évadját is.
Ti melyikeket daráljátok?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 29., vasárnap 21:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahsoka kicsit cosplayes lett azért, nekem fura volt.géza írta: Mando uj resze picit utolso szamurajosra sikeredett kis batman beutessel.![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2020. november 29., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. november 28., szombat 0:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 27., péntek 23:20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég jó rész volt. de most akkor itt van ez a beskar nevezetű anyag, amit a fénykard sem tud kettévágni, hát hol volt ez eddig és a trade federation miért nem ebből csinálta minden droidját?géza írta: Mando uj resze picit utolso szamurajosra sikeredett kis batman beutessel.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 27., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. november 26., csütörtök 17:41
Egyszerűen a legalulértékeltebb sorozat ever. Az utolsó évad minden képkockája tiszta zsenialitás.nmate írta: [quote=mocsok post_id=<a href="tel:1081054">1081054</a> time=<a href="tel:1606332511">1606332511</a> user_id=83]
Na. Most vegeztem a mr. robottal.
Istenem, egyszerűen zseniális.
Minden része különleges.
Szerintem a részek előtti bevezető elég az emlékezet felfrissitesere.Viszont újranézni már nem akarom, hogy érdemes felfrissíteni az emlékeket?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 26., csütörtök 17:12
Jelen.soadroli írta: és a Warriort nézi valaki?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 26., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. november 26., csütörtök 13:34
SorkinHalfkey írta: Én tegnap a Newsroomot kezdtem el, pár rész után elég fasza.
Egyértelmű, a második évadban Esmail kicsit túltolta az autofellációt, de a harmadik nekem inkább a 1-4-hez van közel, mint sem a második évadhoz.ziro4vr írta: Sztem az első meg az utolsó évad a két legjobb, eléggé különbözőek de mindkettő zseni.
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. november 26., csütörtök 13:30
Nálam top 5-ös sorozat, már 4-szer megnéztem. Aaron Sorkin iszonyat zseni.Halfkey írta: Én tegnap a Newsroomot kezdtem el, pár rész után elég fasza.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 26., csütörtök 13:27
Sztem az első meg az utolsó évad a két legjobb, eléggé különbözőek de mindkettő zseni.nmate írta:Egyszerűen a legalulértékeltebb sorozat ever. Az utolsó évad minden képkockája tiszta zsenialitás.mocsok írta: Na. Most vegeztem a mr. robottal.
Istenem, egyszerűen zseniális.
Minden része különleges.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem