és akkor elmondta hogy fél az ováltól de F1 után neki az néz ki USA-ban mint folytatás...ott mit művelne?alexoxladjackoxi írta: Hálaistennek, hogy Grosjeannak nem lett komoly baja, pláne hogy 3 gyerek várja odahaza, de Michelisz meg is említette a közvetítés során, hogy ez bizony megint az övé volt. Úgy átvágni keresztbe. Komolyan mintha egyedül lenne a pályán... Tényleg nem rossz indulatból mondom, de jobban jár, ha abbahagyja ezt az egész versenyzősdit, mert hihetetlenül felelőtlenül vezet. Fittipaldi vezet egyébként helyette a hétvégén a Haasban.

Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
raul 4 ever írta:annyira örülök h nem posztumusz kel leb@szni Grosjeant, hogy vmi hihetetlen. 2 dolog volt bennem futam közben: az az isteni mák, amivel megmenekült, meg h vegyék el a superlicenszét. idióta ökör módjára közlekedik, nem emlékszem, hogy a betonkorlát építése közbeni 2 órában Wéber/MizselNorbi foglaltak-e állást, h versenybaleset vs pilóta hülyesége, de nálam akkora B, hogy kilóg a képernyőről. Pont mint 2 éve a spanyol gp-n, a pályán keresztül burnout-oló baromsága, akkor is ment amerre látott ész nélkül, itt dettó.lestat írta: Elkepeszto felvetelek.
igen, tudom, nagy tempó, meg sűrű forgalom rajt után, meg ki vagyok én, nem én ültem ott, stb.. de én csak egy ecceri sofőr vok, ő meg papíron 1 of the finest 20-22 on earth..
neki az a dolga h tudjon.. (bár nekem se azt mondaná a rendőr ha a pályán 140nél ráhúznám a jobbra mellettem haladóra a kormányt, h ejnye-bejnye)
remélem abbahagyja. ökör-borjú-nemnormális..
de mondom, ha elhangzott a 2 szakitól, h ez versenybaleset, akk megkövetem magam (nekem mérvadó amit mondanak) és sorry Romain
ps.: majdnem jött a könny Sid Watkinsért, Isten áldja!![]()
![]()
ha nincs az ő munkássága.. áhh... belegondolni sem merek..
Szerintem szándékosan nem kezdték el boncolgatni részletesen hogy akkor most ki a hibás, elég nagy tahóság lett volna.
A visszajátszásokból nálam egyértelműen Grojean hibája, átakart vágni a belső ívre, de ezt ilyen kamikaze módjára nem lehet.
Év felvétele ahogy előjön a lángok közül, hidegrázós..
Durva egyébként a becsapódáskor nagyságrendileg 55!!! G-t kellett túlélnie Grojeannak, csoda hogy nem szakadt ketté.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hálaistennek, hogy Grosjeannak nem lett komoly baja, pláne hogy 3 gyerek várja odahaza, de Michelisz meg is említette a közvetítés során, hogy ez bizony megint az övé volt. Úgy átvágni keresztbe. Komolyan mintha egyedül lenne a pályán... Tényleg nem rossz indulatból mondom, de jobban jár, ha abbahagyja ezt az egész versenyzősdit, mert hihetetlenül felelőtlenül vezet. Fittipaldi vezet egyébként helyette a hétvégén a Haasban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meglehet mutatni este, másnap, bármikor, de amikor semmit sem tudsz a pilótáról, akkor is ha maga szált ki, amíg a család nincs ott vele, a pilóta nem jelentkezett be, addig nem illik az ilyen mutogatni. Körözöl ott az égő autó mellett vagy a boxban vársz és reménykedsz a pilótád/férjed/fiad nem szerzett maradandó égési sérüléseket és rendben van a tv-ben meg mutogatják. Értem mind a kettő felet és inkább Ricciardoval értek egyetlestat írta: Elkepeszto felvetelek.
Par pilota kofogasolta hogy ezeket kozze tettek.
Szerintem meg jobban ertekeli a nezo a pilotak batorsagat es hogy igazabol minek teszik ki magukat.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
annyira örülök h nem posztumusz kel leb@szni Grosjeant, hogy vmi hihetetlen. 2 dolog volt bennem futam közben: az az isteni mák, amivel megmenekült, meg h vegyék el a superlicenszét. idióta ökör módjára közlekedik, nem emlékszem, hogy a betonkorlát építése közbeni 2 órában Wéber/MizselNorbi foglaltak-e állást, h versenybaleset vs pilóta hülyesége, de nálam akkora B, hogy kilóg a képernyőről. Pont mint 2 éve a spanyol gp-n, a pályán keresztül burnout-oló baromsága, akkor is ment amerre látott ész nélkül, itt dettó.lestat írta: Elkepeszto felvetelek.
igen, tudom, nagy tempó, meg sűrű forgalom rajt után, meg ki vagyok én, nem én ültem ott, stb.. de én csak egy ecceri sofőr vok, ő meg papíron 1 of the finest 20-22 on earth..
neki az a dolga h tudjon.. (bár nekem se azt mondaná a rendőr ha a pályán 140nél ráhúznám a jobbra mellettem haladóra a kormányt, h ejnye-bejnye)
remélem abbahagyja. ökör-borjú-nemnormális..
de mondom, ha elhangzott a 2 szakitól, h ez versenybaleset, akk megkövetem magam (nekem mérvadó amit mondanak) és sorry Romain
ps.: majdnem jött a könny Sid Watkinsért, Isten áldja!

ha nincs az ő munkássága.. áhh... belegondolni sem merek..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Stroll az elmúlt 7 futamon 2 pontot szerzett a mezőny 3. legjobb autójával. Ebből egyet hagyott ki covid miatt. Azért ez már ultragáz. Simán tolhatták volna a Vettel Perez párost jövőre, Strollt meg ha annyira odáig van vele az apja, befizethette volna a Haasba vagy a Williamsbe. Kb. lehet ezen úszik el nekik a konstruktőri dobogó.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elkepeszto felvetelek.
Szerintem meg jobban ertekeli a nezo a pilotak batorsagat es hogy igazabol minek teszik ki magukat.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

Itt van a videó, majdnem fél percig bent volt a tűzben baszki.....
link
mi a fasz.
itt jön ki belőle közelről
itt meg az egész
nagyon beteg....

link
mi a fasz.
itt jön ki belőle közelről
itt meg az egész
nagyon beteg....

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Normális világban Hülk és Perez is rendelkezik üléssel.
Aztán jövőre lehet Mazepin is jön a pénzzel... Stroll, Mazepin, Latifi... 3 bohóc, de sok pénzzel.
Aztán jövőre lehet Mazepin is jön a pénzzel... Stroll, Mazepin, Latifi... 3 bohóc, de sok pénzzel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
chronic írta: Durva volt élőben, nyakamat raktam volna rá,hogy meghalt Grosjean, szerencsére 2020-ban már járunk ott,hogy túl lehet élni egy ilyet is, bár a szerencse is kellett hozzá nyilván.
Perez meg hétről hétre beárazza Stroll-t,nevetséges lesz ha a redbull meg inkább Hülkenberg-et viszi és Perez ülés nélkül marad, a világ vicce lesz.
Ilyen ez ha apuci befolyasos ember.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Durva volt élőben, nyakamat raktam volna rá,hogy meghalt Grosjean, szerencsére 2020-ban már járunk ott,hogy túl lehet élni egy ilyet is, bár a szerencse is kellett hozzá nyilván.
Perez meg hétről hétre beárazza Stroll-t,nevetséges lesz ha a redbull meg inkább Hülkenberg-et viszi és Perez ülés nélkül marad, a világ vicce lesz.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nagyon kemény. Azon kívül, hogy az összes biztonsági rendszer működőtt kellet egy adag szerencse. Azok a palánkok nem ilyen becsapodásra vannak tervezve, hanem alacsonyabb szögűre. Nagyon nagy pech kellet hozzá, hogy ilyen szögben repüljön bele.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Döbbenetes. Minél hamarabbi gyógyulást!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lestat
Babinho írta: Meddig ült benn, fél percig?
Horror bazdki, nagyon szurkoltam hogy kijusson...
28mp irnak.
make it 28 seconds between @RGrosjean hitting the barrier and him emerging from the ball of flame.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Meddig ült benn, fél percig?
- lestat
Igen most lattam.
A hideg kirazott. Szornyu volt basszus.
A hideg kirazott. Szornyu volt basszus.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
most mutatták meglestat írta: Nem mutattak vegig hogy hany masodpercig lehetett a tuzben, de halisten gyorsan kimaszott onnan.![]()
Remeljuk az egesi serulesek sem nagyok.

- lestat
Nem mutattak vegig hogy hany masodpercig lehetett a tuzben, de halisten gyorsan kimaszott onnan.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
https://twitter.com/F1_Images/status/13 ... 2F18223%2F
A csapat első hírei szerint Grosjeannak égési sérülései vannak, de a helyzethez képest jól van.
A csapat első hírei szerint Grosjeannak égési sérülései vannak, de a helyzethez képest jól van.
- lestat
Ez phu baszki, szavak nincsenek, halas lehet az egieknek meg nemtudom kinek ott fent.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane