Már bocs de pont a te hozzászólásaidhoz hasonlók "billentik át a fórumot". Felgman és agresszíven lekreténezel mindenkit aki nem a te véleményedet osztja mert egyedül te vagy helikopter széles a határon... Ne értsd félre lehet másképp látni a dolgokat és annak kulturáltan hangot adni, érvelni stb. erről szól a fórumozás.Berti írta:Öö pont te ragadtál ki két olyan részletet, ami szúrja a szemed de még mindig nem válaszoltál a top csapatos kérdésre.Steve írta:
Te mit gondolsz magadról, ki vagy te?
Az egy dolog, hogy nem bírod a mondandókat összességeiben értelmezni és kiragadsz szavakat majd az alapján kapásból az alpári stílusodban támadsz embereket..
De ezzel a suttyó,alja kocsmai stílusoddal takarodjál el innen. Ez lehet, hogy a te fajtádnak és a te körödnek menő, de szedd már össze magadat, ha másokkal beszélsz.![]()
Amúgy rád gondoltam és mèg pár személyre, amikor írtam, mert ti a normalis fajtába tartoztatok, de már érdemi hozzászólást ritkán látni újabban tőletek. Folyamatos pesszimizmus és köpködés. Viszont szemmel láthatóan megvolt a hatása, mert már az utolsó hozzászólásod egy fokkal kellemesebb.![]()
Off vége, ha szeretnéd pm-ben folytathatjuk, lehet válaszolok.
Ha már kérdeztél.... Bayern, Pool, City a top 3 keret szempontjából szerintem (nem csak a kezdő 11 kell nézni ugyebár) aztán jön a PSG, Barca és mi vonulat ahol már nehéz sorrendet felállítani. Kvázi az olaszokat meg a matracot előzzük JElENLEG.
Aztán kérdezni én is tudok. Ha jelenleg top 5 a keret ÉS ZZ tökéletesen végzi a dolgát (mert onnan indul minden hogy néhányan mertünk kritikát megfogalmazni a mester munkájával kapcsolatban) akkor hogy van az hogy gyakorlatilag nézhetetlen a játékunk és sorozatban jönnek a botrányos eredmények? A tavalyi atleticos üzemben és a CoVidnak nagymértékben tulajdonítható bajnoki siker ellenére kérdezem...