Én is hasonlóan látom, ahogy te leírtad!h3x0r írta:Senkinel se elvaras a folyamatos BL elodontozes vagy hogy ott legyunk a legnagyobb eselyesek kozott. Ez most egy ilyen idoszak, szerintem mindenki visszabb tudott venni az igenyekbol.Berti írta: Valaki megfogalmazta, hogy kezd röhej lenni ami itt megy és én is beállok a sorba. Hülyék eddig is voltak, de sok normalis user kezd kretènbe átmenni, ami már nagyon átbillenti a mérleg nyelvét.
De attol meg ez az otlettelen fos, amit a csapat mar evek ota eload foci teren, teljesen leepiti az embert. Amikor 11-essel nyerunk 1-0ra, elfogadjuk hogy kit erdekel a foci, amiert 15-20 eve elkezdtuk ezt a csapatot kovetni, a lenyeg a 3 pont, csak ez szamit, 3 nap mulva ujra meccs. De amikor jon egy hullamvolgy es az eredmeny se ugy jon, akkor duplan visszaut, hogy regen is szar volt amit lattunk, de legalabb nem kaptunk golokat es ugy ahogy, de csak nyertunk.
Amig nem olyan stilusu hozzaszolasokkal van tele a forum, hogy 'Zidane takarodj', addig nem erzem ezt a problemat jogosnak. Ha meg mindenki(!) az egesz csapatot annyival lerendezne, hogy szar a keret, vannak serultek, majd nyaron jonnek a sztarok, akkor nincs is ertelme a forumozas mufajanak.Berti írta:de sok normalis user kezd kretènbe átmenni
A nem vagyunk/leszünk talán egy kis ideig most top csapat alatt én is azt értettem-ahogy írtam- hogy lehet, hogy most egy darabig nem mi fogjuk a BL döntőket irlani, lehet nem mi triplázunk és lehet nem mi fogjuk a legszebb focit bemutatni.
De az okokat tudjuk és remélhetőleg ez csak átmeneti.
Biztosan ZZ is hibás ebben, ahogy azt többen sérelmezik. El is lehet küldeni, de csak ezzel sajnos szerintem nem lenne megoldva a probléma,ez attól komplexebb.
Ha viszont ZZ-t bármikor is menesztik, akkor remélem egy karakteres faszi jön, aki rendet tud rakni.
Én abban bízom, hogy egyelőre ZZ valahogy talál egy formációt,ahogy hozzuk a meccseket..fehér balett és hasonlóakról én nem igazán álmodnék. Ha lesznek jó meccsek, akkor örülök nagyon és kiélvezem minden percét.