Én nem értek egyet itt senkivel, még magammal sem
Mindenestere szerintem itt jó pár embernek muszáj lenne felfogni pár dolgot, SAJNOS, rohadtul sajnos, azért hogy ne legyen elvárás és csalódás:
1.A Real Madrid nem képes még normál esetben sem felvenni a versenyt az olajos csapatokkal már. Nem hiába nem tudtuk kb CR óta elhozni azt, akit mindenki akart.
Már nem az van, mint régen, hogy Perez Monopolyzik és azt csinál, amit akar..ezek az idők sajnos elmúltak.
2.Stadiont építünk át, ami évtizedes projekt. Passzol is,mert rommá nyertük magunkat, azután lehet ilyenekre költeni.
3.Ez a qva covid is betett mindenféle szempontból, mindenkinek. Gazdaságilag, a játékos menetrend felborult, nincs közönség/motiváció..lófax lett a foci IS emiatt na.
+ Bónusz:kb az összes igazolás be lett nézve az utóbbi időkben, de ez szakmai hiba, ezen lehet legkevésbbé bármit magyarázni.
Ezeket így végignézve, ott vagyunk, ahol a helyünk van.Sajnos. Ez a Real Madrid nem az a Real Madrid, ami korábban volt. Fájó, de ez van. Egy oké csapat vagyunk, de közel sem top csapat már.
Régen is voltak bakik még CR-ék idején, sőt előtte is, amikor kiscsapatok seggbe rúgtak minket. Most ez egyre több lesz. Majd mindenki szép fokozatosan felfogja, hogy ez a Real verhető és akkor mégtöbb ilyen lesz.
Nem akarom én azt mondani, hogy ez jó, azt sem, hogy ZZ nem hibás, azt sem, hogy Perezék nem hibásak.
Annyit akarok mondani, hogy ZZ-t kivághatjuk, de még akkor sem hiszem, hogy bármi változna a fent említett okok miatt. Ha igen, akkor ahhoz egy karizmatikus figura kell, egy győztes típus, aki mindent belead és a szarból is tud várat érteni (értsd a jelenlegi keretből). Ilyeneket meg nem akasztasz le bárhonnan. Ha le is akarnák váltani ZZ-t azt ésszel kellene, mert sajnos van épp elég más gond.
Én így látom.
Ezt így megemésztve sokadjára is próbálok higgadt maradni.
Amiből a t@köm ki van, hogy nem elég, hogy a covid miatt amúgy is a feje tetejére áll a világ, nem elég minden más baromság, még a focit is elvették tőlem/tőlünk. Nekem ez fáj és idegesít. Semmi hangulazom az üres cserestadiont nézni, a színvonaltalan játékkal, miközben kiscsapatok ellen szenvednek focizni nem tudó játékosok öregekkel keveredve..
Az én receptem, hogy nyomom intravénásan a régi Real focikat,mindenféle korszakokat, meccseket, a különböző korok fantasztikus korábbi Real játékosait.