dzsi91
Sok mindenben egyetértek én is, szerintem a nézeteltérések leginkább abból adódnak, hogy nálad Perez a legfőbb felelőse a kialakult helyzetnek, még nálam ZZ, de ezt leginkább azért gondolom így naívan, mert amikor visszajött, arról szóltak a hírek, hogy csak akkor lehet szó visszatérésről, ha szabad kezet kap. Az, hogy a PR braziljaink meg jónéhány szerencsétlen itt van, az szerinted Perez hibája, szerintem Zizoué, fixen sosem fogjuk tudni.
Egyébként én sem nagyon tudok más alternatívát elképzelni helyette egyelőre, ezért sem küldeném el egyébként szezon közben. Egyetlen 1 esetben küldtem volna el, ha a csoportból kiesünk az EL-be. Az nem fér bele 1 Real edzőjénél, ha 10 blt nyert volna előtte, akkor sem. De úgy látszik ezt a szégyent nem kell megélnünk.
Nyilván egyedül Pochettino említhető meg, mint esetleges opció, de Ő se alkotott még maradandót, viszont csapatépítésben legalább van tapasztalata, szóval ha neadjisten úgy hozza az élet, hogy a francia megbukik, max Őt lehetne kipróbálni szerintem.
Valverde egyébként abszolút neki köszönhetjük.
Engem továbbra is a taktikai része aggaszt leginkább, nem értem miért nem azt játszatja, mint az előző szezon végén. Egyértelműen rámennék a masszív védekezésre, mehetne akár a 4 kp is, hoztunk azzal a felállással jó meccseket. Case Valverde Kroos Modric Karim Hazard lenne az alap, ennek megfelelően kellett volna szerintem igazolni is. Értem ezalatt, hogy ne mondjuk egy Isco legyen az alternatíva, ha a kpnk megsérül valaki.