Nálam ez az év sztorijaBerti írta: Csak hogy csunya Benzi tönkretette Vini önbizalmát.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 30., hétfő 8:53
Nálam ez az év sztorijaBerti írta: Csak hogy csunya Benzi tönkretette Vini önbizalmát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 30., hétfő 8:50
Azt tudtad, hogy Zidane 35 meccsen 5 gólt lőtt, amikor megvettük? Majd nálunk 45 meccsen 9-et. Biztos ő sem érte meg az árát ilyen statisztikai alapon.illgner írta:Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.ziro4vr írta: Nem értek egyet, Hazardot el kellett hozni minden szempontból, azóta ami történt egyrészt szerencsétlenség másrészt meg azt nem látta sztem senki jönni, hogy megjön pocakkal és ennyire elkényelmesedett lesz.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. november 30., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 30., hétfő 0:59
Egy éves szerződéssel max. 50 millióért, de nem 115 millióért, ami nevetséges összeg volt egy lassan 29 éves játékosért, aki azért valljuk be, a BL-ben soha nem villantott semmit, ide meg nyilván nem elsősorban a jó bajnoki teljesítmény miatt hozták, bár abból sem láttunk eddig semmit. Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.ziro4vr írta: Nem értek egyet, Hazardot el kellett hozni minden szempontból, azóta ami történt egyrészt szerencsétlenség másrészt meg azt nem látta sztem senki jönni, hogy megjön pocakkal és ennyire elkényelmesedett lesz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 30., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 29., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 29., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 29., vasárnap 23:21
Itt jön képbe a gazdasági helyzet és Zidane mint hibás mivel bajnokságot nyert vinidzsível. Hazard hirtelen kurva sürgős lett tavaly nyáron,aztán zidane megint kimosott minket a szarból perez meg miért is állná 34éves cavaniknak a magas fizetését amikor így is hozzuk a kupákat.petiamadridista írta: Most olvasom, hogy Cavani vert egy duplát ma a MUban.
Ő sem galaktikus de nem is pelyhespöcsű brazilspanyolszerbhorvátpanamai tökömtudja.
Na ezekről beszélek folyamatosan.
Hogy csak 1 Hazard jött aki korábban már tapasztakt név. Ő neg nem vált be.
Azon kívül csak noname pöcsök.
Cavani még akkora név sincs mint Hazard...
Ezejhez hasonló játékosokat kellett volna igazolni, vagy még 3at 4et.
Vinidzsunik helyett.
Egyből más lenne a helyzet.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 29., vasárnap 22:46
numberone1 írta:Jaja, nem tudom kinek az alairasaban volt, mint a jovo Realjanak a jovo nagy balszelsoje lesz Vini.Realista24 írta:
Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 29., vasárnap 22:33
közepes, de azonnal használható, tapasztalt játékosok nem szerelnek szerintem a vezetőségRemy írta:Még mindig adnék egy Aspast januárban...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 29., vasárnap 22:31
Akár.Remy írta: Még mindig adnék egy Aspast januárban...
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 29., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 29., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. november 29., vasárnap 22:07
Jaja, nem tudom kinek az alairasaban volt, mint a jovo Realjanak a jovo nagy balszelsoje lesz Vini.Realista24 írta:
Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 29., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. november 29., vasárnap 21:36
Pontosan erre gondoltam mikor Kerlonak megemlítettem. Azon lehet filozni hogy a kialakult helyzetért kit terhel a felelősség de szerintem ebben a történetben vastagon benne van ZZ is nem csak a vezetőség bár utóbbi nagyobb mértékben. Ha megy ZZ akkor Pochetino lesz remélem a befutó. De ne szaladjunk ennyire előre. Mondjuk a kövi 3 meccs elég sorsdöntő. Legboldogabb lennék ha végre ZZ is észhez térne és végre a vezetőség is érdemi munkát tenne le az asztalra Covid ide meg oda. Addig meg lehetőleg ne essünk egymás torkának. Szép estét mindenkinek!illgner írta: Az a helyzet, hogy a botrányosan gyenge igazolások vezettek ide. Erre talán Hazard a legjobb példa, 29 évesen elhozni a világ pénzért egy játékost, ez teljesen irracionális döntés volt. Mert akár be is jöhetett volna, de óriási kockázattal járt, és eddig teljesen kidobott pénz. És nem látom, hogy ő itt valaha komoly tényező lenne, de mehetnénk végig a neveken, szinte alig van olyan játékos, aki az utóbbi 4 évben új igazolásként beépült volna a csapatba, és minőséget képviselne.
Az említett Bayernnél kapásból eszembe jut Süle, Davies, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Coman, lényegében alig maradt hírmondó a Heynckes-féle csapatból, és felépítettek egy új világverő csapatot úgy, hogy közben végig ott voltak a BL-ben is a csúcsközelben, általában elődöntőig mentek, és a végső győztestől kaptak ki. Az idén elhozták bagóért Sanét a Cityből, a PSG-ből Kouassit (ingyen), aki sokak szerint abszolút világklasszis matéria, jövőre viszik Upamecanot a Lipcséből, halmozzák a jobbnál jobb igazolásokat. Nem véletlen, hogy náluk Jovic-szintű játékosok szóba sem kerülnek, pláne nem 60 millióért.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 29., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 29., vasárnap 20:33
Allegri? Ő azért már nyert is valamit. de persze Pochettino lenne a prioritás, ő jobban illene a közegbe.ateeemadrid írta:Nyilván egyedül Pochettino említhető meg, mint esetleges opció, de Ő se alkotott még maradandót, viszont csapatépítésben legalább van tapasztalata, szóval ha neadjisten úgy hozza az élet, hogy a francia megbukik, max Őt lehetne kipróbálni szerintem.dzsi91
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 29., vasárnap 19:50
Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.kiserik írta:Tévedés. Én csak azt tartom, hogy 2.-3. számú cserék lévén elégedett vagyok azzal, hogy hajtanak és a legjobb tudásukat teszik le a pályára (ez annyi amennyi) és nem tartom igazságosnak hogy őket tartja valaki fő felelősnek a kialakult helyzetért.Realista24 írta:
Jó, de te elégedett vagy Vinivel és Marianóval is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 29., vasárnap 19:36
Tévedés. Én csak azt tartom, hogy 2.-3. számú cserék lévén elégedett vagyok azzal, hogy hajtanak és a legjobb tudásukat teszik le a pályára (ez annyi amennyi) és nem tartom igazságosnak hogy őket tartja valaki fő felelősnek a kialakult helyzetért.Realista24 írta:Jó, de te elégedett vagy Vinivel és Marianóval is.kiserik írta:
Olvass vissza légy szíves. Annyira egyértelmű volt, hogy még a vak (én) is látta. Sőt, azt is írtam, hogy ha Jovic 60 millió, akkor Felix 120-ért ingyen van. A legjobban a 2 Benfica-Frankfurt meccsen látszott a két játékos közötti különbség. Mindegy, nem ragozom. Tényleg tessék visszaolvasni.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem