dzsi91 írta:
petiamadridista írta:
De látszik, hogy az igazolások, a keretkialákítás az nagy gyengéje.
Pedig most pont arra lenne szükség.
Tavaly is az öregek hozták a bulit.
Meséld már el nekem,hogy ez a loptegui aki köztudottan úgy érkezett,hogy ő majd tud csapatot építeni kiket igazolt?
Megkapta vinidzsit azt egyél paraszt. Én nemtudom ti melyik bolygón éltek,hogy a keretünket bármikor is az edző alakította. Persze olyan van,hogy Zidane kinéz magának egy mendyt és megkapja a karácsonyi bonusz meg az audi mellé de ha bale itt bassza az anyját 6 évig vagy James nincs eladva időben akkor az azért van mert don florentino nem akarta vagy nem érkezett olyan ajánlat amit ő megfelelőnek lát.
Igen Zidane 5 éve itt van amiben 3 nyara abból állt hogy megvétózza perez ámokfutásait aki a top 1 kapusunk utódja után futkározott majd végül eladta minden idők legjobbját mert az ő igazolása baszott egy nagy gólt kievben ,kért pogbákat mbappekat hazardokat amiből sikerült elhozni Hazardot pár év csúszással a jóisten tudja mennyiért és még az ág is húzza a gyereket.
Az ilyen faszom brahimokkal meg hakimikkel meg hagyjatok. Amikor kezdő szintű Real játékosokat igazolunk Zidane max fűzögetheti az öreget de szava nincs. Annál egyértelműbben meg nem tudom,hogy jelezhetné a górénak ha valaki mem kell neki,hogy lelátóra bassza szezonokra. Biztos Zidane miatt nem lépett le gareth meg Hámesz hiszen akkora kedvencei voltak
Kajak olyanokat beszéltek mint amikor leülök valami random évente megnézek pár meccset arcal a fociról témázni és ő bedurrogtat mindent amit a féleszű kommentátor mondott neki a meccsen...
Évekeb át nem igazoltunk senkit.
Kergettük az Mbappé-Pogba francia tengelyt.
Értelmes B terv nélkül.
És ha nem jönnek?? Nem jön az Mbappé-Haapnd duóból egyik sem a kövi 5 évben akkor megyünk az EL-be, mert hát csak Vini Dzsuni van?? Meg a 40 éves Benzema és Kroos??
Ez a faszság.
Ezek a végletekben való gondolkozások.
Vagy isneretlen max 1 évet futott fazonok, vagy Mbappék.
Közte nincs semmi aztán nézhetjük Marianot meg Jovicot mondjuk Cavani helyett, aztán szopunk egy Alavestől.
Gnabry, Sané, vagy Werner mennyivel jobb játékos mint mondjuk Jovic, Vini Dzsuni, Asensio??
Mondjuk 5ször jobbak nem??
Vagy 10szer jobbak??
És egyik sem Haapand, Mbappé, és lehet velük nyerni.
Vagy nullkilóméteres arcokat próbálgatunk, drágán vagy olcsón, lényegtelen, vagy egy lapra felrakunk mindent egy Hazard, Mbappé stb kaliberekért..
Ez a faszság.
És rz egyértelmű, hogy ZZ és Perez közös sara.
Muszáj 150 millás játékost venni?? Vagy nulla kilóméteres szarokat.
Akiket leírtam játékosok mind egy picit drágább Jovicként, sokat bizonyított játékosokként elérhetőej lehettek volna.
Az minket húggyáverő Ajaxot miért nem raboltuk le?? Ziyech jelenleg hányszor jobb mint Isco??
Mondjuk 5ször jobb nem??
Ezek az egyértelmű direkt kapufák fájnak.
Aztán kiállunk egy Alves ellen Asensio, Diaz, Vini trióval...
Röhely.
Menni kell.
ZZnek év végén mennie kell, haveroknak is, a vezetősegnek meg át kell értékelnie az elmúlt évek elképzeléseit.
Tényleg ha nem jön Mbappé, Haaland kettős akkor mi van??
Nézzük ezt?? Ezt a fost??
Csak kérdezem.