Rá lehet húzni ezeket a meccseket néhány játékosra, és teljesen jogos is. Asensio, Marcelo és Isco nem nagyon kellene többet pályára lépjen Real Madrid mezben.
De jelenleg egy edzőre lenne a legnagyobb szükség szerintem. Sajnos nincs senki aki értelmes és elérhető is lenne, így én sem küldeném el Zidane-t. Viszont botrány amit művel mióta visszajött. Tudom, nyertünk egy ligát, de attól a játék nézhetetlen volt folyamatosan. Nulla elképzelés, mennek a folyamatos alibi visszapasszok és kész. Az a legjobb amikor jönnek a beadások úgy, hogy 1 ember van a 16-oson belül 3 védő mellett.
Lehet, hogy CR idejében nem kellett megmondani mit csináljanak elől, de mostmár nagy szükség lenne valami elképzelésre, szervezett és begyakorolt figurákra. Beindulások szinte teljesen hiányoznak és látszik, hogy mikor felérünk az ellenfél térfelének közepére akkor senkinek semmi ötlete, hogy onnatól mit kéne csinálni. A meccs végi jelenet Ödegaard szabadrugásánál elég jól jellemezte az idei évet, fogalma sincs senkinek, hogy a többiek mit fognak csinálni a labdával.