dm-bale csere borítékolható szerintem
khedirát én nagyon szeretném leküldeni, de előbb jönne le modric/illarra
és jesé-t meg csípem, így őt küldeném be, ha frissítés kéne, vagy már zsebünkben a mérkőzés

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 23., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 23., szerda 18:42
ezzel maximálisan egyetértek.tubatibi írta:amúgy valaki azzal jön, hogy Arbeloa tapasztaltabb, nos ez igaz, de szerintem pont az ilyen meccseken kéne megadni a lehetőséget Carvajal-nak, hogy szerezze a BL tapasztalatokat és, hogy nagy csapatok ellen is ott tudjon lenni, ha kell nekünk. a juve egyébként is széleken kicsit gyengébb, ott kell őket megfogni, dm úgyis elég sokat visszazár(szerintem bale is)
nem játszik ramos?tubatibi írta:és azt lehet tudni, hogy miért pepe játszik és nem ramos?
na ez az amit most nagyon nem értek. hogy lehet egy meccs előtt 2 órával mondani hogy kit kell majd lecserélni? és ha benz lehozza élete meccsét akkor is jönne helyette jesé?tubatibi írta:lejönnek : khedira,dm,benz
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 23., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 23., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 23., szerda 17:32
Én mintha olvastam volna valahol hogy a juve egy komoly ajánlatot nem tudna visszautasítani mert szükségük van a pénzre.Anis írta:xabi szerződése a nyáron lejár, szóval ingyen megy, úgyhogy nincsen mit csökkenteni vele.Cobra11 írta:Szóval én megpróbálnám Xabival csökkenteni Pogba árát
Továbbá én biztosra veszem, hogy egy darabig a Pogba-Vidal páros ott fog maradni Torinóban.
Matiudit én is támogatnám. Bár sokszor nem láttam, de az a néhány meccs meggyőző volt, illetve a vidiken is látni, hogy pont egy ilyen típusú játékos kéne ide (Amilyen anno M.Diarra volt).
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 23., szerda 14:56
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 23., szerda 13:42
xabi szerződése a nyáron lejár, szóval ingyen megy, úgyhogy nincsen mit csökkenteni vele.Cobra11 írta:Szóval én megpróbálnám Xabival csökkenteni Pogba árát
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 23., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 23., szerda 10:23
jó lenne ha hosszabbítana. Pirlo-t is sokszor leírták aztán még mindig nagyon jól toljaGéci írta:Ezt erősen tùlzónak érzem még ùgy, hogy 1 percet sem játszott a sérülését követően... Én még minimum 1 évet adok neki simán!:)attareal írta:Amugy, meg Xabi soha nem lesz a régi sztem.
Elfelejthetjük őt. Ez sérülés keresztbe tett neki.
részben igazat adok neked mert így télleg Xabi nem tudta azt nyújtani amit valójában tud. De a Barca ellen ezt kellett játszani sajnos, és azt pedig nem merték szerintem vállalni hogy arra az egy két meccsre más taktikát játsszanak. Mivel a Barcának volt/van a legjobb középpályája ezért ezt megpróbáltuk gyorsan átjátszani és ezért felesleges volt még egy középpályást betenni mellé. Ettől függetlenül azért egy két meccsen Mou kipróbálhatott volna egy 4-3-3-at is.R.M.C.F írta:Alonsonak ott volt a halála hogy 2 kp-ással álltunk fel,ráadásul khedirával. Egy ilyen jellegű labdarúgó mellé(mint alonso,pirlo,illarra) mindig kell 2 + ember......akkor tud JÓL érvényesülni az a képesség amivel rendelkezik.
Nálunk ez egy óriásai szakmai hiba volt....persze ez csak az én véleményem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 22., kedd 21:51
Ezt erősen tùlzónak érzem még ùgy, hogy 1 percet sem játszott a sérülését követően... Én még minimum 1 évet adok neki simán!:)attareal írta:Amugy, meg Xabi soha nem lesz a régi sztem.
Elfelejthetjük őt. Ez sérülés keresztbe tett neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 22., kedd 21:46
teljesen igaz...2 kp abból az egyik khedira (félreértelmezett btb) de ha még jó lenne akkor sem optimális egy mélységi meg egy btbR.M.C.F írta:Alonsonak ott volt a halála hogy 2 kp-ással álltunk fel,ráadásul khedirával. Egy ilyen jellegű labdarúgó mellé(mint alonso,pirlo,illarra) mindig kell 2 + ember......akkor tud JÓL érvényesülni az a képesség amivel rendelkezik.
Nálunk ez egy óriásai szakmai hiba volt....persze ez csak az én véleményem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 22., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 22., kedd 21:08
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 22., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 22., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 20:38
Nem rossz ő középen,azon a kevés meccsen amikor ott volt,remekül játszott. Nem volt ennyire észnélküli és tuti mélységi/ütempasszai voltak.Szerintem DM nem állja meg középen a helyét mert nincs meg hozzá a labdabiztos játéka és látszik rajta hogy sokszor inkább cselez egy sima egyszerű passz helyet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 22., kedd 16:16
Khedirasander írta:Nekem is nagyon tetszik Illarra játéka, arra viszont kíváncsi leszek hogy ha egészséges lesz Xabi akkor ki fog játszani...![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 22., kedd 15:43
Szerintem is most kell őt pihentetni mert látszik rajta hogy nincs nagy formában.attareal írta:Iscot pihentetni kell, mert ő nincs 100-on erőnlétileg.
Szerintem DM nem állja meg középen a helyét mert nincs meg hozzá a labdabiztos játéka és látszik rajta hogy sokszor inkább cselez egy sima egyszerű passz helyet.Dm középen is megállná a helyét.
Úgy is el lehet érni azt hogy a két szélső védőnk támadjon ha van kimondott szélső középpályásunk.A két szélsővédőnek is kell engedni helyet.
Ez szerintem az öltözőben nem váltana ki túl sok jót ha mindig ugyanazok lennének becserélve. Néha másoknak is meg kell adni az esélyt.Jesé és Mori majdnem minden meccsen játszana csereként.
Az ötlet szerintem nagyszerű én is ezt támogatnám és kíváncsi lennék rá hogy mit hoznának így a fiúk.Ütköző vkp inkább ne legyen mint, hogy khedira.
Minden edző ezt szeretné játszani az aktuális csapatával.Szép támadó futballt játszatnék, sokk passzal,......,de nem engedném, hogytúlbonyolítsák a játékot, ameddig kell, kicsivel se több passzal..
Nekem egy nagyon egyszerű kérdésem lenneKérdést lehet feltenni, ha vmi nem vili.
Nekem is nagyon tetszik Illarra játéka, arra viszont kíváncsi leszek hogy ha egészséges lesz Xabi akkor ki fog játszani...Illara: Jól összeszedi a labdákat, minden rossz paszt lefülel, és remekül viszi át a labdát védekezésből támadásba.
Kicsi tapasztalat, és már jobb mint Xabi.
Bale-nek az egyik legnagyobb "fegyvere" a gyorsaság kár lenne elvenni tőle a szabad területek még akkor sem ha így többet lenne játékban. Lehet hogy egész meccsen kevesebbet lenne játékban de sokkal hatásosabb lenne ha egy kicsit a gyorsaságára is alapoznánk. Ha rajtam múlna akkor a a Dm-CR-Bale támadó hármassal próbálkoznék.Bale: Megpróbálnám középen őt, azzal, hogy nem bent a sűrűben játszana, hanem kicsit hátrébb, ezzel több passzt kapna, és akkor már nem kell bemutatni, mi van ha a kapu előtt van. Crel is váltakozhatnak meccs közben, azzal az ellenfelet is megzavarva.Jó lesz ő, csak idő kell.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 22., kedd 14:51
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem