ez jutott eszembe.Azért buzulás az nuku Galacticos barátom.
én kérek elnézést, srácok.

on.

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. április 17., szerda 0:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 0:06
Amúgy, ha van rá mód, szerintem vállalkozó kedvű mezei fórumozókkal is el lehetne ezt játszani mondjuk havi egyszer. :-)Remy írta:A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
Esetleg a cikksorozat folytatódik majd?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 0:05
írok én neked pár sort mindenkiről,azon ne múljonRemy írta:A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
Esetleg a cikksorozat folytatódik majd?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 17., szerda 0:02
vhogy belecsempészhette volna Galacticos a fejlécbe, szerintem úgy sokkal jobban adnánagyfiú írta:Ne hazudjatok, nagyon jól tudjuk, hogy hiányzik az 5 fajta sportfogadási reklám és a Messis banner, de az itt sajnos nem lesz :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 0:01
soon...én már kérvényeztem a Messi bannert, de még a gránátvöröskék ratyi szín se ártana alapszínnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 0:00
én már kérvényeztem a Messi bannert, de még a gránátvöröskék ratyi szín se ártana alapszínnek. :Đnagyfiú írta:Ne hazudjatok, nagyon jól tudjuk, hogy hiányzik az 5 fajta sportfogadási reklám és a Messis banner, de az itt sajnos nem lesz :Đ
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 16., kedd 23:58
pont azért van ez a topik. nem azért hogy olyan oldalt csináljunk amit mi akarunk, hanem olyat ami nektek kell. a régin a kezünk meg volt kötve mi meg egy cellában voltunk.Nem azért mert ez új,hanem mert egyszerűbb,letisztultabb,a sok javaslat miatt a miénknek érezzük az oldalt,hogy tényleg,mi nekünk is szerepünk van benne. Ti csináljátok,de érdekel titeket a "nép" kívánságai. Ez jó dolog. Így tovább,nagyon fasza,tetszik!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 23:57
nem azt mondták hogy nem lesz. :-)Kerlon írta:szerintem meg kell az a rohadt fórum ajánló.
akkor ezért vitázunk csomószor matan meg özilen meg mindenen.Kerlon írta:Legalább is én akkor szeretek hozzászólni valamihez, ha egy számomra kedvelt/értelmesnek vélt ember szólt hozzá...
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. április 16., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 16., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 16., kedd 22:07
Remélem lesz szemforgató smiley
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 16., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 16., kedd 21:55
az egy nagyobb strukturális átrendezést igényel. lesz olyan is, de egyelőre elégedjetek meg ezzelJa és oldalt nem lehetne itt is kit az 5 legaktívabb? mert oké,hogy a kezdőoldalon kint van,csak akkor nem kéne visszalépegetni. Bár így szebb az oldal..
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem